sıfırdan bölmeye gerek yok sadece ntfs ile biçimlendirsin yeterSıfırdan bölüceksin hdd yi
ismail ne dediTeşekkürler arkadaşlar. Sorun @İsmail kardeşimin yardımı ile çözülmüştür.
Disk boyutuna baktın mısıfırdan bölmeye gerek yok sadece ntfs ile biçimlendirsin yeter
2gb xp yi bile kuramazsın ntfs biçimlesede kuramazİlk disci sildim. Tek disk alanı bıraktım.. ve sistemi kurmaya başladım. ilk sefer verdiği hatayı böyle yapınca vermedi.sıfırdan bölmeye gerek yok sadece ntfs ile biçimlendirsin yeter
ismail ne dedi
D bölümü oluşturmadın mı ?İlk disci sildim. Tek disk alanı bıraktım.. ve sistemi kurmaya başladım. ilk sefer verdiği hatayı böyle yapınca vermedi.
Hayır oluşturmadım. sadece c bölümü vardı. az önce disci bölmeye çalıştım e sürücü diye bir bölüm oluştu. 68 gb lik... yaklaşık 400 gb kayboldu.. nereye gitti bilmiyorum.. nasıl geri getirebilirim ?D bölümü oluşturmadın mı ?
Sıfırdan bölmen lazım daha önce başıma geldi windows kurduktan sonra bölme işleminde alan kaybı oluyorHayır oluşturmadım. sadece c bölümü vardı. az önce disci bölmeye çalıştım e sürücü diye bir bölüm oluştu. 68 gb lik... yaklaşık 400 gb kayboldu.. nereye gitti bilmiyorum.. nasıl geri getirebilirim ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tam olarak nasıl yapcağım.. detaylı anlatır mısın ? yani tekrardan mı format atacağım ?Sıfırdan bölmen lazım daha önce başıma geldi windows kurduktan sonra bölme işleminde alan kaybı oluyor
windows kurulum ekranında hepsini sil tek bir ham kalsın ondan sonra windows için birde d için böl
Evet tekrar format atmak zorundasın tüm bölümleri silip iki bölüm oluşturTam olarak nasıl yapcağım.. detaylı anlatır mısın ? yani tekrardan mı format atacağım ?
Yapma be hocam.... ne güzelde driverleri kurmuştum.... başka çaresi yok bunun değil miEvet tekrar format atmak zorundasın tüm bölümleri silip iki bölüm oluştur
driver cd si var uğraştırmıyor ama hazır kurmuşken tekrar uğraşmak istemedim. USB ile atıyorum formatıMalesef bölümü görmüyorsa format atman lazım.Birde o kadar uğraştırıyormu ya ben 45dk da driverlar falan tamamen hallediyorum format işlemini hatta programları bile kuruyorum sen neyle atıyorsun formatı
İlerde problem çıkarır zaten 68gb çabuk dolar usb ile hızlı atması lazımdriver cd si var uğraştırmıyor ama hazır kurmuşken tekrar uğraşmak istemedim. USB ile atıyorum formatı
tekrar format atayım öyleyse ben. şimdi benim ne yapmam gerekiyor pc yi kapatım boot ekranından mı açacağım ?İlerde problem çıkarır zaten 68gb çabuk dolar usb ile hızlı atması lazım
Pc yi kapa usb le boot et yani format ekranını aç sonra disk bölme kısmına gelince hepsini sil ordakilerin sonra 2 tane bölüm oluştur herhangi birine kurtekrar format atayım öyleyse ben. şimdi benim ne yapmam gerekiyor pc yi kapatım boot ekranından mı açacağım ?