Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

pirenuri

pirenuri

Üye
Joe belfiore tweet attı. Tweete göre nisan aynının ilk kısmında gelecek yani 15 nisandan önce

Rainesto

Rainesto

Üye
3 gün kaldı diyebiliriz ama Joe belfiore'ye güven olmaz ek kolon olayını hatırlayın -_-

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

yunusiyunus

Üye
artık bana her yer trabzon :) ttnet de bitti anca iş yerinde takip edebilirim buraları :)

• Beğen
Tepkiler: drangela61
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bakalım az önce @papakudioflu ali abi de sordu twetter dan Joe ye bişey derse ona der :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu arada WP8.1'le birlikte;

1. Uygulama bellek limitinde iyileştirmeler olacak

2. Arka planda çalışan uygulama sayısı bakımından 512 MB Ram'li cihazlar rahatlayacak, 1GB Ram'li cihazlarda neredeyse hiç sıkıntı olmayacak.

3. Artık mağazadan güncelleme yaparken, uygulamaların sadece güncellenen kısmı yüklenecek, güncelleme sırasında bütün uygulamayı yada oyunu indirme olayı kalkıyor.

4. Push bildirimler/mesajlarla ilgili bazı düzenlemeler geliyor.

@papakudioflu

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33, pirenuri, OttomaN TigeR ve 8 diğerleri
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu arada WP8.1'le birlikte;

1. Uygulama bellek limitinde iyileştirmeler olacak

2. Arka planda çalışan uygulama sayısı bakımından 512 MB Ram'li cihazlar rahatlayacak, 1GB Ram'li cihazlarda neredeyse hiç sıkıntı olmayacak.

3. Artık mağazadan güncelleme yaparken, uygulamaların sadece güncellenen kısmı yüklenecek, güncelleme sırasında bütün uygulamayı yada oyunu indirme olayı kalkıyor.

4. Push bildirimler/mesajlarla ilgili bazı düzenlemeler geliyor.

@papakudioflu
Daha iyi bellek yönetimi daha az batarya kullanımı demektir :eller:

• Beğen
Tepkiler: marslin, byibo, Akhtoher ve 4 diğerleri
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Daha iyi bellek yönetimi daha az batarya kullanımı demektir :eller:

Güncellemelerle ilgili gelişme de güzel.
Uygulamanın tamamı yerine sadece güncellemeyi almak çok iyi olacak.

Aslında 40-50 MB'a kadar olanlarda sorun değil de, çok daha büyük oyun ve uygulamaların güncellenmesinde cidden sorun oluyordu o kadar veriyi baştan indirmek.

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43 ve emz
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada 4. maddede belirtilen meselenin açıklaması da şu.
Artık geliştiriciler, kullanıcıya push bildirim göndermeden önce uygulamayı arka planda hazır hale getirebilecekler. Böylelikle kullanıcı bildirime bastığında karşısına her şey hazır olarak gelecek :eller:

PureFood

PureFood

Üye
Evet valla Asphalt tarzı oyunlara güncellemeyi kurmak felaketti açıkçası. 800 MB komple baştan indiriyordu valla gülerler adama.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven, skynet, emreeozden ve 1 kişi daha

eneesparlak

Üye
Joe Belfiore'a tweet attım şimdi Nisan'ın ilk kısmından anladığınız nedir ? 1-10 ,11-20, 21-30 ? Cevap vermek zor olmamalı dedim. Net bir soru, bakalım cevap verecek mi verecekse nasıl verecek :)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Joe Belfiore'a tweet attım şimdi Nisan'ın ilk kısmından anladığınız nedir ? 1-10 ,11-20, 21-30 ? Cevap vermek zor olmamalı dedim. Net bir soru, bakalım cevap verecek mi verecekse nasıl verecek :)

bende atıyorum @papakudioflu da attı bakalım umudum yok cvp konusunda ama beklerken değişiklik olsun diye yazıyorum belli mi olur :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Benim bildiğim 1-10 günler ilk kısım olarak geçiyor.

Tofaş Doğan Bluetooth Device ile Gönderildi

dakamon

dakamon

Üye
Şu 3 gün içinde beklemek lazım :) en geç perşembe arkadaşlar :)

Tost Makinası ile gönderildi.

yunusiyunus

Üye
diğer klasörün şiştiğini de varsayarsak(ki zaten öyle) dungeon hunter 4 güncelleyeyim dedim demez olaydım hafıza yetmezliğinden telefon dondu kaldı sıfırlamak zorunda kalmıştım hey gidi günler oyüzden korkudan yüksek boyutlu oyun kuramıyom yaf

eneesparlak

Üye
Benim bildiğim 1-10 günler ilk kısım olarak geçiyor.

Tofaş Doğan Bluetooth Device ile Gönderildi

Evet, ayın ilk kısmı orta kısmı ve son kısmı vardır. İlk kısımlarında diyorlarsa en geç 10u. Ama Ms'ye belli olmaz belki onlar için ayın sadece ilk ve son kısmı vardır :)

sekajmer

sekajmer

Üye
Sıkıldım güncelleme beklemekten ben yemeğe çıkıyorum gelen var mı

fraps34

Üye
bugün verilebilir ilk haftası sonuçta veyatta yarın 8.1 ile beraber verilecektir diye tahmin ediyorum .:D.nokia usa bir resim paylaştı.
Fotoğrafta aslında hangi tarihte geleceği belli oluyor. Gizli mesaj vermişler.
2x3: 6
6 artı 8 : 14 nisan :)

• Beğen
Tepkiler: emz ve emreeozden

Üst Alt