Teşekkürler. Mağaza düzeldiArkadaşlar mağazaya ulaşamayanlar bir kaç ayarı kontrol etsin. En önemlisi de bölgesel biçim. Cortana’yı aktif ederken veya güncellemeden önce bölgenin Türkiye değilse bölgesel biçim "telefon dilini eşleştirmeye" şeklinde çıkar. Siz bunu Türkiye yapın mağaza düzenlemesi lazım.

OOO Daha 10 saat var aramızda @Ozan aramızda.ABD geceye doğru yatmaya gittiğinde Avrupa tarafı biraz rahatlar. Gece yarısını bekleyelim bakalım. Yarına nasılsa bir yolunu bulup düzeltirler.
Beynim döndü yeminle bide yeni cihazı halletmeye çalışıyorum ama yazıcam altta yazıyor en altta bazıları.Arkadaşlar Dil Bölge Ülke Abd Yaparsanız Mağaza Sorunsuz Olarak Açılacak.Mağaza hala çökük beyler. Ayrıca turbo çok hoş olmuş güncelleme
cihaz acayip hızlanmış. Ayrıca bende hiç kasma olmadı ( lumia 520 ) Birde başka neler var benim bilmediğim? Dostum sen yazıver @TurboCall
Telgrafla gonderildi.
are you women dedim female ? yes women no dedine sorduysan artık : ) ben son derece masum sorular sordum haha
sonra yakışıklımıyım dedim heralde dedi sonra biraz küfür ettim
bunlar çıldırma belirtisin duymuştum felan dediappsdutıo linkini. Atarmısınız
gelştirici sürüm geldi deseniz başlığa iyi olur.Ve @Ozan üst konu yaptı teşekkürler.
Çoğu arkadaşımız anlıyor onun için çok uzamasın başlık.gelştirici sürüm geldi deseniz başlığa iyi olur.
bende de açılmıyor. ne yaptıysam olmadıMağazası açılmayan varmı hala bende açılmıyor