TurboCall
Üye
720 ye benziyor ney ?bu 720 değil yalnız
Tüm sistemleri taradım ama bulamadım maalesef demekki o farjklı bişeymişbulabilir misin![]()
720 ye benziyor ney ?bu 720 değil yalnız
Tüm sistemleri taradım ama bulamadım maalesef demekki o farjklı bişeymişbulabilir misin![]()
720 ye benziyor ney ?
Tüm sistemleri taradım ama bulamadım maalesef demekki o farjklı bişeymiş
Arkadaşlar bişey sorucam wifi ayarlarından proxy i açtım youtube a girebilmek için italyadan bi adresi yazdım hızlı bayağı . Fakat şöyle garip bir durum var . Mobil veri ayarlarına hiç dokunmamama rağmen mobil veriden internete giremiyorum . Yardımcı olabilecek var mı ?
720 ye benziyor ney ?
Tüm sistemleri taradım ama bulamadım maalesef demekki o farjklı bişeymiş

bu arada HTC 8x ve 8s alamıcakmış galiba güncellemeyi, tek HTC 8XT alacakmış. HTC bu şekilde açıklama yapmış.
Htc yetkilileri bahsetmedi haberi yalan öncelikle 8.1 ilk yüklencek telefon 8x olarak htc tarafından resmen duyuruldu htc güncellemeyi rtm olarak aldıktan bir ay sonra düzeltilmiş firmware ile dağıtıcaz dedi .Zaten Htc windows phone lar satış olarak düşük kaldığından nokiayadan; güncellemeler önce verilip bir nevi kobay olarak kullanılıyor.Gdr 2-3 güncellemelerindede gelmiyecek yok şöyle olucak felan dendi babalar gibi aldı güncellemeyibu arada HTC 8x ve 8s alamıcakmış galiba güncellemeyi, tek HTC 8XT alacakmış. HTC bu şekilde açıklama yapmış.
Htc yetkilileri bahsetmedi haberi yalan öncelikle 8.1 ilk yüklencek telefon 8x olarak htc tarafından resmen duyuruldu htc güncellemeyi rtm olarak aldıktan bir ay sonra düzeltilmiş firmware ile dağıtıcaz dedi .Zaten Htc windows phone lar satış olarak düşük kaldığından nokiayadan; güncellemeler önce verilip bir nevi kobay olarak kullanılıyor.Gdr 2-3 güncellemelerindede gelmiyecek yok şöyle olucak felan dendi babalar gibi aldı güncellemeyi
Öncelikle kaynak site yasak neyse, daha önce de tüm Lumialar WP8.1 i alamayacak demişlerdi ne oldu sonuç... Her siteye güvenmeyin yabancı WP kaynaklar daha güvenli sonuçta işin içinde de yer alıyorlar.bu arada HTC 8x ve 8s alamıcakmış galiba güncellemeyi, tek HTC 8XT alacakmış. HTC bu şekilde açıklama yapmış.
14 Nisanda geleceği doğrulanmış![]()

The Verge dogrulamışkim doğrulamış
Lumia 620 ile gönderildi.
The Verge dogrulamış
amerikan teknoloji habercisi diyebilirizThe verge kim oluyor ?
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Valla bende 32Gb alacam da sırf bu yüzden bekliyorumarkadaşlar bu 14nisanda gelecek güncellemeyle hafıza kartına kurulum gelecekmi cevap verenlere şimdiden teşekkürler