YARDIM! Nokia C6.01 benim hattımdan başka hattı desteklenmiyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

sagocu9579

sagocu9579

Üye
    Konu Sahibi
YARDIM! Nokia C6.01 benim hattımdan başka hattı desteklenmiyor ?
C6.01 telefonum var. Benim hattımdan başka hattı desteklemiyor. Öneriniz için Şimdiden Teşekkürler

Son düzenleme:

mkarahanlı

mkarahanlı

Üye
Cihazın imei si klonlanmış olabilir.

muhtesip

muhtesip

Üye
aynen arkadaşlar benim telefonda klonlandı tek hat üzerinden çalıişıyor.

Abstract_Loco

Üye
Klon olayını bilemem ama eğer çalınma ihbarı verdikten sonra geri bulunduysa kilitleniyor cihaz tek numaraya açılıyor sadece ikinci el aldıysan eğer buna benzer bi durum olmuş olabilir sen almadan önce.

sagocu9579

sagocu9579

Üye
    Konu Sahibi
2.el almıştım.

Abstract_Loco

Üye
Telefonu alacağın zaman telefon numaranı kimlik fotokopisi cart curt birşeyler istediler mi peki senden ?

sagocu9579

sagocu9579

Üye
    Konu Sahibi
yok istemedi

Abstract_Loco

Üye
o zaman öyle bi durum yoktur. Çünkü bir sürü kağıt kürek istiyorlar o durumda numaraya açmak için. Klonlama demiş arkadaşlar belki onunla ilgilidir. Ama benim bildiğim klon olunca hiç çalışmaması lazım.

sagocu9579

sagocu9579

Üye
    Konu Sahibi
Ne yapmalıyım ?

Abstract_Loco

Üye
bilmiyorum hiç daha önce başıma gelmedi böyle bi durum istersen telefonculara bir sor yada belki forumda başka bilen biri vardır. sen klonlama demiştin o nasıl bi iş aynı imei bi başkasına mı verildi ?

sagocu9579

sagocu9579

Üye
    Konu Sahibi
Heralde ben almadan önce kopyalamışlarır. Kaçak, çin gibi telefona yüklemişlerdir.

Abstract_Loco

Üye
ha anladım, ama benim bildiğim şöyle bi durum var iki imei aynı anda açık olduğu zaman iki telefonun da kapanması gerekiyor çünkü sinyaller sıkıntı oluyor falan gibi geyikler duydum. Eğer öyle bi durum yoksa ve imei değiştirilebiliyorsa eğer telefoncuya git imeisini değiştir kullanılmayan birşeyle belki o zaman düzelir. Yada telefoncu belki başka bi yöntem falan biliyordur şansını bi dene.

• Beğen
Tepkiler: sagocu9579
sagocu9579

sagocu9579

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim . Deneyecem .Teşekkür ederim . Deneyecem .

• Beğen
Tepkiler: Abstract_Loco

Üst Alt