Tavsiye Hoparlör patladı ...

Sponsorlu Bağlantılar

yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi
Hoparlör patladı ...
Xperia s cihazın garantisi devam etmekte ama ben hoparlör alıp taktım ben açtım cihazı . Seste bozulma var ve su an servise göndermeyi düşünüyorum. Hoparlörü tutan kasa (sadece arka kapak)ayrıca kasanın arka kapağı bir de hoparlör. Sizce ne kadar ücret çıkar??? Göndermeli miyim?

yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi
@-qarapapaq-

Invoke

Invoke

Üye
Ne kadar ücret çıkar, ben bilmiyorum ama gönder bence. Geçmiş olsun. :/

yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi
Ne kadar ücret çıkar, ben bilmiyorum ama gönder bence. Geçmiş olsun. :/
Eyvallah hocam. Peki servise giren cihazlar yazılım onarimı yapılarak yani sıfırlanrak geliyor ya. Acaba not alsam yazılıma dokunmayın diye. Sadece teknik olarak ilgilenin desem yaparlar mi yoksa yine yazılım atarlar mi?

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Eyvallah hocam. Peki servise giren cihazlar yazılım onarimı yapılarak yani sıfırlanrak geliyor ya. Acaba not alsam yazılıma dokunmayın diye. Sadece teknik olarak ilgilenin desem yaparlar mi yoksa yine yazılım atarlar mi?

Hacı valla, ne yalan söyleyeyim bu konuda bir bilgim yok. :D(Bilen varsa yazsın.)
Tahminen, not alsan da sallamazlar. Tekrar kurarsın kaç dakikalık iş sanki. :D Önemli şeylerin yedeğini al, başka bir diske.

yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi
Hacı valla, ne yalan söyleyeyim bu konuda bir bilgim yok. :D(Bilen varsa yazsın.)
Tahminen, not alsan da sallamazlar. Tekrar kurarsın kaç dakikalık iş sanki. :D Önemli şeylerin yedeğini al, başka bir diske.
Tamam hocam eyvallah çok sağol pazartesi istanbul yolcusu artık napalım :-)

Takipçi Satın Al

Üst Alt