Tavsiye 8.0 Dönememe sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
8.0 Dönememe sorunu
arkadaşlar sorunu çözemedim ve 3 kişi de aynı sorunla karşı karşıya diğer konumda onlarda kaldı.

İpucu - 8.1'den 8.0 dönüş | Sayfa 3 - MaxiCep
bu konuda.

Ben nokia software ile indiriyorum yazılımı fakat kuramıyor.
Nokia care studio ile flash atmak istiyorm fakat "Refurbish faild" hatası alıyorum (online değil ofline kurmaya çalışıyorum)

8.0'dönme nedenim vodafone veri bağlantısı gelmiyor herşeyi denedim.

Eeee ne yapıcam ben kaldı böylece lütfen konu taşınmasın yazılım bölümüne kimse bakmıyor ve ilgilenilmiyor.

Driverleri tam kurdum sistemi pc win7'den win8'e aldım cuma akşamından beri uğraşıyorum ama hala cözemedim ve kafayı yemek üzereyim.

Grotesk

Grotesk

Üye
Vodafone veri bağlantısı sorunu için,Denedin mi bilmiyorum ama vodafone sitesinden internet bilgilerini al ve telefona manuel olarak o bilgileri kaydet kolay gelsin.

leeshore

leeshore

Üye
Bende de vodafone veri bağlantısı sorunu vardı. Forumda arkadaşın bir tanesi mobil veri ayarlarını manuel tekrar gir yazmıştı. Şimdi sıkıntısız kullanıyorum.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Denedin mi bilmiyorum ama vodafone sitesinden internet bilgilerini al ve telefona manuel olarak o bilgileri kaydet kolay gelsin.

Bununla ilgili konu açtım vodafone kullanan bi arkadaş bilgileri attı ve kaydetti 2 kere müşteri hizmetlerini aradım malesef.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
ben recovery tools ile hallettim defalarcada yazdım ama bilgisayarım w8.1 ve bende çalışıyor istediğimde wp8 e dönebiliyorum mobil veri sorunu bende de vardı wp8 e dönüp sonra tekrar wp8.1 e geçerek çözdüm.bakın bu şimdi ki cihaz yazılım sürümüm;

bunlarda pc de atarken ki ekran görüntülerim başla desem pc ye cihazımı wp8.0 a döndürüyor daha önce yaptım bunu;

Son düzenleme:
Grotesk

Grotesk

Üye
Bununla ilgili konu açtım vodafone kullanan bi arkadaş bilgileri attı ve kaydetti 2 kere müşteri hizmetlerini aradım malesef.

ilginç düzelmesi lazım ama yukarıda da arkadaşın belirttiği gibi manuel olarak girildiğinde çözülüyor bir daha kontrol et dostum umarım düzelir diğer konunun önünü kapatmayalım o konuda bilgim yok iyi günler.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Hala çözmüş değilim ne yapmam gerekiyor :(Ve hala dönemedim.Ups

Takipçi Satın Al

Üst Alt