peki bunun geri dönüşü varmıyımış ben anlamadım ?
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Var Genişletmek için tıkla ... peki yine açılışta acaba unlocked mı yazıyo ki
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Boş olduğum zamanlarda hepsini yapcam yavaş yavaş Genişletmek için tıkla ... boşol boşol boş ya abi 2 gün dayanamıyom ya :/ yarın gidip kapıda beklesem mi belki açarlar :P
Metalci Melek' Alıntı: Boş olduğum zamanlarda hepsini yapcam yavaş yavaş Genişletmek için tıkla ... boşol boşol boş ya abi 2 gün dayanamıyom ya :/ yarın gidip kapıda beklesem mi belki açarlar :P
HakanSeven12 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: peki yine açılışta acaba unlocked mı yazıyo ki Genişletmek için tıkla ... Onu görcez
Sukut-u Hayal' Alıntı: peki yine açılışta acaba unlocked mı yazıyo ki Genişletmek için tıkla ... Onu görcez
HakanSeven12 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: boşol boşol boş ya abi 2 gün dayanamıyom ya :/ yarın gidip kapıda beklesem mi belki açarlar :P Genişletmek için tıkla ... Yok deve
Sukut-u Hayal' Alıntı: boşol boşol boş ya abi 2 gün dayanamıyom ya :/ yarın gidip kapıda beklesem mi belki açarlar :P Genişletmek için tıkla ... Yok deve
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Yok deve Genişletmek için tıkla ... yav ne güzel en çabuk alan olarak tarihe geçebilirdim tüh neyse iyi geceler sana abim ben kaçar pc başında yoruldum
Metalci Melek' Alıntı: Yok deve Genişletmek için tıkla ... yav ne güzel en çabuk alan olarak tarihe geçebilirdim tüh neyse iyi geceler sana abim ben kaçar pc başında yoruldum
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Konuda her halt var orjinale dönmeye kadar Genişletmek için tıkla ... hala onaylanmadı
Metalci Melek' Alıntı: Konuda her halt var orjinale dönmeye kadar Genişletmek için tıkla ... hala onaylanmadı