tek korkum htc 2 tane wp8 telefonu var bu acıdan baktıgımızda admlar andorıde mı guncelleme vercek yoksa wp li telefonlarına mıİlk güncellemeleri zaten 8x alıyor şuan da zaten htc tarafında amiral sayılıyor yani kolay kolay destek kesilmez en az lumialar kadar destek alır
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
abimi ikna edebılersem etmeyı dusunuyorumBen olsam hiç düşünmeden takas ederim.
İnce ve şık görünümü var mı Lumia da?
Yandex Navigasyon varken Here Maps ve Here Drive kullanmak da neyin nesi? Deneme amaçlı Here Drive kurdum ve iki gün içinde pişman olup sildim.
Glance Screen in kararlı 8.1 sürümünde Htc ye geleceği kesinleşti.
Bildirim ışığının çağrı, mesaj, watsapp vs vs gibi uyarılarda, yanacağına ve bununla ilgili güncellemeler geleceğine dair söylentiler var.
Haa şu da var. Bence hem Lumia hem de HTC iyi aletler. Her ikisinde de mutlu olursun ama benim asıl kızdığım; Türkiye'deki Lumia kullanıcıları başka marka Windows Phone telefonu çöp olarak görüyor. Aynı şeyi önceki işletim sistemlerinde de yaptılar. Varsa yoksa Nokia dediler, eleştirmediler ama bir süre sonra battılar.
Şimdi de benzer şeyler oluyor. Herkes Lumia alsın isteniyor. Başka WP yüklü makine onlar için çöp, Lumia kral.
Kullanıcılar böyle yapıp, başka markaların satışlarını aşağıya çekerlerse, doğal olarak Nokia harici markalar WP piyasasından çekilecek ve yine yeniden Nokia ve Windows Phone batmaya mahkum olacak.
Cebimde telefon yok sanki kalas var gbi htc de hafif şık ama arada kaldım kamera da htc 8x cilerde kameraları bırtek duşuk ortamda ıyı cekiyo geri kalan herşeyi aynı diyolar
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.kamerası ıse htc 8x ciler düşük ortam dısın da 920 ile aynı sonuçları verıyor dıyolar hafıflık ve ıncelık en buyuk ongorum
ya o kadar hafif telefon istiyorsan git 925-1020-520 al ne diyim sorun ağırlık diğer şeyler önemsiz ise sen bence telefon alamazsınkamera nokıa guvencısı tamamda abı tabletten bıle agır neden telefon uretırsın kı titreşim engellme koymusun anlarımda bu kadar ağr olmazki
param yok 1020 ve 925 almayayazın alıırm 925 yaza kadar htc 8x goturmezmı =ya o kadar hafif telefon istiyorsan git 925-1020-520 al ne diyim sorun ağırlık diğer şeyler önemsiz ise sen bence telefon alamazsın
o kadar telefon değiştirmek istiyorsanız götürürde daha sonra 8x satarken sıkıntı yaşayacaksınız bence siz hepsini satın elinizde ne varsa para biriktirin direk 925 alınparam yok 1020 ve 925 almayayazın alıırm 925 yaza kadar htc 8x goturmezmı =