Alınca 8.1 betayı verseler Hepimiz alırızEvet!!! Cortana t-shirt satışlarımız başlamıştır... Ablacığım karıştırma rengini söyle ben veririm...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Özgür bey artık gına geldi yani bu durumdan. Konu üzerine olsa iyi de adamlar neredeyse futbol muhabbetine götürecek kadar bir konuşmaya giriyor. Yani gün içinde cepten takip etmeye çalışıyorum forumu sırf kanka muhabbeti. Bir dozu olmalı çok abartılmamalı.Arkadaşlar yine sohbete dönüşmüş konu.
Rica ediyorum artık sabırla bekleyelim, yeni bir haber veya bilgi olmadığı sürece karşılıklı sohbet ve gereksiz yorumlardan kaçınalım.
İyi forumlar.
Sistemlerin birleştirilmesi ise büyük güncelleme o zaman kesin WP9 olacaktır arkadaşlar. Neden derseniz şu yüzden daha önce sızan bir bilgiye göre MS ilkbaharda W9 u yayınlayacakmış. E o zamanlarda büyük WP güncellemesi de gelecekmiş. Birde birleşimden bahsediliyor. O zaman insanın aklına şu geliyor iki sisteminde Numarasını aynı yapacaklar bunlar ve artık eş zaanlı güncellemeler yayınlayacaklar. Mesela WP9.1 W9.1 gibi2014 yılı içerisinde Windows Phone 8.1 için 2 yeni güncelleme gelmesi bekleniyor. Ayrıca daha önce ortaya çıkan Threshold güncellemesinin ise 2015 ilkbaharında gelmesi bekleniyor.
Threshold güncellemesi yanlış hatırlamıyorsam sistemlerin birleştirilmesi üzerine idi.
Aynı gün hem bilgisayara hemde telefonlara güncelleme gelecek 
sen ne diyorsun bu yorumları görse cortanayı ilk bizim ülkeye verirMicrosoft bu foruma bakıp bekleyenlerin halini görse ABD de gece 3 bile olsa güncellemeyi verir valla.![]()

Prewiew nerdeWindows Phone 8.1 Development Tools RC
ve
Windows Phone 8.1 Emulators
Geliştiricilere açılmış.![]()

Açıkcası bu muhabbetler yüzünden belli başlı kullanıcılar hiç yazmaz konulara dahil olmaz oldu. Farkettiyseniz? MR.h Ben dilmenibrahim v.b neden acaba!herkes Windows Phone cu vs. fakat bunun işkenceye dönmemesi gerekli hadi 1-2 mesaj gırgır havasında olur genel anlamda fakat bu olay sayfalarca sürerse işin boyutu değişir kaldı ki şuana kadar hiçbir yönetici dozu aşmadıkça uyarı yapma gereği duymamıştır. Son birkaç gündür foruma mesaj yazmamaya dikkat ediyorum bazı sebeplerden ötürü fakat bu sebepler öyle bir hal almış ki duracağı yeri bilmiyor. Durulması gereken yeri/çizgiyi bildikten sonra kimse burada sorun çıkarmaz.
Bize Preview lazımWindows Phone 8.1 Development Tools RC
ve
Windows Phone 8.1 Emulators
Geliştiricilere açılmış.![]()

Prewiew nerde![]()

Hiç bir şey yapmayacağız ota dan gelecek sanki tam sürümmüş gibi yüklenecek çok basit yaniArkadaşlar malum OTA yı beklemiycez çoğumuz.şimdi güncelleme geldi diyelim ayın 15 inde, nasıl bir yol izliycez peki uygulamalar silinecek galiba da msjlar falan vb şeylerdemi silincek ya da yedekleme mi yapcaz?

neden oyle geçenki guncellemede ota dan olursa verilerimi yedekle diye kutucuk geliyodu tik atıyoduk ama.şimdi gelecek guncellemede silinmiycekmi hiç bişey?Hiç bir şey yapmayacağız ota dan gelecek sanki tam sürümmüş gibi yüklenecek çok basit yani![]()
Püf Noktası - WP8.1 Geliştirici Ön İzleme Sürümü Özellikler ve Yükleme - MaxiCepgeliştirici ön izleme hesabı alamıyorum bi arkadaşımız konu açmış nasıl yapılacağı ile ilgili ama sitenin tasarımı değişmiş yapamadım anlatabilcek biri varmı??