Galaxy wonder oyun romu tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

saner08

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy wonder oyun romu tavsiye
Ben galaxy wonder kullanıyorum oyun performansından hiç memun değilim gta 3 vb. hd oyunları kasmadan oynamak istiyorum.Bu tip oyunları hiç kasmadan oynatacak bi oyun romu varmı yardımcı olun başka konulara bakıyorum ama yarım yamalak.Bildiğiniz stabil bi oyun romu varsa verirmisiniz? şarj çokta önemli değil ama menüsü s4 tipi olsun istiyorum şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
One of kind romunu kurup lucky patcher ile i lancher kur ve sistem uygulamaları yap ve telefona format at tadından yenmez oyun performansı harika

saner08

Üye
    Konu Sahibi
One of kind romunu kurup lucky patcher ile i lancher kur ve sistem uygulamaları yap ve telefona format at tadından yenmez oyun performansı harika
Deniyeceğim teşekkürler fakat önce G-wonder romunu deniyeceğim üstünede HONEX7UP kernel yapıcam adamın biri gta san andreas oynadım demiş bakalım gta san andreasta gözüm yok vice city oynatsa bile olur bu romu biliyorsan yorumun nedir yazarsan sevinirim eğer bu romdan istediğim performansı alamassam dediğin romu deniyeceğim.

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Bilmiyorum ama one of ki nd romu ile sanırsam forumda wonder telefonla antutu da en yüksek puanı aldım konusunda resmim var oldukça hafif ve hızlı

saner08

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum ama one of ki nd romu ile sanırsam forumda wonder telefonla antutu da en yüksek puanı aldım konusunda resmim var oldukça hafif ve hızlı
Rom kurmayı biliyorum fakat hangi işlemleri yapacağımda acemiyim launcher falan demişsin o işlerden fazla anlamıyorum bana biraz yardımcı olursan sevinirim şimdi one of kind romunu kurdum diyelim hangi programları kurmalıyım hangi kernel launcher dediğini nasıl yaparım bana basit bir şekilde anlatırsan çok sevinirim birde varsayalım hepsini hallettim tema olarak s4 tipi tema istiyorum onu nasıl yaparım yardımcı olurmusun?

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Kardeşim kernele gerek yok romu kur yeter sana konuda performans artırmanın yönetimini anlatmış arkadaş 1804 mhz olacak sanırsam lucky patcher ise romu kurduğunda kur kullanıcı uygulamalarını sistem uygulaması yapmanı sağlıyor ayrıca sertifika kontrolünü kapatıyor ben swype kurdum ama çalışmadı çünkü lisans yok ama lucky patchler ile lisans kontrolünü kapatıp rahatça kullanıyorum.S4 menü dersen bi launcher indirip kur beğenirsen lucky ile sisteem uygulaması yap yani format atsan bile silinmesin sonra format at bi antutu yap kaç çıkacak bak gör

saner08

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim kernele gerek yok romu kur yeter sana konuda performans artırmanın yönetimini anlatmış arkadaş 1804 mhz olacak sanırsam lucky patcher ise romu kurduğunda kur kullanıcı uygulamalarını sistem uygulaması yapmanı sağlıyor ayrıca sertifika kontrolünü kapatıyor ben swype kurdum ama çalışmadı çünkü lisans yok ama lucky patchler ile lisans kontrolünü kapatıp rahatça kullanıyorum.S4 menü dersen bi launcher indirip kur beğenirsen lucky ile sisteem uygulaması yap yani format atsan bile silinmesin sonra format at bi antutu yap kaç çıkacak bak gör
Tamamdır çok teşekkür ederim ilgilendiğin için deniyeceğim bu romu hd oyunlar olarak denediğin oyunlar varsa yazarmısın

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Tamamdır çok teşekkür ederim ilgilendiğin için deniyeceğim bu romu hd oyunlar olarak denediğin oyunlar varsa yazarmısın
Konuyu alan arkdaşın kendi konusu var galaxy w he oyunlar diye bu rom ile ordaki hepsini sorunsuz oynarsın

drag10

drag10

Üye
arkadaşlar ben one of a kind romunu yükledim ancak bende oyunlar hala kasıyor ayryetten ayar falan mı yapmak lazım mesela asphalt 8 hiç açılmıyor gameloft yazısından sonra kpanıyor başka performansı artırmak için yapılacak işlemler varsa yazarmısınız ?

Mücteba

Mücteba

Üye
kardesım G-wonder romu kullan samsung rom bolunde var

saner08

Üye
    Konu Sahibi
aynen en iyi rom bu bana göre G-wonder romunu yükledim ve sizin konuda verdiğiniz kernelide kurdum gta san andreası bile takılmadan oynatıyor.Şarjıda baya iyi gidiyor çok iyi bir rom

• Beğen
Tepkiler: -Emre

FatihEnesKoc.

Üye
Hocam bende yükledim o romu. Ancak bende kasma yapıyor oyunlar . Benim telefonda mı bir sorun var acaba ? Birde ek olarak ne kullanıyorsunuz ? Ayarlarla oynadınız mı ?

saner08

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bende yükledim o romu. Ancak bende kasma yapıyor oyunlar . Benim telefonda mı bir sorun var acaba ? Birde ek olarak ne kullanıyorsunuz ? Ayarlarla oynadınız mı ?
Evet romun konusunda kernel var yorumlardaydı sanırsam onu yükle ve kernelin ayarları var onu yap birde program kullanacaksın greenify clear falan

Üst Alt