Öneri Format atarken bu sorunla karsilasiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Format atarken bu sorunla karsilasiyorum
Pcyi ueni aldim . Freedos olarak geldi bana. Win8 i usb ye yazdirdim.oyle format atmak istedim ama asagida ki hatayi veriyor. Nasil cozebilirim?

kfahaa

kfahaa

Üye
windows u kuracağın bölümü biçimlendir ama biçimlendirme biçimi NTFS olsun diyor

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Sıfırdan bölüceksin hdd yi

• Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar. Sorun @İsmail kardeşimin yardımı ile çözülmüştür.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
sıfırdan bölmeye gerek yok sadece ntfs ile biçimlendirsin yeter
ismail ne dedi
İlk disci sildim. Tek disk alanı bıraktım.. ve sistemi kurmaya başladım. ilk sefer verdiği hatayı böyle yapınca vermedi.

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
D bölümü oluşturmadın mı ?
Hayır oluşturmadım. sadece c bölümü vardı. az önce disci bölmeye çalıştım e sürücü diye bir bölüm oluştu. 68 gb lik... yaklaşık 400 gb kayboldu.. nereye gitti bilmiyorum.. nasıl geri getirebilirim ?

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Hayır oluşturmadım. sadece c bölümü vardı. az önce disci bölmeye çalıştım e sürücü diye bir bölüm oluştu. 68 gb lik... yaklaşık 400 gb kayboldu.. nereye gitti bilmiyorum.. nasıl geri getirebilirim ?
Sıfırdan bölmen lazım daha önce başıma geldi windows kurduktan sonra bölme işleminde alan kaybı oluyor
windows kurulum ekranında hepsini sil tek bir ham kalsın ondan sonra windows için birde d için böl

• Beğen
Tepkiler: kfahaa
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Sıfırdan bölmen lazım daha önce başıma geldi windows kurduktan sonra bölme işleminde alan kaybı oluyor
windows kurulum ekranında hepsini sil tek bir ham kalsın ondan sonra windows için birde d için böl
Tam olarak nasıl yapcağım.. detaylı anlatır mısın ? yani tekrardan mı format atacağım ?

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
  • Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Malesef bölümü görmüyorsa format atman lazım.Birde o kadar uğraştırıyormu ya ben 45dk da driverlar falan tamamen hallediyorum format işlemini hatta programları bile kuruyorum sen neyle atıyorsun formatı

• Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Malesef bölümü görmüyorsa format atman lazım.Birde o kadar uğraştırıyormu ya ben 45dk da driverlar falan tamamen hallediyorum format işlemini hatta programları bile kuruyorum sen neyle atıyorsun formatı
driver cd si var uğraştırmıyor ama hazır kurmuşken tekrar uğraşmak istemedim. USB ile atıyorum formatı

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
driver cd si var uğraştırmıyor ama hazır kurmuşken tekrar uğraşmak istemedim. USB ile atıyorum formatı
İlerde problem çıkarır zaten 68gb çabuk dolar usb ile hızlı atması lazım

• Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
İlerde problem çıkarır zaten 68gb çabuk dolar usb ile hızlı atması lazım
tekrar format atayım öyleyse ben. şimdi benim ne yapmam gerekiyor pc yi kapatım boot ekranından mı açacağım ?

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
tekrar format atayım öyleyse ben. şimdi benim ne yapmam gerekiyor pc yi kapatım boot ekranından mı açacağım ?
Pc yi kapa usb le boot et yani format ekranını aç sonra disk bölme kısmına gelince hepsini sil ordakilerin sonra 2 tane bölüm oluştur herhangi birine kur

• Beğen
Tepkiler: kfahaa ve mehsevim
ismail

ismail

Üye
atmadıysan atma hocam yarım saat sonra pc başına geçecem teamle bakayım ben bi

• Beğen
kfahaa

kfahaa

Üye
format atmadan önce önemli birşey varsa al sonra formata başla 2 diskide sil sonra 1 tane istediğin gb oluştur sonra 1 tane daha oluştur o otomatik son gb i seçer zaten onuda oluştur istediğin birisine windows u kur

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt