Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

capkino06

Üye
12 olmasın o :D güncelleme yarın belki gelebilir ama sabahtan olmaz.
  1. Türkiye ile ABD / Washington arasındaki saat farkı: 10 saat
  2. Türkiye'de şu anda saat: 07 Nisan 2014 Pazartesi 17:41:28
  3. ABD / Washington'da şu anda saat: 07 Nisan 2014 Pazartesi 07:41:28

hookword

hookword

Üye
arkadaşım kendi kafana göre tarih belirtme, farkında olmadan bile olsa insanları yanlış bilgilendirebilirsin .. en azından yarın gelecek gibi kesin bir ifade kullanmak yerine yarın gelebilir vs şeklinde cümleler kullanabilirsin

sonuna bir xD koymuştum ama doğrudur sen de haklısın fazla kesin olmuş kurtarmamış xD tek başına

hookword

hookword

Üye
Microsoft Türkiye ne güne duruyor? Ondan ziyade uygulama yazılmadan önce tasarlanır orada ne yazacağı İngilizce olarak yazılır mesela kişilerde people yazar bunu Microsoft Türkiye yada Microsoftun çeviri personelleri çevirir. Bize görünen kısmı ile kodlama kısmı ayrı olduğu için çeviri kısmı kolay. :)
Bizde sabah 10.00 iken saat adamlarda dün akşam 22.00 oluyor mesaiye mi kalacaklar diyorsun? :ok2:

her şey gibi bu da sürpriz olur belki dedim

ErenMSC

Üye
Boşuna ilk kısmı demiyorlar, 14 den önce vermezler :kahve:

byibo

byibo

Üye
az kalan günler içinde heyecan artıyor benim en çok merak ettiğim sızıntılar haricinde birçok yenilik süpriz var deniliyordu

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Gelsin ya çok bekledik

Ankesörlü Telefon ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
TurboCall

TurboCall

Üye
az kalan günler içinde heyecan artıyor benim en çok merak ettiğim sızıntılar haricinde birçok yenilik süpriz var deniliyordu
Herhangi bir sürpriz olmuyacaktır büyük ihtimalle 1 2 tane olur ama onlardan 1 taneside klasörleme olucağına eminim.Artık yeter diye bağırmak istiyorum ama maalesef neden bu kadar bekliyorlar sistemler herşey hazır tamamlanmış güncelleme bekleme nedenleride bug hatasıymış ya töbe töbe.Verildimi bilmiyorum ama swype klavyenin geleceği diller kesinleşti
  • English (India); English (United Kingdom); English (United States)
  • Hindi (Latin); Polish; Portuguese (Brazil); Russian; Spanish (Mexico); Spanish (Spain); Finnish; French (France); German; Arabic (Saudi Arabia); Italian; Turkish; Dutch (Netherlands)

capkino06

Üye
Bana kalırsa yarında gelmez güncelleme önce Windows 8.1 Update 1 verirler yarın dağıtımı yapılır. Ayın 10'una kadar serverlerdeki yük azalır çökmelere karşı önlem için. Ayın 10'undan sonrada Windows Phone Developer preview sürümü yayınlanır diye tahmin ediyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: emz
zaakaan

zaakaan

Üye
Bu akşam gelir bence, yani ben öyle umuyorum en azından :) hayırlısı artık, ne zaman geleceğini ben kendi adıma pek önemsemiyorum ama olsun :)

TurboCall

TurboCall

Üye
Arkadaş ne server varmış birde şirketin ceosu satya nadella bulut bilişiminde çalışıyordu bu sadece bahane.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Windows 8.1 Update 1 ile Windows Phone 8.1 Beta bakalım beraber gelecek mi?:islik

• Beğen
Tepkiler: emz, ogzhnoTr ve zaakaan
TurboCall

TurboCall

Üye
Windows 8.1 Update 1 ile Windows Phone 8.1 Beta bakalım beraber gelecek mi?:islik
İnşallah Amin Yani Gerçi Sağlık Olduktan Sonra Beklemek Sorun Değil Ama Güncellemede Beraber Gelirse Çok Süper Olucak.

sekajmer

sekajmer

Üye
Nokia olsa ikisi beraber gelir diyebilirdik ama MS için eşitlik önemli değil ki.

hookword

hookword

Üye
Appstudio dan kaydımı da yaptırdım hadi hayırlısı bakalım.

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Boşuna ilk kısmı demiyorlar, 14 den önce vermezler :kahve:
İlk kısım diyo dikkatini çekerim half deseydi 15inde falan gelirdi bence 14une kadar gelicek bu hafta içi gelir diye tahmin ediyorum ben

Son düzenleme:
ON9

ON9

Üye
resmen konuda ingilizce ve matematik dersleri başlamış durumda
kimi hesap yapıyor kimi de twitlerdeki kelime kalıplarını inceliyor
[Boğaziçi Universitesi Mezunundan Kelepir uzay matematiği ve İngilizce Köken Bilimi dersleri verilir:sirit:
Neyle yapacağız paylaşımları yani? Onunladan kastın ne? Rehberden kalkacak uygulamayı kurunca kişi resimlerini felan mı facebooktan çekecek sadece?
Rehberlere dokundurtmam beyler:(
bişeyler biliyor yakalayın :D:D:D

Damacanayla gönderildi.
yarın diyorsunuz yani !?

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
TurboCall

TurboCall

Üye
Twitterda @joebelfiore ye ingilizce olarak yazın belki insafa gelirde yayınlar adam bıkmış belli .:D.

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
[Boğaziçi Universitesi Mezunundan Kelepir uzay matematiği ve İngilizce Köken Bilimi dersleri verilir:sirit:
Rehberlere dokundurtmam beyler:(
yarın diyorsunuz yani !?
çok heyecan yapma :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt