Telefon Tavsiyesi lumıa 920 yi htc 8x le direk takas ediyimmi ?

Sponsorlu Bağlantılar

R.A.M

R.A.M

Üye
İlk güncellemeleri zaten 8x alıyor şuan da zaten htc tarafında amiral sayılıyor yani kolay kolay destek kesilmez en az lumialar kadar destek alır

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Başlığı her görüşümde "Et artık ta bitsin şu çile" diyorum.

Ben olsam kesinlikle takas etmem.

Here maps, Here drive, Nokia music vb uygulamaların hiç biri olmayacak. Nokia lumia cihazlara özel uygulama ve indirim olmayacak.

Amber, black, cyan olmayacak. Glance screen var mı HTC'de ??

Bar_Fedaisi

Üye
Ben olsam hiç düşünmeden takas ederim.

İnce ve şık görünümü var mı Lumia da?
Yandex Navigasyon varken Here Maps ve Here Drive kullanmak da neyin nesi? Deneme amaçlı Here Drive kurdum ve iki gün içinde pişman olup sildim.
Glance Screen in kararlı 8.1 sürümünde Htc ye geleceği kesinleşti.
Bildirim ışığının çağrı, mesaj, watsapp vs vs gibi uyarılarda, yanacağına ve bununla ilgili güncellemeler geleceğine dair söylentiler var.

Haa şu da var. Bence hem Lumia hem de HTC iyi aletler. Her ikisinde de mutlu olursun ama benim asıl kızdığım; Türkiye'deki Lumia kullanıcıları başka marka Windows Phone telefonu çöp olarak görüyor. Aynı şeyi önceki işletim sistemlerinde de yaptılar. Varsa yoksa Nokia dediler, eleştirmediler ama bir süre sonra battılar.
Şimdi de benzer şeyler oluyor. Herkes Lumia alsın isteniyor. Başka WP yüklü makine onlar için çöp, Lumia kral.
Kullanıcılar böyle yapıp, başka markaların satışlarını aşağıya çekerlerse, doğal olarak Nokia harici markalar WP piyasasından çekilecek ve yine yeniden Nokia ve Windows Phone batmaya mahkum olacak.

• Beğen
Tepkiler: cank551977
br1903

br1903

Üye
    Konu Sahibi
İlk güncellemeleri zaten 8x alıyor şuan da zaten htc tarafında amiral sayılıyor yani kolay kolay destek kesilmez en az lumialar kadar destek alır

tek korkum htc 2 tane wp8 telefonu var bu acıdan baktıgımızda admlar andorıde mı guncelleme vercek yoksa wp li telefonlarına mı
Ben olsam hiç düşünmeden takas ederim.

İnce ve şık görünümü var mı Lumia da?
Yandex Navigasyon varken Here Maps ve Here Drive kullanmak da neyin nesi? Deneme amaçlı Here Drive kurdum ve iki gün içinde pişman olup sildim.
Glance Screen in kararlı 8.1 sürümünde Htc ye geleceği kesinleşti.
Bildirim ışığının çağrı, mesaj, watsapp vs vs gibi uyarılarda, yanacağına ve bununla ilgili güncellemeler geleceğine dair söylentiler var.

Haa şu da var. Bence hem Lumia hem de HTC iyi aletler. Her ikisinde de mutlu olursun ama benim asıl kızdığım; Türkiye'deki Lumia kullanıcıları başka marka Windows Phone telefonu çöp olarak görüyor. Aynı şeyi önceki işletim sistemlerinde de yaptılar. Varsa yoksa Nokia dediler, eleştirmediler ama bir süre sonra battılar.
Şimdi de benzer şeyler oluyor. Herkes Lumia alsın isteniyor. Başka WP yüklü makine onlar için çöp, Lumia kral.
Kullanıcılar böyle yapıp, başka markaların satışlarını aşağıya çekerlerse, doğal olarak Nokia harici markalar WP piyasasından çekilecek ve yine yeniden Nokia ve Windows Phone batmaya mahkum olacak.
abimi ikna edebılersem etmeyı dusunuyorum

R.A.M

R.A.M

Üye
Htc'nin geçmişine bakarsan hep Windows telefon üretmiştir yani korkma yeni çıkan htc m8 Windows Phone çıkabilir(androidde çıkacak) yani htc Windows tarafında nexus gibidir sorun olacağını sanmam

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Nokia kullananların hiçbir şeyi çöp olarak gördüğünü zannetmiyorum.

Ancak piyasadaki kullanım oranlarına da bakabilirsiniz. WP işletim sistemi olan cihazlarda ;)

br1903

br1903

Üye
    Konu Sahibi
kutu fatura onemlı cıhaz satıslarında ?önemlimi kutu ve fatura ?

