Hocam kardeşime galaxy win aldık oradan. Web sitesinde 699 TL idi. Magazada 799 TL idi. O an fark etmedik. Eve gelince fark ettik. Şerefsiz bunlarMedimarktı sevmeye başladım son zamanlarda fiyatlarda gece kuşu indirimi güzel oluyo![]()

O konuda sıkıntı mevcut malesef kardeşimHocam kardeşime galaxy win aldık oradan. Web sitesinde 699 TL idi. Magazada 799 TL idi. O an fark etmedik. Eve gelince fark ettik. Şerefsiz bunlar![]()
goldda ve vatanda hem mağazada hemde nette aynı oluyo genelde fiyatlar ama mediamarktta net daha avantajlı 
Sökede varmı media markt olmassa oraya giderim.O konuda sıkıntı mevcut malesef kardeşimgoldda ve vatanda hem mağazada hemde nette aynı oluyo genelde fiyatlar ama mediamarktta net daha avantajlı
![]()
Yok sökedeSökede varmı media markt olmassa oraya giderim.
bimeks ve teknosa var novodada
İşte önemli olan o fırsatları yakalamakMediamarkt haftasonu için broşür basıp dağıtıyor. Broşürde iphone 5s 1800 lira misal. Altında da küçük harflerle "stoklarla sınırlıdır. 50 adet" yazıyor. Yani vatandaşa "geh bili bili" diyor. Daha avantajlı olduğunu sanmıyorum.
mesela samsung 1 tb 160 liraydı bi ara ondan sonra en ucuz yer 175 liraydı ayrıca kargoda ücretsizdiPek teknosa taraftarı sayılmam arada uğruyorum öyleYok sökedebimeks ve teknosa var novodada
İşte önemli olan o fırsatları yakalamakmesela samsung 1 tb 160 liraydı bi ara ondan sonra en ucuz yer 175 liraydı ayrıca kargoda ücretsizdi
Aynen ben de teknosaya uğradığımda can sıkıntısı cihazları kullanıyorumMediamarkt ta her gittiğimde iPad kullanıyorum millete sıra vermiyorum![]()

Teknosa kazıkçı zatenPek teknosa taraftarı sayılmam arada uğruyorum öyle
Aynen ben de teknosaya uğradığımda can sıkıntısı cihazları kullanıyorum![]()
sonunda sa gördüm mü korkuyorum acaba geçiriliyor mu diye