Bekle o zaman :D zaten telde yok :D heh aynen :D :D
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Bekle o zaman zaten telde yok Genişletmek için tıkla ... heh aynen
UpOneTR Üye Reşwan' Alıntı: Konular birleştirlidi, ayrı ayrı moto g konusu vardı. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederiz
Reşwan' Alıntı: Konular birleştirlidi, ayrı ayrı moto g konusu vardı. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederiz
HakanSeven12 Üye Reşwan' Alıntı: Konular birleştirlidi, ayrı ayrı moto g konusu vardı. Genişletmek için tıkla ... İyi oldu Moto G - Bootloader Unlock, CWM Yükleme, Root, Rom Yükleme ve Orjinale Dönme - MaxiCep
Reşwan' Alıntı: Konular birleştirlidi, ayrı ayrı moto g konusu vardı. Genişletmek için tıkla ... İyi oldu Moto G - Bootloader Unlock, CWM Yükleme, Root, Rom Yükleme ve Orjinale Dönme - MaxiCep
UpOneTR Üye Silindi- Şöyle bir facebook grubu açmışlar katılsakmı yoksa bizdemi açsak Son düzenleme: 20 Nis 2014
UpOneTR Üye Hollandadan bi akrabadan Grip Shell istedim bulabilirsen 3-4 dene getir dedim inşallah getirir
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Birinide bana hediye edersin Genişletmek için tıkla ... zaten 15€ bişey canım lafı mı olur hele bi gelsin de
Metalci Melek' Alıntı: Birinide bana hediye edersin Genişletmek için tıkla ... zaten 15€ bişey canım lafı mı olur hele bi gelsin de
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Vay anasini Genişletmek için tıkla ... Müthiş birşey abi hemen almalisin :-P