CrossBreeder 7.2.13 rehber, menü ve arama ekranı geçişlerini hızlandırın

Sponsorlu Bağlantılar

cutyleader

cutyleader

Üye
Bu bir kendini beğenmişlik ve densizlikten ziyade zihniyet. Birşey söyleyip ceza almak istemiyorum, sana iyi oynamalar :bye2:
Eyvallah hiç yoktan bu konuşmanda alay edici bi tavir yok ona şükür..

PriZm

PriZm

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Türe ve The Shadow
cutyleader

cutyleader

Üye
Adamlar kimseyi küçümsemeden herkese cevap veriyorlar sonuçta.(!) hatta bu yüzden Xda-Noob terimi var. :D
Maxicep ve diğer forumlar kendi üyelerinden biri geliştirmediği sürece alıntılamakla yükümlüdür.
Sizlerin yükümlülüğunde yardimci olmak die bi terim yok mu bu türkler bu kadar mi geri kalmiş sordum 1 soruya hayir veya evet cevabi vereceğine kendini déha zannedip iğnelemeye kalkio...?

PriZm

PriZm

Üye
Sizlerin yükümlülüğunde yardimci olmak die bi terim yok mu bu türkler bu kadar mi geri kalmiş sordum 1 soruya hayir veya evet cevabi vereceğine kendini déha zannedip iğnelemeye kalkio...?
Bence anormal bir soru için gayet normal bir cevap vermiş arkadaş.

cutyleader

cutyleader

Üye
Bence anormal bir soru için gayet normal bir cevap vermiş arkadaş.
Ne diyim bigün başiniza gelince anlarsiniz o zaman.. Bundan sonra bizde ukela davranalim acemilere şartlar onu gosterıo.

PriZm

PriZm

Üye
Ne diyim bigün başiniza gelince anlarsiniz o zaman.. Bundan sonra bizde ukela davranalim acemilere şartlar onu gosterıo.
Valla şahsen öğrenmek istediğim şeyleri kendim araştırırım.birisine sormam nadir bir durumdur.Sanada öneririm.

Türkçe'yi düzgün kullanmakta işe yarıyor bazen.

The Shadow

The Shadow

Üye
Valla şahsen öğrenmek istediğim şeyleri kendim araştırırım.birisine sormam nadir bir durumdur.Sanada öneririm.

Sadece 1 kere gordum birsey sordugunu :D

• Beğen
Tepkiler: cutyleader
cutyleader

cutyleader

Üye

Emin ol burda türkçeyi düzgün yazinca edebiyat oğretmeni yapmıcaklar seni öyle bi beklentin olmasin :-) tamam ben gereken cevabi aldim vaktimi gereksiz kişilere soru sorarak geçirmektense elim gavuruna sorarak geçircem .
Sadece 1 kere gordum birsey sordugunu :D
Ondada pişman ettiler sorduma dostum beyfendiler bu sitedeki rütbesiyle kendilerini doktor-hasta ilişkisine dayamişlar bu rütbeyi alan okumuş insanmiş :-)Konu nerden nereye geldi ya hadi allaha emanet olun.

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Bence sana en yakın ... 'den randevu alalım.

PriZm

PriZm

Üye
Edebiyat öğretmeni olsaydık burda işimiz ne. :D

Ayrıca bunun rütbe ile gram alakası yok.İnsanın araştırma yapıp bilgi edinmesi rütbe seviyesine dayanmıyor.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Edebiyat öğretmeni olsaydık burda işimiz ne. :D

Ayrıca bunun rütbe ile gram alakası yok.İnsanın araştırma yapıp bilgi edinmesi rütbe seviyesine dayanmıyor.
Ne yarbaylar var bilgisi olmayan forumda :)

Üst Alt