TurboCall
Üye
Rica Ederim Birşey Değil.
Rica Ederim Birşey Değil.
maalesef ...
Ama yasak diye dedim yani senin açından izin verilmiyor çünkü.
Bence 2015 wp nin yılı olacak,gelişmeler güzel gidiyor gibi.

@turbocoreburada
Ama şu murtazi mi neydi sen söylemiştin adını, gerçekten arayüzü farklılaştırırlarsa (sağdaki bütün uygulamaların bulunduğu kısım) gerçekten arkadaşın dediği gibi 2015 ms'nin yılı olur![]()
Ama sağ kısım yani liste kısmına sadece gruplama gelicek resim gelmiyor şuanda belki 8.2 de gelebilir.Uygulama listesi gerçekten düzenlenme istiyor. Belki de Cyan güncellemesi ile olabilir.HatırlamıyorumAma sağ kısım yani liste kısmına sadece gruplama gelicek resim gelmiyor şuanda belki 8.2 de gelebilir.
Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.
Windows phone 8.1 de herhangi bir resim ekleme gelmiycek ama 8.2 de gelebilir 8.1 de gruplama ve sık kullanılanları üstr koyma gelicek.Kısa Ve Öz Windows Phone 8.1 Tanıtımında Tanıtılan Özellikler 3 Dakika Kaçıranlar Ve Tam Anlamak İsteyenler İzlesin.Uygulama listesi gerçekten düzenlenme istiyor. Belki de Cyan güncellemesi ile olabilir.
ayın 14 u kesinmi arkadaşlar ona göre şartlandırıcamda kendimi beklemek sıktı artık.
kesin değil, nisanın ilk kısımları denildi. Bakarsın gece gelir, bakarsın yarın gelir. Ayın 15ine kadar geleceği kesin diyebiliriz, yani 14unde gelecek diye bir şey yok daha erken de gelebilir
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
620 de 8.1 görmek için meraklanıyorumOzaman alın size lumia 720 üzerinde bildirim silme hiç videolarda gözükmüyordu bildirim tıpkı androiddeki gibi çekerek siliniyor....
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Oda olur hatta videosu vardı diye hatırlıyorum ama an itibari ile şok oldum yani.620 de 8.1 görmek için meraklanıyorum![]()
bulabilir misinOda olur hatta videosu vardı diye hatırlıyorum ama an itibari ile şok oldum yani.

bu 720 değil yalnızOzaman alın size lumia 720 üzerinde bildirim silme hiç videolarda gözükmüyordu bildirim tıpkı androiddeki gibi çekerek siliniyor....
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız