Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
kesin birşey dememişki

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

hiç bir zaman kesin bir şey demediler fakat ayın ilk partı dediler sanırım en geç 15 adamda onu sormuş orda

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Rainesto

Rainesto

Üye
15ini de geçerse satarım bu telefonu canım sıkılmaya başladı artık tüm dünyayı bekletmekten bıkmadılar mı :D

bu tarz Bi yorum kim atacak diye bekliyordum :D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: marslin ve emz
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
15ini de geçerse satarım bu telefonu canım sıkılmaya başladı artık tüm dünyayı bekletmekten bıkmadılar mı :D

güncelleme için mi telefon alıyorsunuz Allah aşkına ya.

Damacanayla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
PureFood

PureFood

Üye
bence onlarda bilmiyorlar ne zaman vereceklerini ondan oyalamaya çalışıyorlar.
İşte zaten mesele de bu, iyice allak bullak oldu, onlar yüzünden burada habire boş muhabbet çeviriyoruz.

• Beğen
habbuj

habbuj

Üye
Herhalde güncelleme gelince sunucular tıkanacak indiremeyecez ilk gün :)

• Beğen
Tepkiler: emz ve ogzhnoTr
braayn

braayn

Üye
8.1 de OTA'yı bekleyen olurmu :)

byibo

byibo

Üye
olur bence

Bay H

Bay H

Üye
2014 yılı içerisinde Windows Phone 8.1 için 2 yeni güncelleme gelmesi bekleniyor. Ayrıca daha önce ortaya çıkan Threshold güncellemesinin ise 2015 ilkbaharında gelmesi bekleniyor.

Threshold güncellemesi yanlış hatırlamıyorsam sistemlerin birleştirilmesi üzerine idi.

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve Rainesto
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Yok flaş yok firmware uğraşamam tabiki ota, bildirim merkezi yeter bana

Damacanayla gönderildi.

braayn

braayn

Üye
gelsin direk yapıştıracağım birde OTA çilesini beklemem

• Beğen
Tepkiler: PureFood, Rainesto ve ogzhnoTr
TurboCall

TurboCall

Üye
2014 yılı içerisinde Windows Phone 8.1 için 2 yeni güncelleme gelmesi bekleniyor. Ayrıca daha önce ortaya çıkan Threshold güncellemesinin ise 2015 ilkbaharında gelmesi bekleniyor.

Threshold güncellemesi yanlış hatırlamıyorsam sistemlerin birleştirilmesi üzerine idi.
+
Yayınlanan bilgilere göre Microsoft bu yıl Windows Phone 8.1 için iki GDR güncellemesi yayınlayacak.GDR1 ve GDR2 olan guncelleştirmelerin detayları bilinmese de sistemsel eksikliklerin giderilmesi dışında; işletim sisteminin daha özgür hale getirilmesi ve öne geçirecek 3D dokunmatik (jestlere bağlı komutlar) gibi özelliklerin yaz aylarında gelmesi bekleniyor.

2015 ilkbaharında ise Threshold kod adlı Windows Phone 8.2, 8.5 veya 9′un yayınlanacağı belirtiliyor.

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Olması gereken şey için saniye sayıyoruz resmen ne uyuz bişey

WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

capkino06

Üye
Beyler toplu olarak psikolojimiz bozuldu ve hepimiz sapıttık. P nedenle foruma 12 saatlik ara verilmiştir:D Bence bunu uygulayalım ve biraz toparlanalım. Yoksa yarına sağ çıkamayacaklar varmış gibi. Belki sabaha gelir güncelleme. Gece boyu şansını deneyenler de olumlu sonuç akmadan yazmasınlar. Ben kendim tatilimi başlatıyorum. Şuraya yazmaktan dilim yoruldu, çöktüm vallahi. Nasıl bir yan etkiye uğradıysam :D Haydi iyi forumlar. Ben ara veriyorum.

Telgrafla gönderildi.
Ben ayın 10'undan önce bir şey beklemeyin diyorum. :) Ayın 10'u itibari ile yarım saatte bir akşamları saat 21.00'da güncellemeleri kontrol etmeye başlayacağım saat 22.30'dada mesaiyi bitiririm fazla kasmaya gerek yok. :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yine sohbete dönüşmüş konu.
Rica ediyorum artık sabırla bekleyelim, yeni bir haber veya bilgi olmadığı sürece karşılıklı sohbet ve gereksiz yorumlardan kaçınalım.

İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43, Akhtoher ve Bay H
TurboCall

TurboCall

Üye
Arkadaşlar yine sohbete dönüşmüş konu.
Rica ediyorum artık sabırla bekleyelim, yeni bir haber veya bilgi olmadığı sürece karşılıklı sohbet ve gereksiz yorumlardan kaçınalım.

İyi forumlar.
Konuyu kilitleseniz sadece diğer konu kalsın zaten artık gelicek bir sdk veyatta sızıntı yok ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt