Satılık Apple İphone 5 Sıfır Cihaz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LordSeco35

Üye
    Konu Sahibi
Apple İphone 5 Sıfır Cihaz
İyi forumlar arkadaşlar öncelikle ilk telefon 12.12.2012 tarihinde alınmıştır. kilit tuşu probleminden ve kulaklıktaki ses kısılma dolayısıyla servise gitti ve sıfır cihaz verildi kulaklıkta sıfırı ile değiştirilmiştir teleservice kağıtları faturası cihazın bütün belgeleri vs durmaktadır ilk çıkan jelatini bile durmaktadır. cihazda cizik ezik darbe vs yoktur aldığımdan beri orjinal spigen kılıfıyla kullanmaktayım. cihaz 4 şubatta teleserviceden teslim alınmıştır 2016 şubata kadar garantisi vardır. yanında orjinal spigen kılıf kutusu faturası 6 tane film fotoğraftaki herşeyi ile teslim edicem sadece izmir içi satılıktır. Forumdan mesajla ulaşabilirsiniz. Pazarlık düşünmüyorum cihazın durumuna ve 5C lerin şuanki piyasa durumunu düşünürek Cihazda çizik vs bulamazsınız
Fotoğraflar:

Fiyat: 1550 TL'dir.

frngyhn

frngyhn

Üye
yanlış bilgilendirme yapmayın cihazınızın garantisi 2014 aralık da bitiyor garanti süresi ilk cihazın fatura tarihinden itibaren geçerlidir .6-7 ay bi garantisi kalmış cihazınızn .

LordSeco35

Üye
    Konu Sahibi
Yanlis bilgilendirme yapmiyorum teleservice sordum apple sitesinde kodu girerek sorgulama yapiyorum 2016 diyor link atabilirim?Yani screen shot isterseniz?

frngyhn

frngyhn

Üye
hocam 2016 dememesi lazım size inanıyorum ss atmanıza gerek yok ancak size verilen cihaz swap cihaz değişim kağıdındada yazar zaten ancak o şekilde bir garanti durumu olmuyor arayıp brightstara sorun fatura tarihinden itibaren 2 yıl garanti isterse 10 kere değişsin cihaz sadece garantide kaldığı gün eklenir .

0MG90

0MG90

Üye
Kaç gb ?

TrabLusGarP Samet2014

Üye
Kardeş pazarlık olmazmı? :bigstar:

LordSeco35

Üye
    Konu Sahibi
hocam 2016 dememesi lazım size inanıyorum ss atmanıza gerek yok ancak size verilen cihaz swap cihaz değişim kağıdındada yazar zaten ancak o şekilde bir garanti durumu olmuyor arayıp brightstara sorun fatura tarihinden itibaren 2 yıl garanti isterse 10 kere değişsin cihaz sadece garantide kaldığı gün eklenir .
buna dayanarak söylemiştim hocam 16 ocak 2016 diyor teleservice sordum bu fatura telefonun yeni faturasıdır bundan itibaren başlar gibisinden konuşmuşlardı.
16 gb'tır.
Kardeş pazarlık olmazmı? :bigstar:
düşündüğünüz fiyat nedir? özelden konuşalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...