Haber Android 4.5 Lollipop geliyor !

Sponsorlu Bağlantılar

NEXUS

NEXUS

Üye
4.7 adana kebap :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
4.8 urfa ciki çıktı :D

NEXUS

NEXUS

Üye
4.9 sarma :D

tempdroid

tempdroid

Üye
4.9 tuvalaete koşssss :D ASDFSSD

mr.bell

Üye
İçli köftenin ne suçu var:)

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
5.0 Cezerye :D

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
5.0 kadar ram kullanımını iyi bir optimize etseler çok iyi olur ram şiştikçe pil dayanmıyor

tempdroid

tempdroid

Üye
5.0 sanki bize gelecekte

tempdroid

tempdroid

Üye
sizin cihaz nedir?
Galaxy tab 3 SM-T210 hergün n12 saat en az xda yı takip ediyom uyeligim fln var ne zamn rom ciksa deniyom tani 2 aydan beri yeni kernel çıkmadı çıldırcam port ediyolar kernel i birseyler var ama suan icrahat yok yeni

PriZm

PriZm

Üye
Bu konu ne böyle ya herkes bir sürüm adı vermiş. :) :D

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
gelip gelmesi çok önemli degil ömrün boyunca aynı telefonu kullanmayacaksın sonuçta bir sonraki telefonun daha stabil ve daha iyi olmasını ister buda yazılım ve donanımla alakalı donanımı batarya dışında çözdüler mübarek benim bilgisayarımdan daha iyi donanımlı cep telefonları var iki eksik kaldı bunlar

1) batarya tabiki batarya mAh ne kadar yükselsede yeterli degil hem yeni bir teknoloji lazım bunun yanında yazılımda telefon pasiften ram kullanımını çok düşürmeli işlemci hızını düşürmeli şarj süresini uzatmalı cebimize koydugumuz akıllı diye geçindigimiz telefonlar yarım gun goturuyor akıllılık bunun neresinde akıllıysa bir kere şarj edecen 1 ay seni goturecek budur akillilik yap bir teknoloji elimizdeki statik elektrigi alsın yükseltsin sabitlesin telefonu şarj etsin bide kasayıda güneş panelleri ile yap güneş paneliyle şarj olsun yap işte bişe çöz şu sorunu diyesim geliyor bilim adamlarına cebimde bir adet akilli bir adet normal telefon tasimaktan biktim
2) yazılım çok ram tüketiyor şarj dayanmıyor bu gelecek güncellemeler bataryayı düzeltsin yeter mesala sinyal ile şarj olsa bluetooth ve wifi ile şarj etme olsa isyan çıkartacaklar valla

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
tempdroid

tempdroid

Üye
gelip gelmesi çok önemli degil ömrün boyunca aynı telefonu kullanmayacaksın sonuçta bir sonraki telefonun daha stabil ve daha iyi olmasını ister buda yazılım ve donanımla alakalı donanımı batarya dışında çözdüler mübarek benim bilgisayarımdan daha iyi donanımlı cep telefonları var iki eksik kaldı bunlar

1) batarya tabiki batarya mAh ne kadar yükselsede yeterli degil hem yeni bir teknoloji lazım bunun yanında yazılımda telefon pasiften ram kullanımını çok düşürmeli işlemci hızını düşürmeli şarj süresini uzatmalı cebimize koydugumuz akıllı diye geçindigimiz telefonlar yarım gun goturuyor akıllılık bunun neresinde akıllıysa bir kere şarj edecen 1 ay seni goturecek budur akillilik yap bir teknoloji elimizdeki statik elektrigi alsın yükseltsin sabitlesin telefonu şarj etsin bide kasayıda güneş panelleri ile yap güneş paneliyle şarj olsun yap işte bişe çöz şu sorunu diyesim geliyor bilim adamlarına cebimde bir adet akilli bir adet normal telefon tasimaktan biktim
2) yazılım çok ram tüketiyor şarj dayanmıyor bu gelecek güncellemeler bataryayı düzeltsin yeter mesala sinyal ile şarj olsa bluetooth ve wifi ile şarj etme olsa isyan çıkartacaklar valla
CM yükle cm desteklese suan cihazimi yüklü cem OC kernel yok ztn bu arada telefonun akıllı olmasina bakmıyor kullanıcıya bakıyor

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
CM yükle cm desteklese suan cihazimi yüklü cem OC kernel yok ztn bu arada telefonun akıllı olmasina bakmıyor kullanıcıya bakıyor
bunlar yöntem degil ilk telefonda prize takılıp şarj oluyordu şimdiki telefonda ilk telefonda internet kamera işletim sistemi vs vs hiç bişe yoktu şimdiki telefonlar bilgisayarları geçti ama şarj olma yöntemi degişmedi wifi ile internete girerken aynı zamanda şarj olabilir telefon kasası güneş panelleriyle yapılıp güneşte şarj olabilir ve arka kapak statik enerjiyi çekip şarj edebilir bu duzenekler çok hassas makinalarda var telefonlardada olabilir ve ilerdede olacak biz bunlar çıkana kadar prizin onunden ayrilamiyacaz malesef

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Android 5.0 Albeni :ehe

mr.bell

Üye
4.5 Kelle Paça olmayacak mıydı?

• Beğen
Tepkiler: kerem28yuksel

kerem28yuksel

Üye
Halley sanmistim yahu rezil olduk :(