Selamun Aleeyküm :) aleykum selam
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap AnıL-D' Alıntı: aleykum selam Genişletmek için tıkla ... Anıl hoşgeldin özlettin bizi
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap AnıL-D' Alıntı: gecici geldim gene gidicem abi :zuu Genişletmek için tıkla ... hadi yaa
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap AnıL-D' Alıntı: aslinda kararim kesindi gelmemek ama naparsin iste özlem Genişletmek için tıkla ... arada bi gel özlüyorum seni
AnıL-D' Alıntı: aslinda kararim kesindi gelmemek ama naparsin iste özlem Genişletmek için tıkla ... arada bi gel özlüyorum seni
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap AnıL-D' Alıntı: ben hep buralarda olucam Genişletmek için tıkla ... Anıl özlettin yav kendini nasılsın iyi misin peki hal hatır da soramadık neyse ağalar ben kaçtım Allah'a emanet olun
AnıL-D' Alıntı: ben hep buralarda olucam Genişletmek için tıkla ... Anıl özlettin yav kendini nasılsın iyi misin peki hal hatır da soramadık neyse ağalar ben kaçtım Allah'a emanet olun
Anil-D Üye muhammed4949' Alıntı: Anıl özlettin yav kendini nasılsın iyi misin peki hal hatır da soramadık neyse ağalar ben kaçtım Allah'a emanet olun Genişletmek için tıkla ... bak simdi oldumu bu neyse Allah rahatlik versin
muhammed4949' Alıntı: Anıl özlettin yav kendini nasılsın iyi misin peki hal hatır da soramadık neyse ağalar ben kaçtım Allah'a emanet olun Genişletmek için tıkla ... bak simdi oldumu bu neyse Allah rahatlik versin
Anil-D Üye ANIL' Alıntı: İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler nasilsin senide görmüyom bayadir
OttomaN TigeR Üye Aleykümselam gençler nasılsınız? Adam olmak, bir gruba dahil olmak değil. Bir duruşa sahip olmaktır.
0MG90 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aleykümselam gençler nasılsınız? Adam olmak, bir gruba dahil olmak değil. Bir duruşa sahip olmaktır. Genişletmek için tıkla ... İyilik abi, sen nasılsın?
OttomaN TigeR' Alıntı: Aleykümselam gençler nasılsınız? Adam olmak, bir gruba dahil olmak değil. Bir duruşa sahip olmaktır. Genişletmek için tıkla ... İyilik abi, sen nasılsın?