------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
Senin tercihin, ancak her Halûkarda internet üzerinde aktif olduğun sürece hangi telefonu alırsan al ancak günü kurtaracak performans verebilir diye düşünüyorum, ben bugun 3kez şarj etme ihtiyacı hissettim. Çünki internet fu ll çalışıyor ,
peki kasasi saglammi

Akıncı

Akıncı

Üye
root attıktan sonra sayaç sıfırlanıyor mu ?

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Akıncı sayacı boşver satmak istesen satarsin kimse anlamaz sıkıntı olmuyor tabi senin kararın ama çok istiyorsan ve ilerde telefonu satamam diye korkuyorsan unut gitsin ne telefoncular nede kullanıcılar sayaca bakar

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve gunesinoglu
gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Akıncı sayacı boşver satmak istesen satarsin kimse anlamaz sıkıntı olmuyor tabi senin kararın ama çok istiyorsan ve ilerde telefonu satamam diye korkuyorsan unut gitsin ne telefoncular nede kullanıcılar sayaca bakar
Çok doğru, genel olarak kimse telefon alırken sayaç durumu nedir dikkate almaz, telefonun sesi varmı, Bluetooth ve wifi çalışıyor mu, imei de sıkıntı varmı, önemli unsurlar bunlar, sayaç nasıl çalışır nasıl bakılır genelleme yaparsak belki % 5-10luk kesim bilebilir

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
Akıncı

Akıncı

Üye
Telefonu satmam beni idare eder. Garantalik bir durum olursa o zaman sıkıntı çıkacağı için kafam karışık

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Telefonu satmam beni idare eder. Garantalik bir durum olursa o zaman sıkıntı çıkacağı için kafam karışık

kimi garanti servisi var telefonda custom rom yüklü olsa bile garanti kapsaminda diyor kimi servis var telefona root atsan garanti dışı diyor

Sciondar

Sciondar

Üye
Orjinal stock rom atmak garantiyi bozmuyor değil mi?

Üst Alt