Satılık / Takas LG G2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
LG G2
Selamun aleyküm.

Telefonumu değiştirmemin sebebi değişik sistemmleri denemek istememdir. Telefon da kesinlikle hiçbir sorun bulunmamaktadır. İlk alındığı günden beri jelatin ile kullanılmıştır ve de orjinal arka jelatini hiç sökülmemiştir.

Takas seçeneğim sadece WP (l925 ve üstü) işletim sistemine sahip cihazlar ile yapılır.
Veya Profösyönel fotoğraf makinaları olanlar ile de takas yapabiliriz.

Ve de sadece elden takas yapılır. Gümüşhane de ikamet etmekteyim.. Dileyen gelip cihazı görebilir.

Fiyat: 1199 TL

(Daha fazla fotoğraf için sahibinden.com linkine bakabilirsiniz)
Sahibinden.com linki
:

marist

marist

Üye
Fiyat güzel ama gümüşhane kötü oldu.

marist

marist

Üye
Kaç ay kullandınız, temiz mi?

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Kaç ay kullandınız, temiz mi?
Aralık ayının ortasın da aldım cihazı. Hocam daha ilk günden aldığım gibi arka jelatinini hiç çıkarmadım. kılıfsız, jelatinsiz kullanmadım. Tek nokta çizik dahi yok.

marist

marist

Üye
Fiyat son mu?

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Evet

marist

marist

Üye
1100, 1150 olmaz yani ?

marist

marist

Üye
Pekiiii.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
elimde 1100 falan var şimdilik
İstiyorsan sana son olacağı 1150 Kargo sana ait. Ptt Kapıda kontrollü ödeme olarak göndermemi istersen ptt bundan %4 komisyon kesiyor. O komisyonda sana ait.

marist

marist

Üye
İstiyorsan sana son olacağı 1150 Kargo sana ait. Ptt Kapıda kontrollü ödeme olarak göndermemi istersen ptt bundan %4 komisyon kesiyor. O komisyonda sana ait.
%4 komisyon derken ne kadarlık bir komisyon bu ? Rengi beyaz olsaydı alırdım o yönden biraz geri çekiliyorum

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
50 tl indirdin :) Ve komisyon ne kadar eder onu demedin ?
İnan bana bir saat sonra birisi istese bu fiyata vermem. Komisyonun ne kadar olduğunu tam olarak bilmiyorum. 10 ila 20 lira arasında değişir tahminimce.

marist

marist

Üye
İnan bana bir saat sonra birisi istese bu fiyata vermem. Komisyonun ne kadar olduğunu tam olarak bilmiyorum. 10 ila 20 lira arasında değişir tahminimce.
Benim için yaptın yani? Siyah olması sıkıntı biraz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...