haqanguven
Üye
Hayiryeni cfw çıkarcakmısın
o s^3 icin olmasin?Abi senin mod arisivinde bir resimde gormustum profil widget i ile bildirimler widget i birlesikti onu nasil yapabilirim
Hayiryeni cfw çıkarcakmısın
o s^3 icin olmasin?Abi senin mod arisivinde bir resimde gormustum profil widget i ile bildirimler widget i birlesikti onu nasil yapabilirim
hakandan önce ben yorumlayım dedim :d kardeşim tabiki hızlanma olur. cfw yükledkten sonra şu konuda denileni yap bayaa bi hızlanma oluyor telefonda. Telefonunuzu hızlandırın [programsız]= N73, 5800, E71, N97 , N96 !! %100 kesin sonuç!! - MaxiCepMerhaba , bunu yukleyince telefonda hizlanma olurmu acaba yoksa tavsiye edebileceginiz baska mod felan varmi
hakandan önce ben yorumlayım dedim :d kardeşim tabiki hızlanma olur. cfw yükledkten sonra şu konuda denileni yap bayaa bi hızlanma oluyor telefonda. Telefonunuzu hızlandırın [programsız]= N73, 5800, E71, N97 , N96 !! %100 kesin sonuç!! - MaxiCep
hayır basit bi kaç ayarla hızlanıyo ama cfw müthiş bişey kesinlikle kullanTesekkurler , ben android kullaniyorum zaten , x6 var bi tane tertemiz telefon ama acayip yavaş . Tema seçildiginde zaten pert oluyoryukliycem birazdan dedigini ,, peki bunlari yapmak icin hackli mi olmasi lazimkardeşim birde rm 356 demişin x6 için rm 559 mu olucak
hayır basit bi kaç ayarla hızlanıyo ama cfw müthiş bişey kesinlikle kullan
hayır basit bi kaç ayarla hızlanıyo ama cfw müthiş bişey kesinlikle kullan
yani evet olmadıysa bile 3 dakikalık forumda meevcut basitö.m atıcam
x6 için klasör açıcam rm-356 5800 için diye biliyorum ben rm-559 mu yapıcam ?
telefon hackli mi olması lazım ?allah razı olsun kardeşim telefon fıstık gibi oldu hallettim çok şükür. peki şimdi telefon hackli mi oldu ?

hackli kardeşim rahat olö.m atıcam
x6 için klasör açıcam rm-356 5800 için diye biliyorum ben rm-559 mu yapıcam ?
telefon hackli mi olması lazım ?allah razı olsun kardeşim telefon fıstık gibi oldu hallettim çok şükür. peki şimdi telefon hackli mi oldu ?

xp de onu yapmana gerek yok. atla onu devam etkardeşim benim bilgisayar xp service pack 2 uyumluluk modunda öyle birşey yok problem olurmu
Cokmez. Korkacak birsey yok. Birsey olursa buradayim kardesimflash sırasında bağlantı kesilirse telefon çöker mi riske girmek istemiyorum
ben yaptım 2 3 ay kulladındım ama gerı orjınalıne cevırdım arkdaşlar deneyın ama emnım bı sure sonra orjınalıne cevırmek ıstıceksenız
ben bir yıldır cfw kullanıyorum orjinale dönmeye de hiç niyetim yokben yaptım 2 3 ay kulladındım ama gerı orjınalıne cevırdım arkdaşlar deneyın ama emnım bı sure sonra orjınalıne cevırmek ıstıceksenız
istiyorsan team viewerdan yapayım hemenanlayan biri buraya herşeyi yazabilirmi bir iki kere demedim ama telefonu bilgisayara okutamadim,heralde zamanlamada hata yaptım ama bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum
okumamasının tek sebebi nokia driverlerianlayan biri buraya herşeyi yazabilirmi bir iki kere demedim ama telefonu bilgisayara okutamadim,heralde zamanlamada hata yaptım ama bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum