Tavsiye Takas yapmalı mıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
    Konu Sahibi
Takas yapmalı mıyım?
Arkadaşlar bir süredir 808 PureView cihazımı değiştirmeyi düşünüyordum fırsat buldum

808+150tl=Lumia 920

gibi bir alışverişe girmek üzereyim.

Sizce yapmalı mıyım?
Tamam donanımsal olarak 920 daha iyi fakat yeni Lumia modelleri ile güncellemesi kesilecek ilk cihaz da 920 diye düşünüyorum. Daha ne kadar güncelleme alır sizce?
Yardımlarınızı bekliyorum.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Symbiandan kurtulursun en azından.
Şöyle 1-2 sen daha güncelleme alsın istiyorsan Lumia1020 :oke:

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
    Konu Sahibi
Symbiandan kurtulursun en azından.
Şöyle 1-2 sen daha güncelleme alsın istiyorsan Lumia1020 :oke:

Aklımı karıştırmaaa :) 41 mpx'e alıştım 1020'yi ilk günden beri istiyorum. Ama daha takas olarak yapacağım için kimse attan inip eşeğe binmez. Bu 920 yi bile nasıl buldum bilmiyorum :)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Aklımı karıştırmaaa :) 41 mpx'e alıştım 1020'yi ilk günden beri istiyorum. Ama daha takas olarak yapacağım için kimse attan inip eşeğe binmez. Bu 920 yi bile nasıl buldum bilmiyorum :)
920 den artık güncelleme bekleme ama geçiş iyidir. :good:

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
    Konu Sahibi
920 den artık güncelleme bekleme ama geçiş iyidir. :good:

Bazıları 2016 ya kadar güncelleme alacak diyor ama bana göre Nokia yeni modeller çıkardıkça ilk harcayacağı cihaz da 920 olacak gibi. Bakalım bir yerden geçmek lazım.

avast

avast

Üye
Guncellem konusunda bende korkuyoru bende 925 e heveslendimde

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
    Konu Sahibi
Güvenemiyorum artık Nokia'ya
Guncellem konusunda bende korkuyoru bende 925 e heveslendimde

Güvenemiyorum artık Nokia'ya. 808den yedim kazığı. 1 ay içinde unuttu 808'i. Umarım Lumia'da olmaz.Bu arada 808+150tl işine ne diyorsunuz? Normal midir? Ya da az mı veriyorum çok mu?

isamey

Üye
Ben 920 yi 700 tl ye aldım. Telefon oyunlarda aşırı ısınıyor. 701 de öyle idi. Ama Wp sevdim. Kasma takılma format derdi yok.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
    Konu Sahibi
Ben 920 yi 700 tl ye aldım. Telefon oyunlarda aşırı ısınıyor. 701 de öyle idi. Ama Wp sevdim. Kasma takılma format derdi yok.

Isınma sorununu bir kaç yerde daha okudum fakat aşırı dememişti hiçbiri. Kasma takılma olmaması çok iyi. Lumialar u yüzden çok iyi.

isamey

Üye
Kesin ısınıyor. Benim bildiğim başka 920 kullanan birisinde de gördüm. Çok aşırı oyun oynamaz isen hiç bir sorun olmaz. Ben oyundan çıkmama rağmen ısınması ve şarjın bitmesi (ısındığı için) devam ediyor. Ancak telefonu açıp kapatınca durabiliyor. Benim gördüğüm tek sorun bu. Satış stratejisi olarak kimse söylemiyor bunu. Ama ben pişman değilim aldığıma. Wp 8.1 güncellemesini beklemekteyim.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
    Konu Sahibi
Kesin ısınıyor. Benim bildiğim başka 920 kullanan birisinde de gördüm. Çok aşırı oyun oynamaz isen hiç bir sorun olmaz. Ben oyundan çıkmama rağmen ısınması ve şarjın bitmesi (ısındığı için) devam ediyor. Ancak telefonu açıp kapatınca durabiliyor. Benim gördüğüm tek sorun bu. Satış stratejisi olarak kimse söylemiyor bunu. Ama ben pişman değilim aldığıma. Wp 8.1 güncellemesini beklemekteyim.

Şarj nasıl gidiyor? o konuda da endişelerim var 2000 mAh yeterli oluyor mu?

isamey

Üye
internet oyun telefon en fazla 1 gün

Invoke

Invoke

Üye
Yapmalısın.
8.1'i 520 bile alacak, 8.1 en ana güncelleme olacak gibi zaten. Sonrası hakkında zaten bir şey yok ortada.
Güzel takas, ben olsam hiç zaman kaybetmezdim. :D

Cihazlar temizse +100 normal duruyor.Konuyu bu bölüm yerine "cep telefonları genel"e açsaydın daha çok cevap alırdın. Rapor et, taşısınlar eğer istersen.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
    Konu Sahibi
Yapmalısın.
8.1'i 520 bile alacak, 8.1 en ana güncelleme olacak gibi zaten. Sonrası hakkında zaten bir şey yok ortada.
Güzel takas, ben olsam hiç zaman kaybetmezdim. :D

Cihazlar temizse +100 normal duruyor.Konuyu bu bölüm yerine "cep telefonları genel"e açsaydın daha çok cevap alırdın. Rapor et, taşısınlar eğer istersen.

Adam +200 dedi anca +150 oldu. cihaz temiz. sabırsızlanıyorum :biggrin:

ANIL

ANIL

Admin
Lumia 920 doğru tercih olur :oke:

Konu ilgili bölüme taşındı. Keyifli forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01 ve Invoke
meg1ddo

meg1ddo

Üye
makul bir takas bence, güncelleme desteği almayacağı bilgisinin henüz net olmadığı bir cihaz kullanmak mı mantıklı dersin yoksa hiç güncelleme almayacağı kesinleşen bir cihaz kullanmak mı? üstelik çok daha iyi bir sistem, kamerayı da takma kafana fazla yeni nesil lens yeni nesil bir yazılımla birleştiği için 808 le hemen hemen aynı kalitede fotoğraflar verir, düşük ışık performansı da cabası.

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01
Hasand.

Hasand.

Üye
wp 8.1 gunceleme gelr nokıa 920 ye bence ideal bir takas olur

SheFy

SheFy

Üye
WP8.1 eksiksiz gelirse. İhtiysçları karşıladıktan sonra, bence güncelleme beklemek mantıksız. İnsanlar güncellenmeyen telefonun iş görmeyeceğini düşünüyor hep. Bu korku hep symbiandan ve androidden geliyor. Symbianın güncellenmemesi zaten malum. Sistemi bıraktılar. Androidde zaten her cihaz için farklı farklı ve donanıma göre güncelleme veriyor.. WP8 ve iOS a bakınca böyle bir dert olacağını düşünmüyorum. Neden güncellenmiyor dediğinizde bir sebep sunamıyorsunuz. Mevcut wp telefonlar 2016 ya kadar yazılım desteği verileceği söylendi. O yüzden içiniz rahat olsun. Diğer konularda güncellemenin veya güncelleme bu telefona geleceğini düşünmüyorum diyen birisnin arkasından gelenler bunun kesin olacağını varsayıp, nokia ya ve microsofta sallayıp duruyor :D

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01 ve meg1ddo