Dershane indirim sınavıydı pek önemseden girdim.Sende benim gibi sayısalcı görünümlü eşitağırlıkçısın anlaşılan
Yoksa 25-30 puan daha fazla olurdu sayısal sınavlar.hiç bir yere :PDershane indirim sınavıydı pek önemseden girdim.Yoksa 25-30 puan daha fazla olurdu sayısal sınavlar.
Bu puanlar ile 3 sene sonra bilgisayar bölümü ile ilgili nerelere gidilebilir?
iyi bi bilgisayarcı için :PYavaştan çalışmaya başlamak lazım.hiç bir yere :P
en kötü üni 280 istiyoiyi bi bilgisayarcı için :P

6 puanda sayısal puanı mı?Ben TM yim bilemiyorum![]()
1-2 sayısal , 3-4 TM , 5-6 sözel6 puanda sayısal puanı mı?
Puandan da tahmin edilebilirmiş.1-2 sayısal , 3-4 TM , 5-6 sözel
Ben daha 10. sınıfım. Öylesine bir deneme sınavı.Bu puanlar tam sınırda ikinci sınavdan yüksek al biraz geçen sene puanlar düşüktü sanırım en az ortalama 300 e yaklaşın sıralama daha önemli aslında 200.000 içindeysen hala geç değil sayısal için söylüyorum ben girdiğim yıl 220.000 civarıydı ama eşit ağırlıktık yıllar önceydi.

Puandan da tahmin edilebilirmiş.![]()
---
Matematik 1 doğru 0 yanlış, geometri 4 yanlış 0 doğru heralde.
---
Sözeller aynı kalsa. Biyolojiden 8 doğru,Fizikten 10 doğru, kimyadan 5 doğru yapsam puanlar +250 olur mu?
Ben daha 10. sınıfım. Öylesine bir deneme sınavı.![]()
Bende saklamıştım, odayı toplarken buldum. Bir sorayım dedim nasıl diye.ben 150mi ne öyle birşeydi sonra sonuç kağıdını uçak yapıp sınıfın penceresinden fırlattım :P
Sınavdan önce baya matematik çalışsam +300 görürüm gibi.Sayısalsan senin için 1-2 önemli. Bu puanla bir şey olmaz.Puandan da tahmin edilebilirmiş.![]()
---
Matematik 1 doğru 0 yanlış, geometri 4 yanlış 0 doğru heralde.
---
Sözeller aynı kalsa. Biyolojiden 8 doğru,Fizikten 10 doğru, kimyadan 5 doğru yapsam puanlar +250 olur mu?
Ben daha 10. sınıfım. Öylesine bir deneme sınavı.![]()