sonunda burayada vatan bilgisayar açılıyor :D

Sponsorlu Bağlantılar

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
sonunda burayada vatan bilgisayar açılıyor :D
vatan computer kuşadası şubesi yakında açılacak ve bizim eve yaklaşık 150 mt uzaklıkta çok iyi olacak :)

• Beğen
Tepkiler: heathrow

heathrow

heathrow

Üye
Teknoloji alışverişlerinde genelde vatan'ı tercih ediyorum. Web sitesinde verdikleri fiyat magazada da gecerli(birkac ürün web'e özel oluyor, istisna yani).

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
internette olan ürünlerden daha çok çeşit var demi laptop mesela

0MG90

0MG90

Üye
Bursa da ne zamandır var her gidişimde yanından geçiyorum :cool

• Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim
ismail

ismail

Üye
Medimarktı sevmeye başladım son zamanlarda fiyatlarda gece kuşu indirimi güzel oluyo :)

• Beğen
heathrow

heathrow

Üye
Medimarktı sevmeye başladım son zamanlarda fiyatlarda gece kuşu indirimi güzel oluyo :)
Hocam kardeşime galaxy win aldık oradan. Web sitesinde 699 TL idi. Magazada 799 TL idi. O an fark etmedik. Eve gelince fark ettik. Şerefsiz bunlar :D

• Beğen
ismail

ismail

Üye
Hocam kardeşime galaxy win aldık oradan. Web sitesinde 699 TL idi. Magazada 799 TL idi. O an fark etmedik. Eve gelince fark ettik. Şerefsiz bunlar :D
O konuda sıkıntı mevcut malesef kardeşim :) goldda ve vatanda hem mağazada hemde nette aynı oluyo genelde fiyatlar ama mediamarktta net daha avantajlı :)

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
O konuda sıkıntı mevcut malesef kardeşim :) goldda ve vatanda hem mağazada hemde nette aynı oluyo genelde fiyatlar ama mediamarktta net daha avantajlı :)
Sökede varmı media markt olmassa oraya giderim.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Hayırlı olsun. :good:

• Beğen
heathrow

heathrow

Üye
Mediamarkt haftasonu için broşür basıp dağıtıyor. Broşürde iphone 5s 1800 lira misal. Altında da küçük harflerle "stoklarla sınırlıdır. 50 adet" yazıyor. Yani vatandaşa "geh bili bili" diyor. Daha avantajlı olduğunu sanmıyorum.

ismail

ismail

Üye
Sökede varmı media markt olmassa oraya giderim.
Yok sökede :) bimeks ve teknosa var novodada
Mediamarkt haftasonu için broşür basıp dağıtıyor. Broşürde iphone 5s 1800 lira misal. Altında da küçük harflerle "stoklarla sınırlıdır. 50 adet" yazıyor. Yani vatandaşa "geh bili bili" diyor. Daha avantajlı olduğunu sanmıyorum.
İşte önemli olan o fırsatları yakalamak :) mesela samsung 1 tb 160 liraydı bi ara ondan sonra en ucuz yer 175 liraydı ayrıca kargoda ücretsizdi

0MG90

0MG90

Üye
Mediamarkt ta her gittiğimde iPad kullanıyorum millete sıra vermiyorum :D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
Yok sökede :) bimeks ve teknosa var novodada
İşte önemli olan o fırsatları yakalamak :) mesela samsung 1 tb 160 liraydı bi ara ondan sonra en ucuz yer 175 liraydı ayrıca kargoda ücretsizdi
Pek teknosa taraftarı sayılmam arada uğruyorum öyle :)
Mediamarkt ta her gittiğimde iPad kullanıyorum millete sıra vermiyorum :D
Aynen ben de teknosaya uğradığımda can sıkıntısı cihazları kullanıyorum :D

• Beğen
ismail

ismail

Üye
Pek teknosa taraftarı sayılmam arada uğruyorum öyle :)
Aynen ben de teknosaya uğradığımda can sıkıntısı cihazları kullanıyorum :D
Teknosa kazıkçı zaten :) sonunda sa gördüm mü korkuyorum acaba geçiriliyor mu diye ;)

• Beğen
Burak Altun

Burak Altun

Üye
"da" ayrı yazılır. :D Şakaydı. Evet Vatan diğerlerine göre iyi. Yakın bir zamanda bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Çoğu parça Vatan'dan olacak gibi görünüyor.

• Beğen
MrExpert

MrExpert

Üye
Bizim eve 10dk :ah

• Beğen
mürteza16

mürteza16

Üye
Buraya deyince Maxicep'e açılıyor sandım. :ah @The Nightmare