İpolis programı istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

aidata74

Üye
    Konu Sahibi
İpolis programı istiyorum
Arkadaşlar lumia 920 kullanıyorum işyerine samsung 1650d dvr kayıt cihazını kurdum ama bizim wp mağazasında ipolis programı yok bende izleyemiyorum ne yapmam lazım wp yi çok sevmeme rağmen artık gıcık alıyorum lütfen Bi yardım edin

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
şuanda mağazada kamera izlemek için tam anlamında çalışan iyi bir uygulama yok babada lazımdı biraz inceledim bitane ücretli vardı onada güvenemedim 14 nisandan sonra güzel yazılımlar gelecek biraz daha sabır

aidata74

Üye
    Konu Sahibi
Gelecekte bu programlar gelecek mi bunu kimse bilmiyor dandik androidli telefonla izleniyor kafayı yicektim bu gün

TurboCall

TurboCall

Üye
Maalesef windows phone 8 sisteminde uygulama oyun eksikleri mevcut ama mağazada çeşitli izleme programları olabilir bir bakın isterseniz markete detaylıca 14 nisandan hemen sonra uygulamaların gelmesinide beklemeyin arkadaşlar.

aidata74

Üye
    Konu Sahibi
Magzada kaç tane izleme programı varsa hepsini bir bir yükledim artık yapcak bişey kalmadı eee ne zaman gelicegide belli değil

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bu iplois nasıl bir şey biraz bahsetse bilir misiniz

aidata74

Üye
    Konu Sahibi
Samsung dvr izleme programı

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Samsung dvr izleme programı

o yazınız üstede var ama tam olarak ne oluyor anlamadım

aidata74

Üye
    Konu Sahibi
Bu programla canlı izleme yapılıyo android ve ios ta var wp de yok Google play'a ipolis diye aratırsanız daha iyi anlarsınız

ardacumhur

ardacumhur

Üye
İpolis ile kapalı devre kamera sistemlerini ve ipcam görüntülerini canlı olarak izleyebiliyorsunuz. Ben bulunduğum fabrikaya 16 tane sabit 1 hareketli 1 de ipcam taktırdım ve samsung s3 mini den canavar gibi izleyebiliyorum ama maalesef öve öve bitiremediğim Nokia Lumia 920den izleyemiyorum

aidata74

Üye
    Konu Sahibi
İpolis ile kapalı devre kamera sistemlerini ve ipcam görüntülerini canlı olarak izleyebiliyorsunuz. Ben bulunduğum fabrikaya 16 tane sabit 1 hareketli 1 de ipcam taktırdım ve samsung s3 mini den canavar gibi izleyebiliyorum ama maalesef öve öve bitiremediğim Nokia Lumia 920den izleyemiyorum

işte benimde sıkıntım bu

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur
4MaGuS

4MaGuS

Üye

aslında izlene bilen program vardı belirli ip girerek izliye biliyorsunuz ancak yanlış hatırlamıyorsam direk tek markayada izin verebilir o, bu arada verdiği ip yi tarayıcıyı yazdığınızda bir şey çıkmıyor değil mi

ardacumhur

ardacumhur

Üye
işte benimde sıkıntım bu

Maalesef kardeş samsung Windows Phone yapmaya yoğunlaşırsa, belki o zaman uygulamalarını bize de optimize ederler

• Beğen
Tepkiler: aidata74

aidata74

Üye
    Konu Sahibi
aslında izlene bilen program vardı belirli ip girerek izliye biliyorsunuz ancak yanlış hatırlamıyorsam direk tek markayada izin verebilir o, bu arada verdiği ip yi tarayıcıyı yazdığınızda bir şey çıkmıyor değil mi

taracıya ipyi girince kullanıcı adı şifre istiyor girince flaş Player olmadığı için boşşşşş sayfaaaa :(:(:(:(

4MaGuS

4MaGuS

Üye
taracıya ipyi girince kullanıcı adı şifre istiyor girince flaş Player olmadığı için boşşşşş sayfaaaa :(:(:(:(

tivzli tarzı tv programlarına bazı linkler eklene biliyor birde olur mu bilmiyorum ama go Pro deneyin

ardacumhur

ardacumhur

Üye

bazı dvr yada nvr cihazları tarayıcıya bir eklenti kurup çalıştırıyor o yüzden de izlenemiyor.

ipcam ise bence çok yararlı. Vpn yapıp fabrika içindeki dvr cihazına da s3 mini ile bağlanabiliyorum. Sürekli soylendiğimiz kasma olayını da henüz göremedim şu küçücük cihazda. Stock rom ile kullandığım halde kasmıyordu. Şimdi cyanogen mod var kit kat yüklü pırıl pırıl oldu :good:Go Pro uygulamasını henüz denemedim ancak bu hafta içerisinde onu da deneyeceğim hem androidde hem Windows Phoneda

aidata74

Üye
    Konu Sahibi
Go Pro ile de olmuyor en sonunda bu telden kurtulmaktan başka çare gelmiyor aklıma

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Yanına bi ufak android cihaz alırsan iyi olur ;)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
sistemin henüz oturmayışı böyle şeylere (sorun değil) oluşturabilir. sistemin tüm kontrolü daha sağlanamadığından henüz çıkmamış olması doğal

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Doğallıktan yana problemimiz yok, beklemek gerekir yepyeni bir işletim sistemi sonuçta.

Ancak biraz daha hızlı olması gerekirdi diye düşünüyorum 2014 akıllı telefon pazarında tutunabilmesi için.

Gerekirse yazılımcılara çeşitli promosyonlar ile bu konunun üzerinde çalışıp sorunu daha hızlı tamamlaması gerekir

Takipçi Satın Al

Üst Alt