Gelir Bence14 nisan da gelmeyecek cidden görürsünüz öncesinde de gelmeyecek. Mayısa yakın gelecek.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

evet, benim lumia cyan konusunda alıntı yaptığım habere gore de Lumia 1520-930 ve Icon modellerine miracast özelliği gelecekti.Miracast desteğinin ilk nesil telefonlara gelmeyebileceği söyleniyor.
1520 ve sonrasındaki telefonlar için olacak sanırım![]()
bu yüzden diyorumki seni seviyorum n8evet, benim lumia cyan konusunda alıntı yaptığım habere gore de Lumia 1520-930 ve Icon modellerine miracast özelliği gelecekti.
beni üzen nokianın eski model symbian modellerinde bile tvout çıkışı olması ve ekranı her turlu tvye aktarma özelliği varken bunu 2014 yılında satın aldığınız telefonlarda kullanamayacak olmamız. Gerçi üzen demeyim de enayi yerine koyduran
O şekil ancak süpriz olur14 nisan da gelmeyecek cidden görürsünüz öncesinde de gelmeyecek. Mayısa yakın gelecek.

Kablosuz bağlantı üzerinden telefonun ekranını yine kablosuz bağlantı destekli televizyon, monitör vb şeylere aktarabiliyorsunuz.
Nokia beamer da iki cihazda interente bağlı olacak ve göstermek istediğin cihazda işte bi site var otayı açman gerekecek falan filan. Bunda ise direk bağlantı söz konusu. aracı bir şey olmadan direk görüntüyü atacaksın ve anlık tepkime hızı daha fazla olacaktır miracast tebunun Nokia beamerdan farkı ne olacak, sonuçta ikiside kablosuz bağlantı ile görüntü paylaşıyor
ben kablo ile bile tamamım o özelliğe. Şu Project my screeni en çok ben merak ediyorumdur herhaldeNokia beamer da iki cihazda interente bağlı olacak ve göstermek istediğin cihazda işte bi site var otayı açman gerekecek falan filan. Bunda ise direk bağlantı söz konusu. aracı bir şey olmadan direk görüntüyü atacaksın ve anlık tepkime hızı daha fazla olacaktır miracast te
O ne ben bilemedim?ben kablo ile bile tamamım o özelliğe. Şu Project my screeni en çok ben merak ediyorumdur herhalde
8.1 ile gelecek olan miracast ve usb ile telefon ekranını aktarma özelliğinden bahsediyordum : Project my screenO ne ben bilemedim?

resim ne iş anlamadım.bugün verilebilir ilk haftası sonuçta veyatta yarın 8.1 ile beraber verilecektir diye tahmin ediyorum ..nokia usa bir resim paylaştı.
Evet şunu demek istemiş galibaha amber ve blacktede bunlar yapılabilir ancak uğraştırıyordu şimdi 8.1 de ise çok kolay demek istiyor galibaha .resim ne iş anlamadım.
Nokia Pro camera mı kaldı?
ve müzik vidyolar birleşik
.Arkadaşlar birde şu var 14 u nisanın ilk kısmı olmuyor orta kısmı oluyor. 10 ilk 20 orta 30 son
Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.
Ben bunu hep söylüyorum . 14 ünde yayınlanırsa ms kendini yalanlamış olur .