Turbo sen sd karttan xap yükledin mi ?Günaydın Bu Arada
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Evet ama zaten yüklemeyen de olmaz her haldeBi bomba haber microsofttan geldi wp 8.1 ile değil ama Windows ile ilgili.
Artık 8.1 update 1 e güncellemek zorunluluğu geliyor yoksa destek kesilcekmiş.

Gece nokia sunucuları çökmüştü mağaza çok iyi açılıyor arkadaşlar, dil ülke bölge ayarlarınızı Türkiye yapın inicektir.
Turbo sen sd karttan xap yükledin mi ?
Bir de önceki mesajlarda bir arkadaş amerikadan bir proxy adresi vermiş sorunsuz çalışıyor . İndiremeyenlere denemelerini öneriyorum .
Ben sd karta xap leri atıyorum ama artık mağazada sd kart seçeneği çıkmıyor nedenseDaha bakmadım nedenki ?
Ben sd karta xap leri atıyorum ama artık mağazada sd kart seçeneği çıkmıyor nedense
Proxy yavaş indirir.
Haliyle aynı anlama gelir tr yaparsanız hepsini düzelicektir.

Tamam buldum seçeneklerden yerel uygulamaları yükle bölümündeymişAyarlar indirme yeri sd kart olarak seç bi daha bak yada uygulamalarıma bas.

Ben güncellemeyi yapamıyordum indirme hatası veriyordu . O proxy ile indirmeyi başardım . Belki mağazada da işe yarar diye söyledim![]()

Evet var ama içi boşarkadaşlar 620 kullanan yok mu biri soruma cevap verebilir mi müzik bölümünde radyo var bakar mısınız ne olduğunu anlayamadım ben
Turbo ismini TurboCortana olarak değiştir daha havalı olurBelki olabilir yüklendimi

Belki olabilir yüklendimi
Herkesten önce yüklemek gibi bir gayem yoktu ama güncelleme yayınlandıktan sonraki gün , herkes yükledikten sonra yüklemekte garip oldu biraz . Sabahın 6 buçuğunda yükledim 
Evet var ama işi boş
Turbo ismini TurboCortana olarak değiştir daha havalı olur![]()

YüklendiHerkesten önce yüklemek gibi bir gayem yoktu ama güncelleme yayınlandıktan sonraki gün , herkes yükledikten sonra yüklemekte garip oldu biraz . Sabahın 6 buçuğunda yükledim
![]()