Karşılaştırma LG G2? NEXUS 5?GM ELİTE?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
messevim

messevim

Üye
1- İşlemci hızları aynı (ikiside snapdragon 800
yani 4 çekirdekli ve 2.26 ghz)
2- Kamera bakımından nexus 5 1.3 mp ön
kamera 8 mp arka kamera g2 ise 2 mp ön kamera 13 mp arka kamera
3- İkisi de 2 gb ram
4- G2 nin ekranı 5.2" nexus 5 in ekranı 4.95" ve
ikiside 1920 x 1080 çözünürlüğe sahip
5- G2 nin ekranı gorilla glass 2 ama nexus un
ekranı gorilla glass 3 yani nexus daha iyi 6- İkisininde GPU değerleri aynı
7- G2 nin bataryası 3000 mah ama nexus 5 in
bataryası 2300 mah
8-)Google desteği(Nexus5)
G2 nin ekranı da gorilla glass 3 ?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
en iyisi g3 ü beklemek acilse tabi nexus 5 veya M8

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Öyleyse yukarıda ki tabloya bakacak olursak g2 bir adım daha önde gibi görünüyor. :)
Megapixel ve batarya kapasitesi bakımından önde gibi ama kullanmadığım için performansını bilemiyorum. :bilmm

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
Burak Altun

Burak Altun

Üye
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Nexus 5 surda daha 1 sene guncelleme alacak kim diyebilir G2 de 1 sene guncelleme almaz diye.Lg yeni model satsin diye vermez o ayri ama 1 sene icinde samsung bile oldurmuyor modellerini.Kamera beni ilgilendirmiyor g2 onde olabilir bilmiyorum ama akilli telefonda es gecilmeyecek en onemli etken bataryadir.G2 nin akici ve renkli arayuzuyle gelen ekstra yardimci uugulamalar da birer kucuk etken.Ikisini de Lg uretecek biri kendinin amiral gemisi digeri ortaklik nexus devam serisi ama lg gidip nexusu daha kaliteli yapida yapacak?

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
3- İkisi de 2 gb ram
bataryası 2300 mah
LG G2 gorilla glas 3 değilmi ?:oha:

Invoke

Invoke

Üye
Güncelleme olayına G2 de o kadar güncelleme alır diyen arkadaşlar, G2'nize 4.4.2 geldi mi? Ne zaman geldi? Nexus 5'e ne zaman geldi? Güncelleme olayının tüm meselesi bu. Ayrıca G2 de alır diyenler tahmin yürütüyorsunuz, tamam belki alır ama kesin bir olay yok. Onun dışında Nexus 5'in üstün tarafı da yok. Altta kalacak bir tarafı da yok, bataryası ve kamerası daha düşük, bence gayet yeterliler ama daha düşük. İkisi de benzer cihaz kısacası. Alacak vatandaşa, gözüne hoş geleni al, derim ben. Eliti hiç karıştırma zaten.

Bir de kalite lafı geçmiş. Nexus 5, G2den kaliteli bir cihaz değil. Aynı şekilde G2 de daha kaliteli bir cihaz değil. Bana göre Nexus 5'in daha ele oturan yapısı daha kullanışlı ama bu da kişisel bir şey, kaliteli ya da kalitesiz yapan bir durum değil. Zaten Nexus 5 daha kaliteli olsa çok saçma olurdu, LG açısından. Hatta bana kalırsa ikisi de kaliteli cihazlar değiller. Üstün bir malzeme kalitesi beklemesin kimse. Ha buradan dandik olduğu anlamını da çıkarmayın, fiyatlarına göre yeterliler diye düşünüyorum. Sonuçta 2200lük cihaz değil bunlar.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve B.A.R.O.N
AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 5 surda daha 1 sene guncelleme alacak kim diyebilir G2 de 1 sene guncelleme almaz diye.Lg yeni model satsin diye vermez o ayri ama 1 sene icinde samsung bile oldurmuyor modellerini.Kamera beni ilgilendirmiyor g2 onde olabilir bilmiyorum ama akilli telefonda es gecilmeyecek en onemli etken bataryadir.G2 nin akici ve renkli arayuzuyle gelen ekstra yardimci uugulamalar da birer kucuk etken.Ikisini de Lg uretecek biri kendinin amiral gemisi digeri ortaklik nexus devam serisi ama lg gidip nexusu daha kaliteli yapida yapacak?
katılıyorum sana ilk çıktığı zaman nexus 5 lg g2 kırpılmış modeli dendi bende olsam kendi markamı kötülemem

