Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Serhan

Serhan

Üye
Bu telefonla at yarışına bile girerim çok hızlı:D

• Beğen
Tepkiler: emz ve Rainesto

sebahattinART

sebahattinART

Üye
hadi be Microsoft. Bir kerede sorunsuz bir iş yap..

• Beğen
Tepkiler: Serhan
sekajmer

sekajmer

Üye
Güncelleme gözükmüyor, Mağaza açılmıyor diyorsunuz da wp8 telefonlarımdan kontrol ediyorum wp 8.1 Güncellemesi görünüyor ve iniyor. Mağazada herhangi bir sorun yok.
Bende Dns yapılı . DNS'yi Vereyim bir deneyin.
195.46.39.39
195.46.39.40

Dns nasıl değişir demeden Önce Bing'e yazın.

• Beğen
Tepkiler: emz
plenken

plenken

Üye
Arkadaşlar mağazaya ulaşamayanlar bir kaç ayarı kontrol etsin. En önemlisi de bölgesel biçim. Cortana’yı aktif ederken veya güncellemeden önce bölgenin Türkiye değilse bölgesel biçim "telefon dilini eşleştirmeye" şeklinde çıkar. Siz bunu Türkiye yapın mağaza düzenlemesi lazım.
Teşekkürler. Mağaza düzeldi

ykd96

ykd96

Üye
İnternet Explorer da ileri düzey ayarlar da atıyor bende. Ayrıca kaydırmak güzelmiş :)
Bu resimler de benden olsun teli sıfırladığım için ekran boş :P (telin internet explorer ından yükledim)

zbahadir

Üye
ABD geceye doğru yatmaya gittiğinde Avrupa tarafı biraz rahatlar. Gece yarısını bekleyelim bakalım. Yarına nasılsa bir yolunu bulup düzeltirler.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
emz

emz

Üye
Mağaza hala çökük beyler. Ayrıca turbo çok hoş olmuş güncelleme
cihaz acayip hızlanmış. Ayrıca bende hiç kasma olmadı ( lumia 520 ) Birde başka neler var benim bilmediğim? Dostum sen yazıver @TurboCall

Telgrafla gonderildi.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
ABD geceye doğru yatmaya gittiğinde Avrupa tarafı biraz rahatlar. Gece yarısını bekleyelim bakalım. Yarına nasılsa bir yolunu bulup düzeltirler.
OOO Daha 10 saat var aramızda @Ozan aramızda.

• Beğen

alaca61

Üye
appsdutıo linkini. Atarmısınız

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Mağaza hala çökük beyler. Ayrıca turbo çok hoş olmuş güncelleme
cihaz acayip hızlanmış. Ayrıca bende hiç kasma olmadı ( lumia 520 ) Birde başka neler var benim bilmediğim? Dostum sen yazıver @TurboCall

Telgrafla gonderildi.
Beynim döndü yeminle bide yeni cihazı halletmeye çalışıyorum ama yazıcam altta yazıyor en altta bazıları.Arkadaşlar Dil Bölge Ülke Abd Yaparsanız Mağaza Sorunsuz Olarak Açılacak.

• Beğen
pirenuri

pirenuri

Üye
ie de sola ve sağ çekişlerde onceki ve sonraki sayfaya dönüyor. Resimdeki mevcut sayfa normal önceki sayfa girileşmiş

• Beğen
Tepkiler: YkPkY, emz ve Rainesto
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Ve @Ozan üst konu yaptı teşekkürler.

Rainesto

Rainesto

Üye
ne sorduysan artık : ) ben son derece masum sorular sordum haha
are you women dedim female ? yes women no dedi :( sonra yakışıklımıyım dedim heralde dedi sonra biraz küfür ettim :D bunlar çıldırma belirtisin duymuştum felan dedi

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
bsavr

bsavr

Üye
Beyler Bildirim merkezine nasıl bişey ekliycem facebok twitter vs vs

serkan410

serkan410

Üye
Mağazası açılmayan varmı hala bende açılmıyor

• Beğen
Tepkiler: Dilaver Kaplan

sumselfat

Üye
Sonunda bitti ama bişey çok kafama takıldı oyunlara girdiğimde listeyi aşağı yukarı oynatırken çok kasılıyor sizde de öylemi ?

Üst Alt