Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
14 nisan da gelmeyecek cidden görürsünüz öncesinde de gelmeyecek. Mayısa yakın gelecek.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Bu kadar karamsar olmayalım arkadaşlar felaket senaryolar yazılıp duruyor bekleyelim 14 üne kadar ondan sonra gelmezse o zaman isyan edebiliriz

Hesap makinesi ile gönderildi

ademoz05

ademoz05

Üye
Miracast desteğinin ilk nesil telefonlara gelmeyebileceği söyleniyor.
1520 ve sonrasındaki telefonlar için olacak sanırım :hmmm
evet, benim lumia cyan konusunda alıntı yaptığım habere gore de Lumia 1520-930 ve Icon modellerine miracast özelliği gelecekti.

beni üzen nokianın eski model symbian modellerinde bile tvout çıkışı olması ve ekranı her turlu tvye aktarma özelliği varken bunu 2014 yılında satın aldığınız telefonlarda kullanamayacak olmamız. Gerçi üzen demeyim de enayi yerine koyduran

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
evet, benim lumia cyan konusunda alıntı yaptığım habere gore de Lumia 1520-930 ve Icon modellerine miracast özelliği gelecekti.

beni üzen nokianın eski model symbian modellerinde bile tvout çıkışı olması ve ekranı her turlu tvye aktarma özelliği varken bunu 2014 yılında satın aldığınız telefonlarda kullanamayacak olmamız. Gerçi üzen demeyim de enayi yerine koyduran
bu yüzden diyorumki seni seviyorum n8

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Kablosuz bağlantı üzerinden telefonun ekranını yine kablosuz bağlantı destekli televizyon, monitör vb şeylere aktarabiliyorsunuz.

bunun Nokia beamerdan farkı ne olacak, sonuçta ikiside kablosuz bağlantı ile görüntü paylaşıyor

dakamon

dakamon

Üye
bunun Nokia beamerdan farkı ne olacak, sonuçta ikiside kablosuz bağlantı ile görüntü paylaşıyor

Nokia beamer da iki cihazda interente bağlı olacak ve göstermek istediğin cihazda işte bi site var otayı açman gerekecek falan filan. Bunda ise direk bağlantı söz konusu. aracı bir şey olmadan direk görüntüyü atacaksın ve anlık tepkime hızı daha fazla olacaktır miracast te

ademoz05

ademoz05

Üye
Nokia beamer da iki cihazda interente bağlı olacak ve göstermek istediğin cihazda işte bi site var otayı açman gerekecek falan filan. Bunda ise direk bağlantı söz konusu. aracı bir şey olmadan direk görüntüyü atacaksın ve anlık tepkime hızı daha fazla olacaktır miracast te
ben kablo ile bile tamamım o özelliğe. Şu Project my screeni en çok ben merak ediyorumdur herhalde

ademoz05

ademoz05

Üye
O ne ben bilemedim?
8.1 ile gelecek olan miracast ve usb ile telefon ekranını aktarma özelliğinden bahsediyordum : Project my screen

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar sanırım Joe belfiore çok fazla soru altında kalmış olacak ki twitter dan Yetti BE!!! gibisinden bir mesaj yayınladı. Mesajda şunu diyor.
'' Herkesi rahatlatacak bir mesaj, Dev preview sürümü NİSAN ın ilk Parçasında gelecek ama kesin bir tarih yok''
Bu demek oluyorki her an her saniye güncellemeyi verebilirler. Ama ayın 14 ünden önce verirlerse sürpriz olacaktır. :)

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33
TurboCall

TurboCall

Üye
bugün verilebilir ilk haftası sonuçta veyatta yarın 8.1 ile beraber verilecektir diye tahmin ediyorum .:D.nokia usa bir resim paylaştı.

ademoz05

ademoz05

Üye
bugün verilebilir ilk haftası sonuçta veyatta yarın 8.1 ile beraber verilecektir diye tahmin ediyorum .:D.nokia usa bir resim paylaştı.
resim ne iş anlamadım.
Nokia Pro camera mı kaldı?
ve müzik vidyolar birleşik

• Beğen
Tepkiler: emz
TurboCall

TurboCall

Üye
resim ne iş anlamadım.
Nokia Pro camera mı kaldı?
ve müzik vidyolar birleşik
Evet şunu demek istemiş galibaha amber ve blacktede bunlar yapılabilir ancak uğraştırıyordu şimdi 8.1 de ise çok kolay demek istiyor galibaha .:D.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bence bugün gün içinde yayınlanır onlarda şu an saat 19:40 olmalı buna göre 4 saat sonra bizde sabah olunca beklemeliyiz diye düşünüyorum :)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Gelsin de birsüre oyalanacak birşey olsun . Kurcalarız telefonu çözene kadar ota yayınlanır :D

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
TurboCall

TurboCall

Üye
Arkadaşlar birde şu var 14 u nisanın ilk kısmı olmuyor orta kısmı oluyor. 10 ilk 20 orta 30 son

Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Arkadaşlar birde şu var 14 u nisanın ilk kısmı olmuyor orta kısmı oluyor. 10 ilk 20 orta 30 son

Ben bunu hep söylüyorum . 14 ünde yayınlanırsa ms kendini yalanlamış olur .

TurboCall

TurboCall

Üye
Ben bunu hep söylüyorum . 14 ünde yayınlanırsa ms kendini yalanlamış olur .

Bende katılıyorum ancak yabancı kaynaklardan aldığım bir bilgiyle haber bile yapmıştım sisteme birşey eklenmiş daha doğrusu sistemde bir bug saptanmış ondan dolayı 14 une ertelendi dediler ancak bug (hata) guncellemesi için 10 una kadar değil 1 saatlik işi var bukadar bekletmeleri artık kullanıcıları çileden çıkarttılar hele ben sabırsız ve ısrarcıyım yaparım dediğimi diyen birini bile beklettiler ya başka bişey demiyorum inşallah bugün gelir yani çok bile beklettiler 14 u ortası oluyor salaklık resmen ya sinir ettiler sabah sabah yine bi kola içiyim ben :)

Üst Alt