Rainesto
Üye
Wp lovers a bakmanızı tavsiye ederim
ss veya link atar mısın
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Wp lovers a bakmanızı tavsiye ederim
ss veya link atar mısın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kesin birşey dememişki
15ini de geçerse satarım bu telefonu canım sıkılmaya başladı artık tüm dünyayı bekletmekten bıkmadılar mı![]()

15ini de geçerse satarım bu telefonu canım sıkılmaya başladı artık tüm dünyayı bekletmekten bıkmadılar mı![]()
İşte zaten mesele de bu, iyice allak bullak oldu, onlar yüzünden burada habire boş muhabbet çeviriyoruz.bence onlarda bilmiyorlar ne zaman vereceklerini ondan oyalamaya çalışıyorlar.
Sanırım burada ne olur ne olmaz belki tarihi değiştirebiliriz o yüzden net bir şey söylemek istemiyorum mu diyor kısacaEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

+2014 yılı içerisinde Windows Phone 8.1 için 2 yeni güncelleme gelmesi bekleniyor. Ayrıca daha önce ortaya çıkan Threshold güncellemesinin ise 2015 ilkbaharında gelmesi bekleniyor.
Threshold güncellemesi yanlış hatırlamıyorsam sistemlerin birleştirilmesi üzerine idi.
Ben ayın 10'undan önce bir şey beklemeyin diyorum.Beyler toplu olarak psikolojimiz bozuldu ve hepimiz sapıttık. P nedenle foruma 12 saatlik ara verilmiştirBence bunu uygulayalım ve biraz toparlanalım. Yoksa yarına sağ çıkamayacaklar varmış gibi. Belki sabaha gelir güncelleme. Gece boyu şansını deneyenler de olumlu sonuç akmadan yazmasınlar. Ben kendim tatilimi başlatıyorum. Şuraya yazmaktan dilim yoruldu, çöktüm vallahi. Nasıl bir yan etkiye uğradıysam
Haydi iyi forumlar. Ben ara veriyorum.
Telgrafla gönderildi.
Ayın 10'u itibari ile yarım saatte bir akşamları saat 21.00'da güncellemeleri kontrol etmeye başlayacağım saat 22.30'dada mesaiyi bitiririm fazla kasmaya gerek yok. 
Konuyu kilitleseniz sadece diğer konu kalsın zaten artık gelicek bir sdk veyatta sızıntı yok ?Arkadaşlar yine sohbete dönüşmüş konu.
Rica ediyorum artık sabırla bekleyelim, yeni bir haber veya bilgi olmadığı sürece karşılıklı sohbet ve gereksiz yorumlardan kaçınalım.
İyi forumlar.