N95ciler burada toplanalim

Sponsorlu Bağlantılar

mydanose5

Üye
teşekkürler selamlar ................

yagizsencer

Üye
Arkadaşalar benim sorunum internetten indirdiğimiz dosyalar telefonun neresine geliyo?? kaybettiğim zaman tekrar indirmek zorunda kalıyorum :)

ben telefondan pek memnun kalmadım gerek kapağı olsun gerek tuşları olsun memnun kalmadım yani daha önce n70 kullanıodum n70 sanki daha top geliodu yani eline aldığın zaman kaliteli olduğu anlaşılıodu ama n95 te sanki bi yerinden bişey kopacakmış gibi gelio :D

Bide eskiden fexplorer la telefonun köküne kadar girebilioduk şimdi hiç bişi yapılamıor :bann: her yerinde güvenlik war arkadaşmn telefonundan oyun alacağım zaman apps a girip oyunun içindeki dosyaları kendi telefonuma atıp yüklüodm şimdi oda olmuyo:bann:

telefonumun sadece havasından memnunum :coold::coold:

ferhun

ferhun

Üye
arkadaşlar bende n95 8gb var herşeyi iyi hoş internet heran elinizin altında ama video izleyemiyorum maalesef bu sorunu çözebilirsem bilgisayar kullanmayacam:) bilen varsa anlatabilirmi acaba şimdiden teşekkürler

seabiscuit

Üye
arkadaslar n95 8gb de youtube harici piknik tube falan diger flash videolari izlemek icin flash playerin ust surumunu yukleyin diyor nasil yapicaz onu bilen varmii

bülent01

Üye
kardeş benimde nokia n95 telefonum var fring yükledim ama şimdi nasıl konuşulacagına dair bir fikrim yok bunu açıklayabilirmisin şimdiden teşekkürler.bülent

tornedo

Üye
arkadaşlar n95 kullananlar menüden indırmeye ğirin tabi wlan kullanarak nokia ücretsiz programlarını veriyo vürüsten oyununa kadar gerekli tüm yazılmlar 1 kereye mahsus olarak belkı çogunuz fark etmeşsınızdir ama mutlaka bakın

jassin

Üye
s.a bende n95 8gb kullanıorum. internetten video izleyemiorum adobe flash get die bişiy istior nerden indirebilirimm

mahirmete

mahirmete

Üye
s.a bende n95 8gb kullanıorum. internetten video izleyemiorum adobe flash get die bişiy istior nerden indirebilirimm

Arkadaşm youtube'dan falan video izlemek için Adobe Flash Player yüklü olması gerekiyor telefonda. Ama N95 ve 8GB vrsiyonlarında bu eksiklik yazılım güncellemesiyle giderilmiş.. NSU programı ile telefonuna güncel sürüm olan "15.0.015" versiyonunu yüklersen sorun hallolacaktır...

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar n95 8gb de youtube harici piknik tube falan diger flash videolari izlemek icin flash playerin ust surumunu yukleyin diyor nasil yapicaz onu bilen varmii

Üstte dediklerim senin içinde geçerli :oke:

umit2406

Üye
Bana Göre N95 in tek bir eksiği bile yok hatta pil bile değil bu teknolojiye pil napsın be süper bir ekran süper ötesi bir camera hemde otomatik odaklamalı mükemmel bir gps cihazı takılı wlan süper bence evde hiç bir sorun olmuyor tv çıkışı süper ekran yatay olunca tam tv ekranının kaplıyor hele bide benim gibi projeksiyon takarsanız . ses kalitesi süper 3g de var daha ne olsun artık pr. sertifikalama cok kolay kısacası böyle bir tlf.yok zaten daha iyi si yok benim hiç bir sorunum yok araştırın bakalım bu özellikler hep birden naıl bir cihazda var.bence tek sorun insanların bu cihazı kullanamaması.

mahirmete

mahirmete

Üye
Bana Göre N95 in tek bir eksiği bile yok hatta pil bile değil bu teknolojiye pil napsın be süper bir ekran süper ötesi bir camera hemde otomatik odaklamalı mükemmel bir gps cihazı takılı wlan süper bence evde hiç bir sorun olmuyor tv çıkışı süper ekran yatay olunca tam tv ekranının kaplıyor hele bide benim gibi projeksiyon takarsanız . ses kalitesi süper 3g de var daha ne olsun artık pr. sertifikalama cok kolay kısacası böyle bir tlf.yok zaten daha iyi si yok benim hiç bir sorunum yok araştırın bakalım bu özellikler hep birden naıl bir cihazda var.bence tek sorun insanların bu cihazı kullanamaması.

