Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

ykd96

ykd96

Üye
Arkadaşlar mesela dediğimiz gibi açık uygulamaları aşağı doğru kapatma var dedik mesala bunun gibi neler gelicek kücük ama işlevsel yönden büyük olan örnek bildirim merkezi başka neler gelicek mesela tüm özellikleri sormuyorum böyle kücük araçlar vs vs ?

klasörleme gelecekti heralde

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

habbuj

habbuj

Üye
Ses kaydedici gelir inşallah

• Beğen
Tepkiler: skynet ve emz
nargo

nargo

Üye
Arkadaşlar 8.1 test sürümünü yüklediğimizde mağaza güncellemeleri gelir mi yine

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye

Capsci Oldum Çıktım Haa :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, Heimdalll ve Dexter Morgan
habbuj

habbuj

Üye
Arkadaşlar mesela dediğimiz gibi açık uygulamaları aşağı doğru kapatma var dedik mesala bunun gibi neler gelicek kücük ama işlevsel yönden büyük olan örnek bildirim merkezi başka neler gelicek mesela tüm özellikleri sormuyorum böyle kücük araçlar vs vs ?
bağımsız ses kontrolleri çok işimize yarayacak mesela :)

• Beğen
Tepkiler: Dejavuex

skynet

Üye
Keşke bu gün pazar olsaydı :alsana:

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
evet yapılabiliyor ama kendi ses kaydedicisi olsa daha kullanışlı olur

Bu sesi çok iyi alıyor

Ankesörlü Telefon ile gönderildi.

beats

beats

Üye
mesela mesaj geldi bildirimi aşağı çekerken mesajlar açılsa üstüne basmadan aşağı indirerek açsak
Dediğin tam olarak interaktif live tile oluyor önce Windows'a sonra WP'a gelecek ne zaman gelir belirsiz tabii.
Facebook 8.1 ? :)

Son düzenleme:
Dejavuex

Dejavuex

Üye
Beyler yemin ediyorum beklemekten öleceğim artık kız arkadaşımı bile bu kadar sabırlı ve heyecanla beklemedim :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: emz
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
8.1 öniizlme geldikten sonra tam sürüm çıkana kadar çeşitli ufak düzeltme güncelleştirmelerinin gelme ihtimali var mı sizce ? Ota tarihi yaklaşana kadar önizleme sürümünün giderek otayla aynı seviyeye getirilmesi gibi birşey söz konusu olabilir mi ?

Arada kaynadı :) Bu arada 930 incelemesinde 8.1 için olası facebook uygulaması göründü .

dakamon

dakamon

Üye
Arada kaynadı :) Bu arada 930 incelemesinde 8.1 için olası facebook uygulaması göründü .

Biri bi baksın ya mağazada facebook 8.1 diye bir uygulama varmı?

Üst Alt