Tam boyut göstere tıklandığında evet büyük gösteriyor, chorome den denedim yine aynı.ben Google Chrome kullanıyorum resimler büyük gözüküyor tam boyut görüntüleye girince büyütmüyormu?
Ondan gozukuyor ama hem kopyala yapistir özelliğinin olmaması hem çok ram yemesinden dolayı uygulamasını kullanmiyorumuygulamasından gir ondanda gözüküyor üstelik resimlere zoomda yapabiliyon
Malesef aynihesaptan çıkış yap tekrar gir düzelir belki
Defalarca kapattım ama hala aynı.. hangi telefon modelini kullanmaktasiniz?Bendede oluyordu ayni şey ama ben browseri kapayıp açınca düzeliyordu![]()
Hangi tarayıcı ve telefonu kullanmaktasiniz?Sorun yok bende![]()
Ben çok dandik bişey kullanıyom.Galaxy ace birde sadece o fotograftamı yoksa tüm fotograflardamı aynısı oluyorDefalarca kapattım ama hala aynı.. hangi telefon modelini kullanmaktasiniz?
Hm. Yok tüm fotoğraflarda bu sorun var.Ben çok dandik bişey kullanıyom.Galaxy ace birde sadece o fotograftamı yoksa tüm fotograflardamı aynısı oluyor
Çok garip telefonu kapatıp açmayı denediniz mi ?Hm. Yok tüm fotoğraflarda bu sorun var.
Evet denedim. Bu sorun telefonuma kitkat yükledikten sonra basladiÇok garip telefonu kapatıp açmayı denediniz mi ?
Telefonu sıfırlarsan büyük ihtimalle çözülür fakat bu çok kötü bi çözüm.Kitkatta ufak sorunlar olabilir bence o kadar büyük bi sorun değil.Evet denedim. Bu sorun telefonuma kitkat yükledikten sonra basladi

Bunun için telefonumu sifirlamak istemiyorum dogrusu. Şu anlik kitkat ta sadece bu sorun var.Telefonu sıfırlarsan büyük ihtimalle çözülür fakat bu çok kötü bi çözüm.Kitkatta ufak sorunlar olabilir bence o kadar büyük bi sorun değil.![]()
LG telefonu batırmışEvet denedim. Bu sorun telefonuma kitkat yükledikten sonra basladi

Batırmış ne alaka?LG telefonu batırmış![]()
LG G2 bildiğim kadarıyla 4.2.2'ydi ve sorunu yoktu güncellemeden sonra telefon hatalar vermeye başlamışBatırmış ne alaka?