BomberMAn TR01
Üye
rica etsem mediafire'a upload edebilirmsnKarşılarınızda Dosya Yöneticisi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
rica etsem mediafire'a upload edebilirmsnKarşılarınızda Dosya Yöneticisi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
SDK ise fps'dendir. Farketmedimsdk görüntüsü o farkındamısınız ? pc den dolayıdır.

Dailymotiondan izleyemyormusunuz ?rica etsem mediafire'a upload edebilirmsn
ben lenovo'dan WP ekosistemi konusunda büyük bir şey beklemiyorum ama LG'den şu zamana kadar en azından bi telefon sızıntısı gelmemesi bile şaşırtıcı ki Android ekosisteminde büyük payı olan Samsung 2 telefon çıkartacak.Abi Lenovo ve LG süs niyetine mi katıldılar bu sisteme![]()
Sonunda konu düzeldi.rica etsem mediafire'a upload edebilirmsn
malesef izleyemiyorum ordanda.önceden izliyordum ama ne oldu anlamadım.youtube'a da giriyorum ama video izleyemiyorum malum.uğraştıracam seni biraz ama 20 mb'i geçmeyecek şekilde çevirip mediafire'a atarsan indirip izleyecem inşallahSonunda konu düzeldi.
Dailymotiondan İzleyebiliyormusun Oraya Upload Ettim ?
20 mb'nin sebebi şu anda 3g çekmeyen bi yerde avea ile nete giriyorum 
Tamam mediafire hesabı açıp yükleyim bir kaç dakika bekleticem yalnız .malesef izleyemiyorum ordanda.önceden izliyordum ama ne oldu anlamadım.youtube'a da giriyorum ama video izleyemiyorum malum.uğraştıracam seni biraz ama 20 mb'i geçmeyecek şekilde çevirip mediafire'a atarsan indirip izleyecem inşallah20 mb'nin sebebi şu anda 3g çekmeyen bi yerde avea ile nete giriyorum
![]()
.Tamam mediafire hesabı açıp yükleyim bir kaç dakika bekleticem yalnız ..
Tamam mediafire hesabı açıp yükleyim bir kaç dakika bekleticem yalnız ..
Eller Hazır Yükledim Kardeşim İzleyebilirsin.
Üstte bulutsuzgece nin yazısını okumadın galibaha bu arada yerli forum isimleri vermek yasak.cortana geksin dh repliklerini öğreteceğim![]()
Hayır orada geçerli olmayacak siyah veyatta beyaz TEMA devam edicek şimdi olduğu gibi.Şimdi bu duvarkağıdını eklediğimizde sadece canlı kutucuklarda geçerli değil mi ? Ekranı sağa kaydırdığımızda tüm uygulamaların olduğu kısımda geçerli değil ??
Şimdi bu WP 8.1'de duvarkağıdını eklediğimizde sadece canlı kutucuklarda geçerli değil mi ? Ekranı sağa kaydırdığımızda tüm uygulamaların olduğu kısımda geçerli değil ??

güzel haber böyle geliştiricilere destek vermek lazım yaAnlık mesajlaşma uygulaması TicToc wp uygulaması için çalışıyormuş.
İşte o kötü olmuş keşke yapsalardıHayır orada geçerli olmayacak siyah veyatta beyaz TEMA devam edicek şimdi olduğu gibi.

maalesef .İşte o kötü olmuş keşke yapsalardı![]()
..
Ama yasak diye dedim yani senin açından izin verilmiyor çünkü.farkındayım ve kesinlikle site kurallarına aykırı davranmak gibi bir amacım da yok bahsettiğim site akrabam da değil ancak şu çektiğimiz sıkıntıya bakılınca bilgi paylaşmak veya en azından sabrın sınırındaki kardeşlerimizi rahatlatmak amaçlı bir paylaşım
Eller Hazır Yükledim Kardeşim İzleyebilirsin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Üstte bulutsuzgece nin yazısını okumadın galibaha bu arada yerli forum isimleri vermek yasak.