Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

beats

beats

Üye
Evet!!! Cortana t-shirt satışlarımız başlamıştır... Ablacığım karıştırma rengini söyle ben veririm... :d:

• Beğen
Tepkiler: emz, sekajmer ve Rainesto

Rainesto

Rainesto

Üye
Evet!!! Cortana t-shirt satışlarımız başlamıştır... Ablacığım karıştırma rengini söyle ben veririm... :d:

Alınca 8.1 betayı verseler Hepimiz alırız :D

• Beğen
Tepkiler: emz ve marslin
TurboCall

TurboCall

Üye
Bi zahmet 8.1 beta yanında hediye yollasınlar .:D.Gelen bilgilere göre temmuzda windows phone 8.1 için güncelleme gelicek ondan sonra sony cihazlar wp8.1 cihaz olucakmış ve ekimde 1 güncelleme daha gelicek.

Bay H

Bay H

Üye
Belki bana düşmez fakat;
Arkadaşlar 8.1 ile ilgili yayınlanana kadar her şeyi bu konu üzerinden devam ettirmeniz konu kirliliği olmaması açısında iyi olacaktır. Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve skynet
dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar yine sohbete dönüşmüş konu.
Rica ediyorum artık sabırla bekleyelim, yeni bir haber veya bilgi olmadığı sürece karşılıklı sohbet ve gereksiz yorumlardan kaçınalım.

İyi forumlar.
Özgür bey artık gına geldi yani bu durumdan. Konu üzerine olsa iyi de adamlar neredeyse futbol muhabbetine götürecek kadar bir konuşmaya giriyor. Yani gün içinde cepten takip etmeye çalışıyorum forumu sırf kanka muhabbeti. Bir dozu olmalı çok abartılmamalı.

• Beğen
Tepkiler: skynet
dakamon

dakamon

Üye
2014 yılı içerisinde Windows Phone 8.1 için 2 yeni güncelleme gelmesi bekleniyor. Ayrıca daha önce ortaya çıkan Threshold güncellemesinin ise 2015 ilkbaharında gelmesi bekleniyor.

Threshold güncellemesi yanlış hatırlamıyorsam sistemlerin birleştirilmesi üzerine idi.
Sistemlerin birleştirilmesi ise büyük güncelleme o zaman kesin WP9 olacaktır arkadaşlar. Neden derseniz şu yüzden daha önce sızan bir bilgiye göre MS ilkbaharda W9 u yayınlayacakmış. E o zamanlarda büyük WP güncellemesi de gelecekmiş. Birde birleşimden bahsediliyor. O zaman insanın aklına şu geliyor iki sisteminde Numarasını aynı yapacaklar bunlar ve artık eş zaanlı güncellemeler yayınlayacaklar. Mesela WP9.1 W9.1 gibi :) Aynı gün hem bilgisayara hemde telefonlara güncelleme gelecek :)

kursat99

kursat99

Üye
Microsoft bu foruma bakıp bekleyenlerin halini görse ABD de gece 3 bile olsa güncellemeyi verir valla. :)

• Beğen
Tepkiler: emz, skynet, Rainesto ve 1 kişi daha
habbuj

habbuj

Üye
  • Beğen
Tepkiler: emz, skynet, Rainesto ve 1 kişi daha
Bay H

Bay H

Üye
herkes Windows Phone cu vs. fakat bunun işkenceye dönmemesi gerekli hadi 1-2 mesaj gırgır havasında olur genel anlamda fakat bu olay sayfalarca sürerse işin boyutu değişir kaldı ki şuana kadar hiçbir yönetici dozu aşmadıkça uyarı yapma gereği duymamıştır. Son birkaç gündür foruma mesaj yazmamaya dikkat ediyorum bazı sebeplerden ötürü fakat bu sebepler öyle bir hal almış ki duracağı yeri bilmiyor. Durulması gereken yeri/çizgiyi bildikten sonra kimse burada sorun çıkarmaz.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve GianniInfantino

zbahadir

Üye
Windows Phone 8.1 Development Tools RC
ve
Windows Phone 8.1 Emulators
Geliştiricilere açılmış. :)

dakamon

dakamon

Üye
herkes Windows Phone cu vs. fakat bunun işkenceye dönmemesi gerekli hadi 1-2 mesaj gırgır havasında olur genel anlamda fakat bu olay sayfalarca sürerse işin boyutu değişir kaldı ki şuana kadar hiçbir yönetici dozu aşmadıkça uyarı yapma gereği duymamıştır. Son birkaç gündür foruma mesaj yazmamaya dikkat ediyorum bazı sebeplerden ötürü fakat bu sebepler öyle bir hal almış ki duracağı yeri bilmiyor. Durulması gereken yeri/çizgiyi bildikten sonra kimse burada sorun çıkarmaz.
Açıkcası bu muhabbetler yüzünden belli başlı kullanıcılar hiç yazmaz konulara dahil olmaz oldu. Farkettiyseniz? MR.h Ben dilmenibrahim v.b neden acaba!

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
eyup ensar

eyup ensar

Üye
Arkadaşlar malum OTA yı beklemiycez çoğumuz.şimdi güncelleme geldi diyelim ayın 15 inde, nasıl bir yol izliycez peki uygulamalar silinecek galiba da msjlar falan vb şeylerdemi silincek ya da yedekleme mi yapcaz?

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar malum OTA yı beklemiycez çoğumuz.şimdi güncelleme geldi diyelim ayın 15 inde, nasıl bir yol izliycez peki uygulamalar silinecek galiba da msjlar falan vb şeylerdemi silincek ya da yedekleme mi yapcaz?
Hiç bir şey yapmayacağız ota dan gelecek sanki tam sürümmüş gibi yüklenecek çok basit yani :)

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
başta belirttim kardeşim, yanlış anlama diye. Mr.H abimiz de belirtmiş benden önceki mesajda. Yaz tabi ki yaz. Yazma diyemem öyle bir hakkım yok, olamaz da. Demek istediğim burada dönen konunun dışında çok muhabbet edilmemesi. Demek istediğimi gayet açık söylediğimi düşünüyorum. Sohbetinizin dozunu kaçırmayın. Burada kimse sizin 2 sayfa sohbetinizi okumak zorunda değil.

Yönetici tarafından düzenlendi:
eyup ensar

eyup ensar

Üye
Hiç bir şey yapmayacağız ota dan gelecek sanki tam sürümmüş gibi yüklenecek çok basit yani :)
neden oyle geçenki guncellemede ota dan olursa verilerimi yedekle diye kutucuk geliyodu tik atıyoduk ama.şimdi gelecek guncellemede silinmiycekmi hiç bişey?

eyup ensar

eyup ensar

Üye
geliştirici ön izleme hesabı alamıyorum bi arkadaşımız konu açmış nasıl yapılacağı ile ilgili ama sitenin tasarımı değişmiş yapamadım anlatabilcek biri varmı??

Takipçi Satın Al

Üst Alt