Ülke bölgemi yoksa bölgesel biçimmi ?Bölge yi ABD yap
Dilide İngilizce (amerikan) yap geliyor yan menüye.
Wifi ağı seçmek için.Bildirim merkezinden wireless'a dokununca neden ayarlara atar ki bir işletim sistemi ??? açıklaması yok bunun cidden ya.
8.1 Den önce küçük güncellemler iniyor%96 da kalma ????

Arkadaşlar inmez.büyük güncelleme iniyor mu şebekeylee ? yoksa wifi mı gerekiyor illa ki ????
kardeşim ingilizce amerikan dıosunda oyle bi seçenek yok zaten emınmısın cortanayıkullandınaKlavye olayı süper olmuş. çok hızlı ve kolay yazılıyor el kaldırmadan.
onun dışında optimize olmadığından arada sırada tekleme yapıyor. ama efekt geçişleri hızlandırılmış.
karolar yukarıya sıfırlanmış
Oyunlar yan menüye eklenmiş tek tek.
açıp kapatınca sesler bıraktığınız gibi açılıyo.
Cortana için, Bölge ABD - Dil İngilizce(amerikan) Olması Şart.
Ayarlara bir sürü seçenek eklenmiş.
Yeni kilit ekranı yok.
Bilidirim menüsünde wi-fi ye bastımı ayarlara gidiyor.
Arka plan görevleri kaldırılmış, her program artık arka planda çalışır.
bildirimler çok iyi.
Cortanayı denedim az biraz, siri ye göre çok hızlı ve dediklerinizi çok iyi algılıyor.
ben devrim bekliyorum cidden bu güncellemede, Olamamış. nokia bunu alıp uğraşcaksa hiç uğraşmasın. bugün kullanayım biraz daha eski versiyona dönebilirim. Şimdilik bu kadar.
valla android'de öyle mi ? dokunuyorsun ağ varsa zaten otomatik bağlanıyor.Wifi ağı seçmek için.
NasılNavigation barı deneyen varmı ?
Androidde böyle değil ama microsoft böyle yapmış.valla android'de öyle mi ? dokunuyorsun ağ varsa zaten otomatik bağlanıyor.
Hayır tarayıcı diliTelefon dili mi İngilizce olacak
Fritöz ile gönderildi.
boşunamı kart aldıkAli bey buraya bekleniyor @papakudioflu kasmıyor abi hemde hiç.

Ülke bölgemi yoksa bölgesel biçimmi ?