Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

TurboCall

TurboCall

Üye
Yarın verilme ihtimali çok yüksek olabilir çünkü aramızda 10 saat var daha onlarda saat öğlen 10.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bence dil çevirileri yapılıyor o yüzden böyle oldu whatsappta öyledir diller çevrilsin verilir guncelleme

Damacanayla gönderildi.

kahraman333333

kahraman333333

Üye
sonlara yaklaşılınca hayal görmeye başladılar.

• Beğen
Tepkiler: emz ve ykd96
TurboCall

TurboCall

Üye
Bence dil çevirileri yapılıyor o yüzden böyle oldu whatsappta öyledir diller çevrilsin verilir guncelleme

Damacanayla gönderildi.
Whatsapp 2 gün önce tamamıyla türkçeleştirildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
Türkçe tamam hadi Türkiye ye verelim diye bi düşünceleri olduğunu sanmıyorum ?

Damacanayla gönderildi.
Eklenen özellikler zaten her dile çeviriliyor an itibari ile birsürü çevirmenleri vardır yani gecikmenin eksi yönü de bu değil microsoft son anda bulduğu bir bug için güncelleme yayınladı ve 4 gün erteledi dediler güncellmeyi.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Eklenen özellikler zaten her dile çeviriliyor an itibari ile birsürü çevirmenleri vardır yani gecikmenin eksi yönü de bu değil microsoft son anda bulduğu bir bug için güncelleme yayınladı ve 4 gün erteledi dediler güncellmeyi.

whatsapp'ın çevirilerinde genellikle kullanıcılar whatsappın sitesinden yardım ediyor doğru olanı orda oyluyorsun bir ara wp8turkçe için inciciler saldırmıştı girip bakarsan anlamsız şeyler görebilirsin oylama yapılıyor en doğru olan seçiliyor diğer ulkelerdede böyledir ona göre seçimler yapılıyor işte ama herşey tamsa vermiyorlarsa beyin free

Damacanayla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX

capkino06

Üye
[Boğaziçi Universitesi Mezunundan Kelepir uzay matematiği ve İngilizce Köken Bilimi dersleri verilir:sirit:
Rehberlere dokundurtmam beyler:(
yarın diyorsunuz yani !?

Birde anlasaydım ne demek istediğini. :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Güncelleme çıkmassa bizde inciciler gibi maxicepçiler olarak saldırırız :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve ogzhnoTr
TurboCall

TurboCall

Üye
whatsapp'ın çevirilerinde genellikle kullanıcılar whatsappın sitesinden yardım ediyor doğru olanı orda oyluyorsun bir ara wp8turkçe için inciciler saldırmıştı girip bakarsan anlamsız şeyler görebilirsin oylama yapılıyor en doğru olan seçiliyor diğer ulkelerdede böyledir ona göre seçimler yapılıyor işte ama herşey tamsa vermiyorlarsa beyin free

Damacanayla gönderildi.
Burası bizi ilgilendirmiyor onlara göre biz sıradan bir kullanıcıyız onlar vermek zorunda bukadar geciktirmelerin hiçbir geçerli nedeni olamaz zaten dil tamamlanmasa güncelleme tamamlandı demezlerdi tamamıyla tamamlandı diye haberler yapıldı windows phone 8.1 hakkında yani bu kadar dediğim gibi bekletmeleri sunucu kaynaklı falan da değil.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Burası bizi ilgilendirmiyor onlara göre biz sıradan bir kullanıcıyız onlar vermek zorunda bukadar geciktirmelerin hiçbir geçerli nedeni olamaz zaten dil tamamlanmasa güncelleme tamamlandı demezlerdi tamamıyla tamamlandı diye haberler yapıldı windows phone 8.1 hakkında yani bu kadar dediğim gibi bekletmeleri sunucu kaynaklı falan da değil.

benim bahsettiğim whatsapp yalnız ?

Rainesto

Rainesto

Üye
Tarih olmuş 7 nisan daha 8.1 bekliyoruz -_-

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Peki 8.1 de tema renkleri artacakmı farklı renkler gelecek mi ?

ErenMSC

Üye
Yarın Ayın 8'i ve 8.1 Update veriliyor ,Wp 8.1 verilmesi ihtimalinin olmasını bile seviyorum :ehe

orian

orian

Üye
Şimdi biri de çıkıp diyormuş "peki 8.1 tam olarak nedir?" o_O

• Beğen
Tepkiler: emz ve kamil5028347
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
:off: ms çalışanlarına bunu yapmak istiyorum bide tarihi bilipte sölemeyen joe ya :bottom:

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Ya arkadaşlar inanırmısınız bilmiyorum ama, az önce garip bir olay oldu telefonumda. Güncellemeleri denetledim biraz uzun sürdü nedense arkasından güncelleme hazır felan dedi ama hemen arkasından telefonunuz güncel dedi. Ama bu ekran çok az bir salise kadar sürdü. Bir anda geldi kayboldu. Telefonumla ilgili büyük olasılıkla bir sorun oldu. Ama neden böyle oldu bilmiyorum.:hmmm Arkasından tekrar güncellemeleri denetledim güncel dedi. Öyle bir sorun olmadı.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Ya arkadaşlar inanırmısınız bilmiyorum ama, az önce garip bir olay oldu telefonumda. Güncellemeleri denetledim biraz uzun sürdü nedense arkasından güncelleme hazır felan dedi ama hemen arkasından telefonunuz güncel dedi. Ama bu ekran çok az bir salise kadar sürdü. Bir anda geldi kayboldu. Telefonumla ilgili büyük olasılıkla bir sorun oldu. Ama neden böyle oldu bilmiyorum.:hmmm Arkasından tekrar güncellemeleri denetledim güncel dedi. Öyle bir sorun olmadı.
sunuculara ufaktan izin veriyolarmı dicem de bilemedim ki :hmmm

Takipçi Satın Al

Üst Alt