Tavsiye Androidde yapıp ta Lumia 925 te yapamadığımız şeyler neler

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Androidde yapıp ta Lumia 925 te yapamadığımız şeyler neler
yani hocam ben bugun bir TİM bayisine gittim 925 almayı dusunuyorum dedim bosver 925 i alma nokia nokia ya garezim yok ama 1500 liralık makine yapıyor zil sesini ayarlardan degistiremiorsun internetten bişey acamıyosun bişey esteklemiyo dedi 925 te yapamadıgımız neler var yazarmısınız aklınıza gelenleri

luckysleven

luckysleven

Üye
5 tane android kullandım hani hepside hatrı sayılır modellerdi şimdi 925 kullanıyorum 1 gün olsun androide dönmeyi düşünmedim hatta ve hatta androidde olupta wp de olmayan sistem özelliklerine rağmen hiç bir zaman wp kullandığıma pişman olmadım şimdi de 8.1 güncellemesi ile tekrar iyi ki wp ye geçmişim demeye hazırlanıyorum diyorum ve yorumu sana bırakıyorum ..

• Beğen
Tepkiler: mehsevim, efeyılmaz, maydinmaydin ve 2 diğerleri
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Bunlar satış politikası kardeşim :) geçen laptop bakmaya gittiğimde bana samsungun dell den daha sağlam olduğunu söylediler mesela

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve sekajmer
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
yani tarayıcı nelerı acmıyorki hocam neler eksik neler sorun hic wp kullanmadıgım icin bilmiyorum neleri androidde yapıpıta burda yapamam

giray38

giray38

Üye
Bu konuda teknoloji mağazalarının görüşü kıt çalışanlarına gıcık oluyorum arkadaş ya bi naneden anladıkları yok paran varsa apple paran azsa android mantığından başka bildikleri bişey de yok
yani tarayıcı nelerı acmıyorki hocam neler eksik neler sorun hic wp kullanmadıgım icin bilmiyorum neleri androidde yapıpıta burda yapamam
Kardeşim wp8 kapalı devre çalışan bir işletim sistemi olduğundan öyle her dosyaya erişemezsin ama bu sayede android de olduğu gibi sistemin virüsle boğulmaz. Tarayıcıda açamayacağın dosya diye neyi kastettiğini anlayamadım ben

• Beğen
Tepkiler: mehsevim, Burakkkk250 ve PureFood
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye

8.1 çıkmış farz ediyorum 3 5 gün sonra on izleme yayınlanacak ,sadece uygulama sayısı farkı ve arayüz başka Bi ayrıcalığı kalmadı

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
920 veya 925 kullanan arkadasyar yardımcı olursa sevinirim yani telde yapamadıgınız seynedir ben film izleyebilirmiyim ie 10 da tarayıcıdan

giray38

giray38

Üye
Abi çok bi uygulama açığı da kalmadı eğer işe yarayan uygulamalardan bahsediyorsak

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Bu konuda teknoloji mağazalarının görüşü kıt çalışanlarına gıcık oluyorum arkadaş ya bi naneden anladıkları yok paran varsa apple paran azsa android mantığından başka bildikleri bişey de yok
sizin gibi düşünüyorum bende vatanda ve bimeksde reyon sorumlusuyla konuştum o kadar çok bilgisizlerki benim sayemde bişeyler öğrendiler wpden hiç anlamıyorlar androidide çat pat bişeyler duymuşlar :ehe

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve Murat Alper
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
[/DOUBLEPOST]
Kardeşim wp8 kapalı devre çalışan bir işletim sistemi olduğundan öyle her dosyaya erişemezsin ama bu sayede android de olduğu gibi sistemin virüsle boğulmaz. Tarayıcıda açamayacağın dosya diye neyi kastettiğini anlayamadım ben[/QUOTE]

mesela d film izle falan gibi siteler benim tabletim var 4 cekirdekli ondan acıyorum 925 te acabilirmiyim film

kamil5028347

kamil5028347

Üye
920 veya 925 kullanan arkadasyar yardımcı olursa sevinirim yani telde yapamadıgınız seynedir ben film izleyebilirmiyim ie 10 da tarayıcıdan
ben çoğu siteden film izleyebiliyorum flash player videolarını açmıyor

giray38

giray38

Üye
sizin gibi düşünüyorum bende vatanda ve bimeksde reyon sorumlusuyla konuştum o kadar çok bilgisizlerki benim sayemde bişeyler öğrendiler wpden hiç anlamıyorlar androidide çat pat bişeyler duymuşlar :ehe
Ben de vatandan telefon almaya gittiğimde bana 920 yerine s3 satmaya kalktı dedim bundan bir yıl sonra bu telefon menüyü bile 5 saniyede açar hale geldiğinde ne cevap vereceksiniz nasıl yardımcı olacaksınız dedim daha şöyle böyle yavaşlamaz bu telefon diye anlatıyor da anlatıyor

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve karasimsek_1992
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Çöp gibi bir uygulama mağazası yok mesela wp nin. :good:

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun, OnurYurdakul, mehsevim ve 5 diğerleri
TurboCall

TurboCall

Üye
Bunları aslında anlamış olmanız gerekli daha doğrusu googleye yazarsanız çıkacaktır BEN kısaca örnekler veriyim mesela.
1-androidde tema değiştirirsin wp8 veyatta 8.1 değiştiremezsin
2-görüntülü şebeke üzerinden konuşma en az 1 yıl daha yapamazsın.
3-dosya yöneticisi tam özgür değil (daha gelmedi ama 8.1 ile geliyor dosya yöneticisi ama çok kısıtlı)
4-eğer androidde custom rom atarsan wp de atamazsın.

• Beğen
Tepkiler: Dede
kamil5028347

kamil5028347

Üye
misal hocam peki 8.1 le java script gelmeyecekmi o zaman acmazmı
şuan o konuda pek bi fikrim yok java scriptin gelip gelmeyeceğini bilmiyorum duyumlar var ama wp 8.1 gelmeden bişey diyemem

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Bunları aslında anlamış olmanız gerekli daha doğrusu googleye yazarsanız çıkacaktır BEN kısaca örnekler veriyim mesela.
1-androidde tema değiştirirsin wp8 veyatta 8.1 değiştiremezsin
2-görüntülü şebeke üzerinden konuşma en az 1 yıl daha yapamazsın.
3-dosya yöneticisi tam özgür değil (daha gelmedi ama 8.1 ile geliyor dosya yöneticisi ama çok kısıtlı)
4-eğer androidde custom rom atarsan wp de atamazsın.[/QUOT

artık custom rom atmamak icin yeni telefon alıyorum
goruntuku sebeke uzerinten konusmuyorum zaten ogrenciyim :D sms dakika net paketim var :D
dosya yoneticisi olsa tasıma kopyalama dosya gizleme ollsa yeter ????
tema onemli dgil elimde 4 cekirdek tabletim falan var launcher yuklemiyorum gereksiz bence
goruntuku sebeke uzerinten konusmuyorum zaten ogrenciyim :D sms dakika net paketim var :D
tema onemli dgil elimde 4 cekirdek tabletim falan var launcher yuklemiyorum gereksiz bence

• Beğen
Tepkiler: JosephLion
TurboCall

TurboCall

Üye
Ozaman sorunda yok.
Dosya gizleme yok..

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Ozaman sorunda yok.
Dosya gizleme yok..

yani bunun dısında internette falan androidde yapabildigim herseyi acabilirmiyim yani ie yi pc de bile kullan madıgım icin :D nasıl biirde mesela hangi video formatlarını destekliyo 1080 p video atssam kasarmı ?

metrix355

metrix355

Üye