5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
beyler bu cfw yi kullananlar 5800 şarjınız kaç gün gidiyor? benim 18-19 saat gidiyor. sabah kalktığımda telefon kapanmış oluyor. yeni batarya aldım bakalım sorun düzelecekmi. yeni batarya kaç dolumdan sonra tam randıman verir bilgisi olan varmı?
Şarj olayı kullanıcıdan kullanıcıya değişir. Ve kullandığınız uygulamalardanda farkeder...

xcvbn123

Üye
phone mode kısmı boşmu kalacak yoksa offline mı seçilecek

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
tekrar aynı işlemi yaparsın olurama dikkatli ol yinede

heroo19055

heroo19055

Üye
yeni batarya aldım şuan kullanıyorum. symbian belle cfw yüklü bu konudaki. konuşma-sms yapmıyorum toplasan 1 saat nete anca giriyorum. şarj 20-22 saat arası gidiyor.ekran parlaklığı en alt seviyede. telefonda yüklü programlar cia-brighligt-spb weather-upcode-opera başka yok.forumlardaki yorumlara bakıyorum herkes 3-4 günden bahsediyor enaz nasıl oluyor anlamış değilim

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
yeni batarya aldım şuan kullanıyorum. symbian belle cfw yüklü bu konudaki. konuşma-sms yapmıyorum toplasan 1 saat nete anca giriyorum. şarj 20-22 saat arası gidiyor.ekran parlaklığı en alt seviyede. telefonda yüklü programlar cia-brighligt-spb weather-upcode-opera başka yok.forumlardaki yorumlara bakıyorum herkes 3-4 günden bahsediyor enaz nasıl oluyor anlamış değilim
o yaptıklarının aynısını başkası yapsın öyle 3 gün 4 gün giden bul benim teli kargoyla gönderiyorum :) 22 saat yine çok ben sabah alıyorum yatarken takıyorum :)

beatboxqwe

Üye
Aynen ben de yatarken takiyorum az kullanirsam anca 2 gun gidiyor

heroo19055

heroo19055

Üye
o yaptıklarının aynısını başkası yapsın öyle 3 gün 4 gün giden bul benim teli kargoyla gönderiyorum :) 22 saat yine çok ben sabah alıyorum yatarken takıyorum :)
sadece 1 saat nete giriyorum yazdım. telefonla konuşmuyorum yada msj çekmiyorum yazdım. galiba yanlış okudun. :)
Aynen ben de yatarken takiyorum az kullanirsam anca 2 gun gidiyor
az kullanırsam 2 gün gidiyor diyorsun. bende dolduruyorum toplam 1 saat anca nette dolaşıyorum 22 saat gidiyor normalmi?

beatboxqwe

Üye
Yok benim o kadar az degil ya bazen whatsapp muzik calar ve opera ayni anda giriyorum anca oyle 22 saatten az gidiyor

heroo19055

heroo19055

Üye
ben senin bu yapdıklarını yapsam 22 saat gitse öper başıma koyarım anca 12 saat gider
Yok benim o kadar az degil ya bazen whatsapp muzik calar ve opera ayni anda giriyorum anca oyle 22 saatten az gidiyor

metince54

Üye
kardes bunu n97 yüklesek ne olur

sairsirin

Üye
Abi sizlere ne kadar teşekkür etsem az, gerçekten. Telefonum son derece hızlandı. Benim tuş kilidi yerim bozuk o yüzden 5 saniyeye ayarladım oto. kilidi, onun dışında bir sıkıntım yok. He bir de abi, şu e-posta ayarlarını yapamadım. Kendi hotmailimi giriyorum tamam diyorum, fakat hiçbir değişiklik yok yani. Bana bu konuda yardım ederseniz çok teşekkür ederim.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Abi sizlere ne kadar teşekkür etsem az, gerçekten. Telefonum son derece hızlandı. Benim tuş kilidi yerim bozuk o yüzden 5 saniyeye ayarladım oto. kilidi, onun dışında bir sıkıntım yok. He bir de abi, şu e-posta ayarlarını yapamadım. Kendi hotmailimi giriyorum tamam diyorum, fakat hiçbir değişiklik yok yani. Bana bu konuda yardım ederseniz çok teşekkür ederim.
Rica ederim güle güle kullan. Hotmaili kaldırdığım için deneyip çalışıp çalışmadığını bakamıyorum.

ykpknl

ykpknl

Üye
Ey gdi gunlerrr simdi bi 5800 im olsa yine yuklerdim cfw yi kullandgm zmnlar cok memnundum :D

xcvbn123

Üye
Flash files are corupted or missing... hatasını aldım nası çözerim arkadaşlar?

beatboxqwe

Üye
Abi yukledigim bazi oyunlari menude gostermiyor mesela tekken

Üst Alt