Haber Windows Phone 8.1 Hata Düzeltme Güncellemesi 24 Nisanda

Sponsorlu Bağlantılar

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Hocam önce üslubuna dikkat et kimsenin bir şey salladığı yok. Varsa net kesin bir bilgin söyle herkes bilsin. Arkadaşlar sordu ben dedim batarya iyileştirmesi ve hata gidermesi olabilir diye anlayabildiğim kadarıyla anlatmaya çalıştım.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Uslubum duzgun sallamıssın demek yazıda oyle bisi yok hadi iyi forumlar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar bu güncelleme için demiyorum ama Microsoft şu anda kullandığımız Dev-preview yazılıma güncelleme verebilir bunda sorun olmaz. Firmalar da kendi optimizasyonlarını yapmaya devam edebilir.

Sürüm numarası da değişir değişmez önemli değil zira firmalar yaptığı optimizasyon İS Sürüm kodunu değiştirmez. Onlar sadece firmware düzenlemesi yapıyor.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ben hala bu güncellemenin o hata kodundan ibaret olmayacağı kanısındayım..bir iki oynama mutlaka olacaktır diye düşünüyorum. perşembe'yi bekleyeceğiz artık

capkino06

Üye
    Konu Sahibi
Uslubum duzgun sallamıssın demek yazıda oyle bisi yok hadi iyi forumlar
Sallıyorsak ne olacağını biliyorsan burada ahkam keseceğine bildiğini paylaş foruma bir faydan olsun.
ben hala bu güncellemenin o hata kodundan ibaret olmayacağı kanısındayım..bir iki oynama mutlaka olacaktır diye düşünüyorum. perşembe'yi bekleyeceğiz artık
Bende aynen öyle düşünüyorum oyunlar uygulaması tam oturmadan yayınladıkları için şu anda oyunları geri menüden almalarını bekliyorum en azından. Hata var sistemde 0.59 mb'lik geri bildirim gitmiş onuda düzeltirler diye umuyorum.

serverfun912

serverfun912

Üye
Diagnotics sanırım karşılaştığınız hataları Msa taşıyor.batarya,ekran,güncelleme vs.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Parmaklar çalışsın arkadaşlar..bildirimlere devam

Tofaş Doğan Bluetooth Stack ile gönderildi

capkino06

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme paketlendi gelmez diye bir şey yok arkadaşlar sonu .155 le biten güncellemede black gelmeden gelmişti yanlış mı hatırlıyorum?

• Beğen
Tepkiler: kimbilir_01
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
o değil de yarın müzik uygulaması geliyor..bakalım oldu mu bu sefer

byibo

byibo

Üye
inş.güzelleşir ya şu symbiandaki müzik uygulaması bundan daha güzeldi

dakamon

dakamon

Üye

Şuraya bir oy basın arkadaşlar reca ediyorum :)

Üst Alt