Tamamen katılıyorm ve destekliyorm... Tek korkum sadece çabuk çizilebilecek bir maddeden yapılmış olması. N95 8GB var ben de ön kısım kolay çizilebilecek gibi ama arkasının çizilme ihtimalı daha düşük. Dİğer telefonlara göre çünkü biraz daha farklı bir maddeden yapılmış.. :oke:

bülent01

Üye
Topragım Benim Sorunum N95 Telefon Aldım Internet üzerinden Bedava Görüşmeler Yapılıyormuş Bende Fring Yükledim Ve Ositeye üye Oldum Ama Nasıl Kullanacagımı Bil Miyorum Yardımcı Olursan Sevinirimmm şimdeden Teşekkürler Selamlar

dogu31

Üye
slm bende n95 8 g var.bir iki sorunum var.birincisi indirdiğim programları açamıyorum .n95 için olsa bile desteklenmiyor diyor.ikinci sorum vodofone abonesş olduğum için cepten tv izliyorum fakat görüntü biraz bozuk bunu netleştirmek için bir ayar varmı?üçüncü sorum ise n-gace fifa demo oyunun limiti doldu yenisini nerden ve nasıl yükleriz bilen varmı ACİLLLLLL YARDIM LÜTFEN

--------------- Ekleme ---------------

bende n95 8 g var bazı sorunlar yaşıyorum.indirdiğim programlar desteklenmiyor diyor bunun için bir ayar varmı?ne yapabilirim:bilmem:

Vasili_20

Üye
Kardesim bendede N95 Var bende hiçbir programı yükleyemiyorum !!! :@ Kimsede yardım edemiyo malesefff...

sertac73

Üye
nasıl yüklenemiyor hata mı veriyo yoksa başka bir sorunmu biraz açsan? ben 3-5 program yükledim çalışıyor sorunsuz.:allalla:

erkan_ep

Üye
slm bende bır n95 kulanıcısıyım arkadaslarına bahsetıgı gıbı kusursuz olmasada mukemele yakın bı tlf. Tlf numa wurus bulasmıstı foto galerı kısmını actıgımda donuyordu sonra tlf yedekledım uplout yaptım hard formatladım hafıza kartını bıcımlendırdım tekrar dosyaların ıcınden fotoları cıkararak tek tek tlf atım ama tlf ust sol kosesınde f ısaretı yanı f sucure antıwurus ısaretı cıktı gıtmıyo her dos yaya gırerken f tarıyor sonra baslıyor yardım pls

xenoc

Üye
bende n95 ciyim sizin gibi wirrelesde paylasima acip icine dosya atmayi istiyorum ama pc den n95 i goremiyorum bunun icin program yada ayari varmi.
birde n torc kulandim ama bendede kirmizi isik yaniyor isik icin kulanamiyorum.

yasirarslan

yasirarslan

Üye
saol kardeş

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
Arkadaşlar benim sorum bana N95 e uygun smart movie sis. bulabilecek arkadaş var mı acaba???

hknkrbb

Üye
Arkadaşlar Belki Bir çok Bu Soracağım Soru Sorulmuştur şimdiden özürdilerim..
Nokia N95 8gb Cep Telefonum Var Ama Msn Programını Nereden Bulacam Nasıl Yükleyeceğim Bilmiyorum Yardımcı Olurmusunuz ?

hapshuu

Üye
arkadaslar benim sorum olacak ve yardım talebinde buluncam bendede o meledden var ama ingilizce bunu türkce menüye cevircem pro lasım bir ganka cıkıp bana o proyu gönderirse sevincem

nokıan95 connettin poople

arkadaslar bekliorum please

not : hapsuruk