Ön Ödemeli Kartlarla Dev Hesabı Açma

Sponsorlu Bağlantılar

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
Ön Ödemeli Kartlarla Dev Hesabı Açma
Merhaba,
Dev hesabı almak istiyorum ama gerçek kredi kartım yok. Uyarıda on ödemeli kartlar kullanmayın falan yazıyor. Deneyen oldu mu? On ödemeli kartlarda bir sıkıntı çıkıyor mu?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Kabul etmiyor ki :))

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
Finansbanktan aldığım yine normal bir kredi kartı ile aynı özelliklere sahip olan (havale eft isim soy isim +18) enpara kartım vardı onunla olur mu acaba?

Not: Yine on ödemeli ama para filan çekebiliyorsun kısaca banka kartı denebilir.

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Kardeş üniversite öğrencisi bul mail adresi ile al bedavadan

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş üniversite öğrencisi bul mail adresi ile al bedavadan

Babam üniversite öğretmeni onun mailiyle alabilir miyim? Nasıl alınıyor biliyor musunuz?

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
edu tr uzantılı mail adresi varsa evet

meneleos

Üye
Öğrencisi olmayanlara mail dağıtan üniversitelerde var. edu.tr uzantılı mail bulup kayıt olabilirsin, para vermeye gerek yok

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
Nereden kayıt oluyoruz bilen var mı? Maili bulduktan sonra nereye başvuruyorum.

Tamam buldum dreamsparkmış. Edu.tr mail veren bildiğiniz bir univ. Var mı?

süvari

süvari

Üye
Açıköğretim öğrencileri de edu.tr alabiliyor.

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
Birkaç veren site buldum ama ileride sorun çıkmasın diye babamın edu.tr maili ile kaydoldum. Öğrenci mi öğretmen mi anlayamazlar :D

süvari

süvari

Üye
Birkaç veren site buldum ama ileride sorun çıkmasın diye babamın edu.tr maili ile kaydoldum. Öğrenci mi öğretmen mi anlayamazlar :D

Hangi siteler yazabilirseniz arayan başka arkadaşlar da faydalanabilir.

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
Hangi siteler yazabilirseniz arayan başka arkadaşlar da faydalanabilir.

Hocam denedim ama sanırım yasaklanmış onlar veya açılmıyor. Belkide mobilde olduğu içindir. Bir forumda yazıyordu şuanda tekrar baktım ama bulamadım.

Neyse ben kaydoldum, onayladım. Şuan çalışıyor. Buradan W8 indiremiyoruz değil mi? Kodlama biliyorum ama W8'im olmadığı için SDK'yı indiremiyorum. Visiual Studio W7'ye de iniyormuş. Onunla yapılabiliyor mu?

windows embedded 8.1 industry pro gibi bir şey vardı tam adını hatırlamıyorum o W8 mi?Öğrendim o W8'miş.

Neyse şimdi ben dev hesabı almak için dream spark'dan kod aldım. Kodu tam girdim ücret 0TL oldu derken kredi kartı istedi. Ön ödemeli kart da kabul etmiyor. Yapabileceğim bir şey var mı?

Son düzenleme:
Takipçi Satın Al

Üst Alt