Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Arkadaşlar bişey sorucam wifi ayarlarından proxy i açtım youtube a girebilmek için italyadan bi adresi yazdım hızlı bayağı . Fakat şöyle garip bir durum var . Mobil veri ayarlarına hiç dokunmamama rağmen mobil veriden internete giremiyorum . Yardımcı olabilecek var mı ?

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
720 ye benziyor ney ?
Tüm sistemleri taradım ama bulamadım maalesef demekki o farjklı bişeymiş

Tasarımına baktığımızda bu telefonun 1020 olması kuvvetle muhtemel.
720 yada 1020 farketmez, haticeye değil neticeye bakın:cool

KenanK

KenanK

Üye
bu arada HTC 8x ve 8s alamıcakmış galiba güncellemeyi, tek HTC 8XT alacakmış. HTC bu şekilde açıklama yapmış.

Yönetici tarafından düzenlendi:
Rainesto

Rainesto

Üye
bu arada HTC 8x ve 8s alamıcakmış galiba güncellemeyi, tek HTC 8XT alacakmış. HTC bu şekilde açıklama yapmış.

bence yalan hepsinin alacağını düşünüyorum

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: skynet ve osilost
osilost

osilost

Üye

Htc yetkilileri bahsetmedi haberi yalan öncelikle 8.1 ilk yüklencek telefon 8x olarak htc tarafından resmen duyuruldu htc güncellemeyi rtm olarak aldıktan bir ay sonra düzeltilmiş firmware ile dağıtıcaz dedi .Zaten Htc windows phone lar satış olarak düşük kaldığından nokiayadan; güncellemeler önce verilip bir nevi kobay olarak kullanılıyor.Gdr 2-3 güncellemelerindede gelmiyecek yok şöyle olucak felan dendi babalar gibi aldı güncellemeyi

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
Htc yetkilileri bahsetmedi haberi yalan öncelikle 8.1 ilk yüklencek telefon 8x olarak htc tarafından resmen duyuruldu htc güncellemeyi rtm olarak aldıktan bir ay sonra düzeltilmiş firmware ile dağıtıcaz dedi .Zaten Htc windows phone lar satış olarak düşük kaldığından nokiayadan; güncellemeler önce verilip bir nevi kobay olarak kullanılıyor.Gdr 2-3 güncellemelerindede gelmiyecek yok şöyle olucak felan dendi babalar gibi aldı güncellemeyi

aynen htc nokiadan çok daha önce alıyor

• Beğen
Tepkiler: osilost
sekajmer

sekajmer

Üye
öyle saçma şey olmaz. Güncelleme beklerken kafayı yiyenlerin uydurması.
Tüm WP8 cihazlar 8.1 update alacak

• Beğen
Tepkiler: osilost
SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
14 Nisanda geleceği doğrulanmış :(

beats

beats

Üye

Öncelikle kaynak site yasak neyse, daha önce de tüm Lumialar WP8.1 i alamayacak demişlerdi ne oldu sonuç... Her siteye güvenmeyin yabancı WP kaynaklar daha güvenli sonuçta işin içinde de yer alıyorlar.

Rainesto

Rainesto

Üye
Tüm wp 8 cihazlar alıcak 8.1 daha önce forumda defalarca bahsedildi uzatmanın anlamı yok:D

ErenMSC

Üye
Neden şimdi dağıtmıyorlar da 14 nisanda dağıtılıyor? :hmmm

TurboCall

TurboCall

Üye
Arkadaşlar bunlar defalarca söylendi microsoft cephesinden açıklama yapıldı tüm windows phone 8 cihazlar 3 yıl yani 2016. Tarihine kadar kesintisiz güncelleme alıcak ama şunuda beklemeyin 1520 ye telefonu kaldırma kuvveti geldide 620 ye nedrn gelmedi demeyin yani azda olsa özellik farkı olabilir bunları tüm firmalar yapıyor içiniz rahat olsun.

Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
arkadaşlar bu 14nisanda gelecek güncellemeyle hafıza kartına kurulum gelecekmi cevap verenlere şimdiden teşekkürler

skynet

Üye
arkadaşlar bu 14nisanda gelecek güncellemeyle hafıza kartına kurulum gelecekmi cevap verenlere şimdiden teşekkürler
Valla bende 32Gb alacam da sırf bu yüzden bekliyorum :D

Üst Alt