5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

beatboxqwe

Üye
abi buydu

Luck Star

Luck Star

Üye
Merhaba , bunu yukleyince telefonda hizlanma olurmu acaba yoksa tavsiye edebileceginiz baska mod felan varmi

Luck Star

Luck Star

Üye
hakandan önce ben yorumlayım dedim :d kardeşim tabiki hızlanma olur. cfw yükledkten sonra şu konuda denileni yap bayaa bi hızlanma oluyor telefonda. Telefonunuzu hızlandırın [programsız]= N73, 5800, E71, N97 , N96 !! %100 kesin sonuç!! - MaxiCep

Tesekkurler , ben android kullaniyorum zaten , x6 var bi tane tertemiz telefon ama acayip yavaş . Tema seçildiginde zaten pert oluyor ;) yukliycem birazdan dedigini ,, peki bunlari yapmak icin hackli mi olmasi lazimkardeşim birde rm 356 demişin x6 için rm 559 mu olucak

SakirtAbiler

SakirtAbiler

Üye
Tesekkurler , ben android kullaniyorum zaten , x6 var bi tane tertemiz telefon ama acayip yavaş . Tema seçildiginde zaten pert oluyor ;) yukliycem birazdan dedigini ,, peki bunlari yapmak icin hackli mi olmasi lazimkardeşim birde rm 356 demişin x6 için rm 559 mu olucak
hayır basit bi kaç ayarla hızlanıyo ama cfw müthiş bişey kesinlikle kullan

Luck Star

Luck Star

Üye

ö.m atıcam

x6 için klasör açıcam rm-356 5800 için diye biliyorum ben rm-559 mu yapıcam ?
telefon hackli mi olması lazım ?allah razı olsun kardeşim telefon fıstık gibi oldu hallettim çok şükür. peki şimdi telefon hackli mi oldu ?

SakirtAbiler

SakirtAbiler

Üye
ö.m atıcam

telefon hackli mi olması lazım ?allah razı olsun kardeşim telefon fıstık gibi oldu hallettim çok şükür. peki şimdi telefon hackli mi oldu ?
yani evet olmadıysa bile 3 dakikalık forumda meevcut basit :D

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
ö.m atıcam

hackli kardeşim rahat ol :oke:

• Beğen
Tepkiler: Luck Star

xcvbn123

Üye
kardeşim benim bilgisayar xp service pack 2 uyumluluk modunda öyle birşey yok problem olurmu

xcvbn123

Üye
flash sırasında bağlantı kesilirse telefon çöker mi riske girmek istemiyorum

bytako

Üye
ben yaptım 2 3 ay kulladındım ama gerı orjınalıne cevırdım arkdaşlar deneyın ama emnım bı sure sonra orjınalıne cevırmek ıstıceksenız

Luck Star

Luck Star

Üye
ben yaptım 2 3 ay kulladındım ama gerı orjınalıne cevırdım arkdaşlar deneyın ama emnım bı sure sonra orjınalıne cevırmek ıstıceksenız

Neden? Gayet hizli oldu telefon

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
ben bir yıldır cfw kullanıyorum orjinale dönmeye de hiç niyetim yok

xcvbn123

Üye
anlayan biri buraya herşeyi yazabilirmi bir iki kere demedim ama telefonu bilgisayara okutamadim,heralde zamanlamada hata yaptım ama bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
anlayan biri buraya herşeyi yazabilirmi bir iki kere demedim ama telefonu bilgisayara okutamadim,heralde zamanlamada hata yaptım ama bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum
istiyorsan team viewerdan yapayım hemen

ByKatre

ByKatre

Üye
okumamasının tek sebebi nokia driverleri Buradan kur connectivt flaş falanyapamadığın yerde yaz bana

heroo19055

heroo19055

Üye
beyler bu cfw yi kullananlar 5800 şarjınız kaç gün gidiyor? benim 18-19 saat gidiyor. sabah kalktığımda telefon kapanmış oluyor. yeni batarya aldım bakalım sorun düzelecekmi. yeni batarya kaç dolumdan sonra tam randıman verir bilgisi olan varmı?

Üst Alt