Haber General Mobile Discovery Elite AnaKonu

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Elite lite 999

• Beğen
Tepkiler: FeLonieS

Massbattle

Üye
Rakipsiz yani ne nexus 5 ne g2 karsisinda duramaz note 3 u de geçer hatta böyle bir konu acmistim zaten
Fazla kaptırıp abartmayalım samsungun arayüzü yeter zaten gm yi geçmeye gm nin kullandığı malzemede plastik fakat samsung daha kaliteli bir plasik çeşidi kullanıyor ayrıca telefonnun sadece teknik özellikleri var işlemci ram vs lg htc samsung gibi markalarda teklonojide ön planda note 3 ü geçer diyorsun ama note 3 ün kamera teklonojisi temassız kontrol ve diğer sensörlerini hesaba katmıyorsun ayrıca gm ler otg desteklemiyor gm yi sadece performans için tasarlamışlar ayrıca note 3 ü geçeceğini sanmıyorum

Uhops

Uhops

Üye
Fazla kaptırıp abartmayalım samsungun arayüzü yeter zaten gm yi geçmeye gm nin kullandığı malzemede plastik fakat samsung daha kaliteli bir plasik çeşidi kullanıyor ayrıca telefonnun sadece teknik özellikleri var işlemci ram vs lg htc samsung gibi markalarda teklonojide ön planda note 3 ü geçer diyorsun ama note 3 ün kamera teklonojisi temassız kontrol ve diğer sensörlerini hesaba katmıyorsun ayrıca gm ler otg desteklemiyor gm yi sadece performans için tasarlamışlar ayrıca note 3 ü geçeceğini sanmıyorum
OTG destekliyor diye biliyorum.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
elite alan yok mu

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Kesin bir tarih verilse çok iyi olacak. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
dejavu178

dejavu178

Üye
okuduğum bir çok yorumdan sonra lg g2 almaya karar verdim ve bugün aldım. elite alanlara hayırlı olsun diyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: tatar1926
FeLonieS

FeLonieS

Üye
  • Beğen
Tepkiler: dejavu178
dejavu178

dejavu178

Üye
Hayırlı olsun hocam, neden LG G2'de karar kıldınız?
pili olsa gerek pek icime sinmedi elite'inki. ayrica teknik servis faktoru ve firmanin verdigi sozleri goz onunde bulundurarak g2 aldim. tesekkur ederim

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Disko 8 mp kamera berbat Elite 16 mp bile note2 kamerası kadar olacağını sanmıyorum.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
K.bakmayın ama 2000 tl lik telefon la 1200 tl lik bir olmaz :)
O zaman en iyisi demek aldatma olur. Sadece donanım gerçek belkide onuda modifye etmişlerdir .Zira samsung genelde gerçek çekirdek koymazdı. Gerçeği htc ve aple koyardı

Massbattle

Üye
O zaman en iyisi demek aldatma olur. Sadece donanım gerçek belkide onuda modifye etmişlerdir .Zira samsung genelde gerçek çekirdek koymazdı. Gerçeği htc ve aple koyardı
apple zaten sekiz çekirdek kullanmıyor ayrıca donanımı geçtim gm nin arayüzüne zaten para vermem en kötü örneği otg desteklemiyor hafızası arttırılamıyor touchwiz iosuda ezer ios gibi kasmasa tabi ayrıca gm nin çok basit bir kasası var samsung bile kıralmaz olur onun yanında servis desen ayrı bi sorun..

0MG90

0MG90

Üye
apple zaten sekiz çekirdek kullanmıyor ayrıca donanımı geçtim gm nin arayüzüne zaten para vermem en kötü örneği otg desteklemiyor hafızası arttırılamıyor touchwiz iosuda ezer ios gibi kasmasa tabi ayrıca gm nin çok basit bir kasası var samsung bile kıralmaz olur onun yanında servis desen ayrı bi sorun..
iOS kadar stabil olamaz.

tufless

tufless

Üye
Telefonu alan arkadaş yok mu ya aramızda :D

fk555897

fk555897

Üye
Dostlar ön sipariş başlamış 1.400 civarı fiyatla sebebi altın dolar yuro yükselişi bence . Yoksa 1000 tl olurdu
Fiyatı bence fazla. O donanımla G2 gibi daha kaliteli bir telefon dururken.

Üst Alt