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar max bütçem 1500 tl g2 alırsam 16 gb alırım ve kesinlikle spigen armor ve jelatin kullanırım benim için önemli olan özellikler telefon kasmasın hızlı olsun kamera ve müzik interneti hızlı iyi olsun tasarımı iyi olsun öyle çok ağır grafikli oyunlar pek oynamam şarjı biraz uzun gitsin ve dayanaklı olsun yeterlidir sonuçta 1500 tl parada az değil karşılığı göstermeli telefonarkadaşlar max bütçem 1500 tl g2 alırsam 16 gb alırım ve kesinlikle spigen armor ve jelatin kullanırım benim için önemli olan özellikler telefon kasmasın hızlı olsun kamera ve müzik interneti hızlı iyi olsun tasarımı iyi olsun öyle çok ağır grafikli oyunlar pek oynamam şarjı biraz uzun gitsin sarj edicek pek zamanım olmuyor
ilk çıktığı zaman öyle diyodu teknoloji siteleri

Invoke

Invoke

Üye
Teknoloji siteleri dediğin, genelde ağzı olanın konuştuğu yerler.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Invoke

Invoke

Üye
Her ne kadar G2 üst düzey bir performans sunsa da stock android daha hafif ve hızlıdır, aradığın özellikleri sana ikisi de sunar ve pişman edeceklerini düşünmüyorum. Batarya ve kamera olarak G2 daha iyi ve sanırım S4'den geçeceksin. G2 senin için daha iyi olabilir. Gerçi ben de S4 olsa ikisini de almazdım. :D Kısacası yine söylüyorum, gözüne daha hoş geleni alabilirsin. Git ikisini yan yana koy bir mağaza da ikisiyle birer fotoğraf çek vs. Hangisi daha çok içine siniyorsa.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve AndroidTR20
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Lg g2 sana gore.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kesinlikle LG G2...
Bu 3 cihazı da eline al, mutlaka onu tercih edeceksin.

• Beğen
Tepkiler: AndroidTR20
AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
Her ne kadar G2 üst düzey bir performans sunsa da stock android daha hafif ve hızlıdır, aradığın özellikleri sana ikisi de sunar ve pişman edeceklerini düşünmüyorum. Batarya ve kamera olarak G2 daha iyi ve sanırım S4'den geçeceksin. G2 senin için daha iyi olabilir. Gerçi ben de S4 olsa ikisini de almazdım. :D Kısacası yine söylüyorum, gözüne daha hoş geleni alabilirsin. Git ikisini yan yana koy bir mağaza da ikisiyle birer fotoğraf çek vs. Hangisi daha çok içine siniyorsa.
aynen s4 kardeşime vericem kendime yeni alıcam şu anda aklımda g2 var en iyisi gidip incelemek

sasua42

sasua42

Üye
3- İkisi de 2 gb ram
bataryası 2300 mah
Dostum bir kere lg g2 gerilla glass 3 var ve nexus 5 güncelleme olarak önde gerisi. Lg g2 daha üstün
kamera ve batarya da tamam g2 önde olayı şöyle özetleyebiliriz mesela fiziki ve donanım olarakta ikisinin özeti bu fotoğraf
Arada 0.4 ghz fark var o da bir kaç salise demek yani işlemci hızları aynı

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt