:unlocked:
ismail Üye senoltürk' Alıntı: İyidir İsmail sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Çok şükür iyi bende
ismail Üye senoltürk' Alıntı: Ankarada okuyordun değilmi Genişletmek için tıkla ... evet ankarada okuyorum sen napıyorsun okul-iş- bu arada yaşınıda bilmiyorum sanırım benden büyüksün
senoltürk' Alıntı: Ankarada okuyordun değilmi Genişletmek için tıkla ... evet ankarada okuyorum sen napıyorsun okul-iş- bu arada yaşınıda bilmiyorum sanırım benden büyüksün
ismail Üye senoltürk' Alıntı: Çalışıyorum , 30 Genişletmek için tıkla ... vay aslen trabzonlu musun hocam sadece trabzonsporlu musun benim gibi
senoltürk' Alıntı: Çalışıyorum , 30 Genişletmek için tıkla ... vay aslen trabzonlu musun hocam sadece trabzonsporlu musun benim gibi
ismail Üye senoltürk' Alıntı: Aslen Ordu ama Trabzonsporluyum Genişletmek için tıkla ... bende baba tarafından Fatsalıyım ama Aydında doğup büyüdüğüm için aydın diyorum
senoltürk' Alıntı: Aslen Ordu ama Trabzonsporluyum Genişletmek için tıkla ... bende baba tarafından Fatsalıyım ama Aydında doğup büyüdüğüm için aydın diyorum
ŞenolTÜRK Üye İsmail' Alıntı: bende baba tarafından Fatsalıyım ama Aydında doğup büyüdüğüm için aydın diyorum Genişletmek için tıkla ... Benim Şenol ismide Şenol Güneşten geliyor Hemşeri sayılırız
İsmail' Alıntı: bende baba tarafından Fatsalıyım ama Aydında doğup büyüdüğüm için aydın diyorum Genişletmek için tıkla ... Benim Şenol ismide Şenol Güneşten geliyor Hemşeri sayılırız
ismail Üye senoltürk' Alıntı: Benim Şenol ismide Şenol Güneşten geliyor Hemşeri sayılırız Genişletmek için tıkla ... vay babada trabzonsporluymuş yani aynen hemşeriyiz
senoltürk' Alıntı: Benim Şenol ismide Şenol Güneşten geliyor Hemşeri sayılırız Genişletmek için tıkla ... vay babada trabzonsporluymuş yani aynen hemşeriyiz
greenmile Üye Muhabbetinizi böleceğim ama ismail sen vanda mı okuyordun bi ara? Sanki öyle aklımda kalmış?
ismail Üye greenmile' Alıntı: Muhabbetinizi böleceğim ama ismail sen vanda mı okuyordun bi ara? Sanki öyle aklımda kalmış? Genişletmek için tıkla ... yokya ben eskişehir-istanbul-izmir-manisa-aydın-ankara hariç başka şehire ayak basmamış adamım
greenmile' Alıntı: Muhabbetinizi böleceğim ama ismail sen vanda mı okuyordun bi ara? Sanki öyle aklımda kalmış? Genişletmek için tıkla ... yokya ben eskişehir-istanbul-izmir-manisa-aydın-ankara hariç başka şehire ayak basmamış adamım
greenmile Üye İsmail' Alıntı: yokya ben eskişehir-istanbul-izmir-manisa-aydın-ankara hariç başka şehire ayak basmamış adamım Genişletmek için tıkla ... Hadi ya profil resminden karıştırdım o zaman hafızam da cortlamış
İsmail' Alıntı: yokya ben eskişehir-istanbul-izmir-manisa-aydın-ankara hariç başka şehire ayak basmamış adamım Genişletmek için tıkla ... Hadi ya profil resminden karıştırdım o zaman hafızam da cortlamış