Whatsapp 2 gün önce tamamıyla türkçeleştirildi.Bence dil çevirileri yapılıyor o yüzden böyle oldu whatsappta öyledir diller çevrilsin verilir guncelleme
Damacanayla gönderildi.
Whatsapp 2 gün önce tamamıyla türkçeleştirildi.
Eklenen özellikler zaten her dile çeviriliyor an itibari ile birsürü çevirmenleri vardır yani gecikmenin eksi yönü de bu değil microsoft son anda bulduğu bir bug için güncelleme yayınladı ve 4 gün erteledi dediler güncellmeyi.Türkçe tamam hadi Türkiye ye verelim diye bi düşünceleri olduğunu sanmıyorum ?
Damacanayla gönderildi.
Eklenen özellikler zaten her dile çeviriliyor an itibari ile birsürü çevirmenleri vardır yani gecikmenin eksi yönü de bu değil microsoft son anda bulduğu bir bug için güncelleme yayınladı ve 4 gün erteledi dediler güncellmeyi.
[Boğaziçi Universitesi Mezunundan Kelepir uzay matematiği ve İngilizce Köken Bilimi dersleri verilir
Rehberlere dokundurtmam beyler
yarın diyorsunuz yani !?

Burası bizi ilgilendirmiyor onlara göre biz sıradan bir kullanıcıyız onlar vermek zorunda bukadar geciktirmelerin hiçbir geçerli nedeni olamaz zaten dil tamamlanmasa güncelleme tamamlandı demezlerdi tamamıyla tamamlandı diye haberler yapıldı windows phone 8.1 hakkında yani bu kadar dediğim gibi bekletmeleri sunucu kaynaklı falan da değil.whatsapp'ın çevirilerinde genellikle kullanıcılar whatsappın sitesinden yardım ediyor doğru olanı orda oyluyorsun bir ara wp8turkçe için inciciler saldırmıştı girip bakarsan anlamsız şeyler görebilirsin oylama yapılıyor en doğru olan seçiliyor diğer ulkelerdede böyledir ona göre seçimler yapılıyor işte ama herşey tamsa vermiyorlarsa beyin free
Damacanayla gönderildi.
Burası bizi ilgilendirmiyor onlara göre biz sıradan bir kullanıcıyız onlar vermek zorunda bukadar geciktirmelerin hiçbir geçerli nedeni olamaz zaten dil tamamlanmasa güncelleme tamamlandı demezlerdi tamamıyla tamamlandı diye haberler yapıldı windows phone 8.1 hakkında yani bu kadar dediğim gibi bekletmeleri sunucu kaynaklı falan da değil.
Pardon ben karıştırdım ben 8.1 sandımbenim bahsettiğim whatsapp yalnız ?

MS millete kafayı sıyırttı iyiceŞimdi biri de çıkıp diyormuş "peki 8.1 tam olarak nedir?"![]()

Arkasından tekrar güncellemeleri denetledim güncel dedi. Öyle bir sorun olmadı.sunuculara ufaktan izin veriyolarmı dicem de bilemedim kiYa arkadaşlar inanırmısınız bilmiyorum ama, az önce garip bir olay oldu telefonumda. Güncellemeleri denetledim biraz uzun sürdü nedense arkasından güncelleme hazır felan dedi ama hemen arkasından telefonunuz güncel dedi. Ama bu ekran çok az bir salise kadar sürdü. Bir anda geldi kayboldu. Telefonumla ilgili büyük olasılıkla bir sorun oldu. Ama neden böyle oldu bilmiyorum.Arkasından tekrar güncellemeleri denetledim güncel dedi. Öyle bir sorun olmadı.