dakamon
Üye
Ben farklı duyumlar aldım ama kesinleşmeden bişey diyemem.
öğrenelim duyumları

Tost Makinası ile gönderildi.

bence daha erken gelecekBen farklı duyumlar aldım ama kesinleşmeden bişey diyemem.

yok bu hafta içinde gelecek onu duymuşO zaman ay sonuna mı kaldı![]()

Büyük ihtimalle 12 Nisan. Bence acele etme 10 Nisan’dan itibaren kontrolleri sıkılaştırın. Microsoft'tan gelen işaretler ve teamüller bu tarihleri gösteriyor.Daha erken gelirse bir şey diyemem.
Ama ilk yarının fotofinişi 15 Nisan.
En geç o tarihe kadar vereceklerdir Belfiore'nin söyledikleri doğruysa...
Yarından itibaren 15'ine kadar Ayarlar>Telefon Güncellemesi>Güncellemeleri denetle butonunu aşındırmaya başlayalım![]()
yok bu hafta içinde gelecek onu duymuş![]()
925 diğer lumialardan farklımı ki ona ayrı versinlerLumia 925e wp8.1 mi yoksa lumia cyan mı gelecek sizce ?
Herkese ne geliyorsa onada o gelir 
şu anki dev-pre sürümünde sadece wp8.1 olacak, lumia cyan firmwaresi olmayacak. Lumia Cyan'la Nokia, Lumia cihazlara özel bir şeyler ekleyip WP8.1 ile birlikte o sürümü verecektir. Cihaz ayrımı olmayacak o yönden.Lumia 925e wp8.1 mi yoksa lumia cyan mı gelecek sizce ?
Her ikisi de gelecek.Lumia 925e wp8.1 mi yoksa lumia cyan mı gelecek sizce ?
3. Artık mağazadan güncelleme yaparken, uygulamaların sadece güncellenen kısmı yüklenecek, güncelleme sırasında bütün uygulamayı yada oyunu indirme olayı kalkıyor bu bi dewrim : )Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu arada WP8.1'le birlikte;
1. Uygulama bellek limitinde iyileştirmeler olacak
2. Arka planda çalışan uygulama sayısı bakımından 512 MB Ram'li cihazlar rahatlayacak, 1GB Ram'li cihazlarda neredeyse hiç sıkıntı olmayacak.
3. Artık mağazadan güncelleme yaparken, uygulamaların sadece güncellenen kısmı yüklenecek, güncelleme sırasında bütün uygulamayı yada oyunu indirme olayı kalkıyor.
4. Push bildirimler/mesajlarla ilgili bazı düzenlemeler geliyor.
@papakudioflu
abi 4 e giden kardeşim var ms sayesınde butun ayları en ince detayına kadar örendi yok boyle birşeyJoe Belfiore yine kafaları karıştırmayı başardı. "first part of April" Nisanın ilk parçasında demek. Böyle bir terim yok. "first half of April"dese o zaman Nisanın ilk yarısı demek olacak ki 15 Nisan'dan önce gelecek demektir. nisan ayının kaç parçaya bölümler ki ilk parçasında gelecek demiş.
Edit: şöyle de bir durum var tabiki. En kötü ihtimalle Nisan ayının iki parça olarak bölseler bile bir haftaya kadar kesin gelmiş olacak. İnşallah 3-4 parçaya bölmüşledir Nisan ayını.![]()

yine öyle olur tahminimnokia cyan olayı girerse yine güncelleme sarkmasın malum blackte de önce ms güncellemesini htc almıştı da biz epey bir zaman sonra almıştık bu da öyle mi olcak yoksa değişti mi :?
Developer Preview gelsin de gerisi boş isterse yıl sonu gelsin asıl güncellemeyine öyle olur tahminim
Belki Swype klavye öyle düzeltmiştirabi part kelimesini de half anlamında kullanmış olamaz mı ya da ne bileyim o anlık cevaplarken part kelimesini de kullanmış da olabilir.

artık 8-10-12 ve 15 nisan arası bekliycezDeveloper Preview gelsin de gerisi boş isterse yıl sonu gelsin asıl güncelleme
veeee