Bar_Fedaisi

Üye
HTC mi alayım, Lumia mı diye sorulan başlıklara girip bakmak lazım. Neredeyse tüm Lumia kullanıcıları, Lumia dışındaki tüm WP cihazlara öcü gibi davranıyor. Sizin zannetmemeniz de maalesef bu gerçeği değiştirmiyor. Daha ilk cümleleri, "HTC, WP ye artık destek vermiyor" Üstelik bunu diyenlerin hemen hepsi, hayatlarında ellerine HTC WP almamış insanlar.

Kullanım oranı? Bunu gerçekten inanarak mı söylediniz. HTC nin 2 (iki) tane WP cihazı var. Nokia nın 222 tane vardır heralde. Üstelik HTC sadece WP işletim sistemini kullanmıyor. Asıl ağırlık verdiği işletim sistemi android dir. (Akıllı telefonlar için konuşuyorum)
Bu sebeple; HTC ile Nokia nın kullanım oranlarını karşılaştırmak pek adil değil.

fraps34

Üye
Ben olsam üstüne para verseler L920 mi Htc ile takas etmezdim. Bence model düşürmüş olursun , htc de ne l920 nin kasasını ne kamerasını nede ekranını bulabilirsin. Ayrıca gözatma ekranı bence harika bir özellik bu htc de yok , sırf bu bile nokia almak için bir sebeptir.Navigasyon işine ise hiç girmiyorum. : ))

Artık bu konuda kapansın derim , çünkü bir yere varamzsın kimse yoğurdum ekşi demez. Ama ben hiçbirzaman malımı övmem.Wp den sıkıydıysan android alabilirsin ama wp de durmak istiyorsan nokiadan başkasına bakma derim.

br1903

br1903

Üye
    Konu Sahibi
Cebimde telefon yok sanki kalas var gbi htc de hafif şık ama arada kaldım kamera da htc 8x cilerde kameraları bırtek duşuk ortamda ıyı cekiyo geri kalan herşeyi aynı diyolar

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.kamerası ıse htc 8x ciler düşük ortam dısın da 920 ile aynı sonuçları verıyor dıyolar hafıflık ve ıncelık en buyuk ongorum

csll

csll

Üye
Cebimde telefon yok sanki kalas var gbi htc de hafif şık ama arada kaldım kamera da htc 8x cilerde kameraları bırtek duşuk ortamda ıyı cekiyo geri kalan herşeyi aynı diyolar

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.kamerası ıse htc 8x ciler düşük ortam dısın da 920 ile aynı sonuçları verıyor dıyolar hafıflık ve ıncelık en buyuk ongorum

Sen zaten kararını vermişsin daha niye uzatıyorsun... Git al htc ni kullan çoğu kişi sayfalar boyunca lumia 920 daha iyi demiş sen hala ama kalas gibi yok bilmem ne diyorsun madem gönlünde takas etmek var takas et o zaman...

br1903

br1903

Üye
    Konu Sahibi
kamera nokıa guvencısı tamamda abı tabletten bıle agır neden telefon uretırsın kı titreşim engellme koymusun anlarımda bu kadar ağr olmazki

4MaGuS

4MaGuS

Üye
kamera nokıa guvencısı tamamda abı tabletten bıle agır neden telefon uretırsın kı titreşim engellme koymusun anlarımda bu kadar ağr olmazki
ya o kadar hafif telefon istiyorsan git 925-1020-520 al ne diyim sorun ağırlık diğer şeyler önemsiz ise sen bence telefon alamazsın

• Beğen
Tepkiler: PureFood
csll

csll

Üye
Telefon dediğin elde olduğunu hissettirmeli bence

br1903

br1903

Üye
    Konu Sahibi
ya o kadar hafif telefon istiyorsan git 925-1020-520 al ne diyim sorun ağırlık diğer şeyler önemsiz ise sen bence telefon alamazsın
param yok 1020 ve 925 almayayazın alıırm 925 yaza kadar htc 8x goturmezmı =

4MaGuS

4MaGuS

Üye
param yok 1020 ve 925 almayayazın alıırm 925 yaza kadar htc 8x goturmezmı =
o kadar telefon değiştirmek istiyorsanız götürürde daha sonra 8x satarken sıkıntı yaşayacaksınız bence siz hepsini satın elinizde ne varsa para biriktirin direk 925 alın

br1903

br1903

Üye
    Konu Sahibi
param yok 8x i belki değiştirmem 925 geçerken kolay olur çuunku aynı maraka degıl sonucta keşke 8xle 920 karışıtırıp orataya bı telefon cıkarsalar dırek alırdım 8x den tasarımı 920 den kamera ve yazılımları925 cilere yazdım 8x lemi 920 lemi takas olur dıye 6 7 kısıyıde

ErenMSC

Üye
Bence hiçbirini alma , Az para bul 925 al :oke:

br1903

br1903

Üye
    Konu Sahibi
az para bulurum ama yazın yaza kadar 8x le gideyim

Üst Alt