Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

byibo

byibo

Üye
Ya arkadaşlar inanırmısınız bilmiyorum ama, az önce garip bir olay oldu telefonumda. Güncellemeleri denetledim biraz uzun sürdü nedense arkasından güncelleme hazır felan dedi ama hemen arkasından telefonunuz güncel dedi. Ama bu ekran çok az bir salise kadar sürdü. Bir anda geldi kayboldu. Telefonumla ilgili büyük olasılıkla bir sorun oldu. Ama neden böyle oldu bilmiyorum.:hmmm Arkasından tekrar güncellemeleri denetledim güncel dedi. Öyle bir sorun olmadı.
aynısını gdr3 developer önizlemisinde benim telefonumda da olmuştu...

ErenMSC

Üye
Ya arkadaşlar inanırmısınız bilmiyorum ama, az önce garip bir olay oldu telefonumda. Güncellemeleri denetledim biraz uzun sürdü nedense arkasından güncelleme hazır felan dedi ama hemen arkasından telefonunuz güncel dedi. Ama bu ekran çok az bir salise kadar sürdü. Bir anda geldi kayboldu. Telefonumla ilgili büyük olasılıkla bir sorun oldu. Ama neden böyle oldu bilmiyorum.:hmmm Arkasından tekrar güncellemeleri denetledim güncel dedi. Öyle bir sorun olmadı.
8.1 alametlerinden biri :ehe

• Beğen
Tepkiler: habbuj ve emz
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Valla bilemiyorum pek bir şeyle bağlantı kuramadım açıkçası.

kursat99

kursat99

Üye
Peki 8.1 de tema renkleri artacakmı farklı renkler gelecek mi ?
Tema renklerinde artış yok bildiğim kadarıyla. Ama Tile renklerine sadece bir tane yeşil tonu eklenecek. Ama bunlar önemli değil ki, WP8.1 ile arkaplan resmi değiştirme özelliği gelecek. Bunların hiçbirine ihtiyacımız kalmayacak. :)

• Beğen
Tepkiler: jdmsaint
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Aynısı banada oldu şimdi arkadaşlar

Damacanayla gönderildi.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
noluyoruz yaw :s

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Sürüm numarası felan bir şey yazmadı mı baksaydınız?

saniyelik bişey görünüyor gidiyor şu .155 güncellemesi var başka güncelleme gelmez en sonuncusu var

Damacanayla gönderildi.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Dosyaları yavaş yavaş yüklüyor olmasınlar ?

Damacanayla gönderildi.

capkino06

Üye
saniyelik bişey görünüyor gidiyor şu .155 güncellemesi var başka güncelleme gelmez en sonuncusu var

Damacanayla gönderildi.
Tekrarlarsa aynı durumu 8 den sonraki rakama bakın :) :ehe

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
ve ss almayı deneyin ;)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

• Beğen
Tepkiler: yeminli06, kaygisiz43, habbuj ve 5 diğerleri
byibo

byibo

Üye
eee sonrasında ne olduydu? verilmişmiydi?
hayır telefonum uzun bir süre denetleniyor demişti daha önceleride denetle demiştim ama o zaman kısa sürüp yazılımınız güncel diyordu

heyecan tavan yaptı denedim bende güncel dedi :agla2:
belkide önizlemeyi sunucluara yüklemeye başladılar birkaç gün içinde de örneğin türkiye portunu aktif edicekler

Tema renklerinde artış yok bildiğim kadarıyla. Ama Tile renklerine sadece bir tane yeşil tonu eklenecek. Ama bunlar önemli değil ki, WP8.1 ile arkaplan resmi değiştirme özelliği gelecek. Bunların hiçbirine ihtiyacımız kalmayacak. :)
evet aslında arkaplan olayı güzel olmuş yükseltilebilirde örneğin kendi renklerimizi ayarlayabilsek (açık yada koyu renk) daha güzel olurdu

Son düzenleme:
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
2kez denediğimde oluyordu artık olmuyor

Damacanayla gönderildi.

Takipçi Satın Al

Üst Alt