Radyo kullanmiyorum :) :-D hatti kestirmen gerekecek
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Radyo kullanmiyorum Genişletmek için tıkla ... :-D hatti kestirmen gerekecek
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Benim tel servise gitmis ama daha sisteme kaydı bile yapilmamis Genişletmek için tıkla ... Yapilir yapilir :-D
Metalci Melek' Alıntı: Benim tel servise gitmis ama daha sisteme kaydı bile yapilmamis Genişletmek için tıkla ... Yapilir yapilir :-D
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Ne zamana Genişletmek için tıkla ... 3 güne kalmaz :-D gidip elinle verecektin bu haftada alacaktin cihazi :-(
Metalci Melek' Alıntı: Ne zamana Genişletmek için tıkla ... 3 güne kalmaz :-D gidip elinle verecektin bu haftada alacaktin cihazi :-(
UpOneTR Üye Anahtarimi almayı unutmuşum %9 şarjim kaldı kapı önünde bekliyom allahdan wifi çekiyo :-P
UpOneTR Üye frdgngr' Alıntı: hayırlısı olsun kardeşim Genişletmek için tıkla ... Daha iyisi sizin olsun :-D
frdgngr Üye Metalci Melek' Alıntı: Benim tel servise gitmis ama daha sisteme kaydı bile yapilmamis Genişletmek için tıkla ... aynı benimki de sistemde görünmüyor
Metalci Melek' Alıntı: Benim tel servise gitmis ama daha sisteme kaydı bile yapilmamis Genişletmek için tıkla ... aynı benimki de sistemde görünmüyor
frdgngr Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Gta Sa kasıyo bu arada :-( Genişletmek için tıkla ... hadi ya nette kasmıyor diyorlardı
Sukut-u Hayal' Alıntı: Gta Sa kasıyo bu arada :-( Genişletmek için tıkla ... hadi ya nette kasmıyor diyorlardı
UpOneTR Üye frdgngr' Alıntı: hadi ya nette kasmıyor diyorlardı Genişletmek için tıkla ... Valla bende kasiyo :-( MC4 sorunsuz ama Oyunun datadan felan olabilir
frdgngr' Alıntı: hadi ya nette kasmıyor diyorlardı Genişletmek için tıkla ... Valla bende kasiyo :-( MC4 sorunsuz ama Oyunun datadan felan olabilir
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Unlock olunca gelmiyo Genişletmek için tıkla ... Unlock olmadan nasil root yapiyoz bunu ?
Metalci Melek' Alıntı: Unlock olunca gelmiyo Genişletmek için tıkla ... Unlock olmadan nasil root yapiyoz bunu ?