Öneri Hangi Sd Kart ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Sd Kart ?
Aslında çoğu şeyde kendimi dinlerim ama busefer sizlerin kararlarına göre alıcam hangisini alıyım ve neden numarayla beraber yazın.
1-
2-
3-
4-

süvari

süvari

Üye
Ben 1 numarayı almayı planlıyorum nedeni de 95mb/sn.

Rainesto

Rainesto

Üye
Kesinlikle 1 numara

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
1 Numarayı alıcam o zaman ama hızlıalda ininal kart geçermi diye düşünüyorum birde salı gününe kalır inşAllah.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
1 numara harika

skynet

Üye
Tabi ki 1 numara da bu 2 ve 3 ne ayak sen telefon için almıyor musun ?

HeroMR

HeroMR

Üye
Kliksada Class10 Sandisk 16GB Sd Kart 29TL

(Kliksa Teknosanın)1. çok güzel ama o siteye güvenilir mi ayrı mesele. Bir de o kadar iyi bir sdcard'a gerek var mı o da tartışılır.

süvari

süvari

Üye
Kliksada Class10 Sandisk 16GB Sd Kart 29TL

(Kliksa Teknosanın)1. çok güzel ama o siteye güvenilir mi ayrı mesele. Bir de o kadar iyi bir sdcard'a gerek var mı o da tartışılır.

Bence bu alınacağına kesinlikle 1 numara alınmalı.

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
bence kingston marka al derim bazı cihazlarda uyumsuz oluyo sandisk toshibada güzel ;)

HeroMR

HeroMR

Üye
Bence bu alınacağına kesinlikle 1 numara alınmalı.

1- O kadar iyi bir sdcardagerek yok.
2- O kadar iyi bir sdcardı telefonu kaldırmayabilir, daha önceki sürümler hızında kullanır.
3- Site güvenli gözükmüyor.
4- O fiyata onun satılması neredeyse imkansız.

bence kingston marka al derim bazı cihazlarda uyumsuz oluyo sandisk toshibada güzel ;)

Sandiskin uyumsuz olduğu bir telefon söyleyebilir misin?

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
1- O kadar iyi bir sdcardagerek yok.
2- O kadar iyi bir sdcardı telefonu kaldırmayabilir, daha önceki sürümler hızında kullanır.
3- Site güvenli gözükmüyor.
4- O fiyata onun satılması neredeyse imkansız.

Sandiskin uyumsuz olduğu bir telefon söyleyebilir misin?
general mobile discovery kime sorarsan sor !

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
1i al 1 i :cool

Tacettinn

Tacettinn

Üye
1. Seçenekteki Toshiba exceria serisinin 32 gb olanını kullanıyorum, Bilgisayarda kullanınca çok hızlı fakat lumia telefonda kullanınca sandisk ile aynı. Hatta sandisk biraz daha hızlı. Bu arada hızlıal.com güvenilir bir site. Defalarca alışveriş yaptım. Hatta kartı da ordan aldım.​

skynet

Üye
1. Seçenekteki Toshiba exceria serisinin 32 gb olanını kullanıyorum, Bilgisayarda kullanınca çok hızlı fakat lumia telefonda kullanınca sandisk ile aynı. Hatta sandisk biraz daha hızlı. Bu arada hızlıal.com güvenilir bir site. Defalarca alışveriş yaptım. Hatta kartı da ordan aldım.​
Hocam peki telefonda hızı belli ediyor mu toshibanın ?

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Hız ölçmek için uygulama vardı mağazada. Onunla olçtum de sandiskle aynı değerler verdi. Bazen de sandiskten az verdi. Başka türlü hızı nasıl belli eder derseniz, örnek vereyim fotoğraf çekerken hızlı kaydediyor mesela. Eski hafıza kartımla video çekerken aksamalar takılmalar oluyordu. Bu kartta öyle Bi sorun yaşamadım. Çok test ettim şu kartları. Lumia telefonlarda ikisi eşdeğer gibi hatta sandisk daha iyi çalışıyor diyebiliriz. Ama bilgisayarda derseniz toshiba fark atıyor.

• Beğen
Tepkiler: skynet
beats

beats

Üye
2 ve 3'ü alsan da telefonda kullanamazsın turbo, çünkü microSD değiller :d: alırken microSDHC ya da microSDXC Class 6/10 alman gerekli. Ayrıca bu konu varken ve hâlâ açıkken:
Wp8.1 Class 10 SD Kart Seçimi - MaxiCep ...

:sirit:

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Yani 1 i alıyımmı almayammı desteklemezmi ?
birde hızlıalda ininal geçiyormu hala çözemedim

süvari

süvari

Üye
1 numarayı aldım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...