TheLastWarrior
Üye
dostum gözünün birşeyi ısırması hayra alamet değil bi göz doktoruna görüngözüm biryerden ısırdı seni![]()

dostum gözünün birşeyi ısırması hayra alamet değil bi göz doktoruna görüngözüm biryerden ısırdı seni![]()

Orta seviye önerseydin..Cinli minli kendi kendine kapanan kapılar evden gelen tuhaf sesler 2013un en iyi korku filmi seçildi

Yine mi kaza?kaza yapıyodum da hala onun şokundayım

cinlerde olmasa nereden türeyecek bu korku filmleriCinli minli kendi kendine kapanan kapılar evden gelen tuhaf sesler 2013un en iyi korku filmi seçildi

dostum gözünün birşeyi ısırması hayra alamet değil bi göz doktoruna görün![]()

Aleyküm selam Çağrı.s.a iyi.geceler millet bu arada![]()
a.s. sanadas.a iyi.geceler millet bu arada![]()
Adama biraz kıldım daha önceden benim kaldıramadıgım şakalar yapmıştı cezasını çeksin asıl korkuyu iliklerinde hissedecek muhahahaOrta seviye önerseydin..![]()

sanırım en son 1 sene önce gelmiştim bu konuya bayadır gelmiyordumdoğru 0.50 miyop var bende yükselmişmi diye bi gideyim![]()
sen önceden geliyordun bu konuya değilmi![]()

doğru 0.50 miyop var bende yükselmişmi diye bi gideyim![]()
sen önceden geliyordun bu konuya değilmi![]()
Öhö öhöö.ne zamandır uğramıyoz buraya
![]()

Son gülen iyi güler sen de gül muhahahahoş geldin çağrı(maksat makara )
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Geri gelir belki.Adama biraz kıldım daha önceden benim kaldıramadıgım şakalar yapmıştı cezasını çeksin asıl korkuyu iliklerinde hissedecek muhahaha![]()

hayırdır ihtiyar gıcıkmı tuttu malum yaşlılıkÖhö öhöö.![]()

Yine mi kaza?![]()
Öyle oldu biraz.hayırdır ihtiyar gıcıkmı tuttu malum yaşlılık![]()

Garip ve ilginç olaylarda paylaş bunu.dede insan bi süreden sonra alışyo![]()
işte ben gidiyordum altımda dayımdan istedim tofaş vardı işte böyle gecenin karanlığında 130 filan gittim sonra bi tane araba sinyal vermeden önümden döndü vuruyordum sonra zor zar durdum yalnız o adamı göremedim saniyeler içinde gözden kayboldu

aman dikkat etÖyle oldu biraz.![]()

sanırım en son 1 sene önce gelmiştim bu konuya bayadır gelmiyordum![]()