Telefon Tavsiyesi lumıa 920 yi htc 8x le direk takas ediyimmi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
nokia wp'da aldı yürüdü htc nin tellerine gerek yok önemsemiyor adam için öncelik android.Telefonları ile ilgilenen bir firma mı yoksa ilgilenmeyen mi ? Ağır ve kalın olabilir ama 920 candır.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Yazılım desteği olarak çok bişey beklemiyorsan git değiştir hiç bekleme. Ben 920 alırken ilk aldığımda yazılım desteğinden ötürü almıştım. Yoksa tipi ve tasarım 8X harika bir telefon. Keşke köşeleri 920 gibi tam sivri olsaydı, o zaman yazılım falan dinlemez direk alırdım 8X'i. Tabi şu an 1520 var o ayrı :)

br1903

br1903

Üye
    Konu Sahibi
tozlanma fılan oluyo bide 8x guzel de bılmıyorum alırsam yaza kaadar gıderım 8x le sonra uste 150 fılan koyup 925 alırım

• Beğen
Tepkiler: Serhan
br1903

br1903

Üye
    Konu Sahibi
8x i verip uste 200 koysam 925 alabılırmıyım ?920 aynı marka oldugu ıcın takas etmek ıstemıyolar =/

alical33

alical33

Üye
Ben olsam 920 verip 8x almam 920 her yönüyle daha güzel tasarım olarak bence ayrıca 8x piyasada para etmiyor 920 yine baya yaygın bi model çoğu kişi biliyor bence 925 al illa değiştireceksen

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
br1903

br1903

Üye
    Konu Sahibi
aynı marka adamlar degısmıyo

windman1981

windman1981

Üye
Ben zamanında Htc 8x'in üzerine 100 lira para veripte L820 ile takas yapmıştım. Nokia çok başka. Ben olsam değişmem L920 yi...

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
br1903

br1903

Üye
    Konu Sahibi
neyse artık degısmek sacma olur demekııyazın artık 925 e geçerim 920 peşin satcaz başka yolu yok 925 için

alical33

alical33

Üye
Aynı markayı nasıl değişmiyorlar farklı model sonuçta atıyorum s3 Le s4 ü veya i5 Le i5s değişmeyecekler mi üste para verdikten sonra sıkıntı olacağını sanmıyorum

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
920, 8X ile değişmek bence de hiç mantıklı değil.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Beklentilerin full 8x yönünde o yüzden değiştir.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
br1903

br1903

Üye
    Konu Sahibi
tek değiş diyen koskoca forumda sensın kardesım :!!!: vallaha uste vercem dıyom bu modelın nıye dusugunu alıyım dıyolar ?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
tek değiş diyen koskoca forumda sensın kardesım :!!!: vallaha uste vercem dıyom bu modelın nıye dusugunu alıyım dıyolar ?
Zaten diğer arkadaşların ddikleri doğru. Ama seninde öyle bi isteklerin var ki tam 8x e göre o yüzden dedim yoksa değiştirme tabi ki

R.A.M

R.A.M

Üye
8x kullanıyorum bence değer

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

alical33

alical33

Üye
Telefoncuyla değişeceksin sen normal kullanıcı değişmez tabi :)

br1903

br1903

Üye
    Konu Sahibi
Telefoncuyla değişeceksin sen normal kullanıcı değişmez tabi :)
telefoncularla degısmem adamı kazıklıyacak yer arıyolar senın telı dıyo 550 sayarım uste 350 isterim diyolarpeki guncelleme htc bence bırdaha wp8 le sözleşme imzalamaz guncelleme konusunda wp 10 u bıle alırsa degısırım ?

alical33

alical33

Üye
925 e 900 lira mı istiyorlar sıfırı 1000 lira olan telefona

br1903

br1903

Üye
    Konu Sahibi
8x guncelleme alırmı ?

Üst Alt